Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#24151 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by malakh »

lendric wrote:Ako je pametan Meša, a i svi selektori, ne bi trebali Cimirota zvati više nikad. Koštati će nas još više bodova u narednim ciklusima.
ma kakav cimirot. umjesto njega treba pozvati rustemovića ili onog radovca, pored te dvojice meša poziva amatera i neznalicu cimirota...
Edin H.

#24152 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

Fudo387 wrote:
Logovan wrote: Prizivao sam i prizivat ću ga i dalje, jer on i slični njemu trebaju činiti reprezentaciju, a ne Hajrović, Medunjanin, Hadžić, Vranješ, itd. Ima ih masa. Razumiješ? Nije teško, pokušaj.
Čuj što si igrao, igrao si. Sreća pa nisi selektor, ostali bi bez igrača, jer im nudiš samo jednu priliku. :oops:

Znam ja nas, prije ćemo se riješiti Cimirota, nego Hadžića i ostalih ubleha. Evo recimo pozvan je i Milošević, ali nije dobio priliku. Da je dobio priliku i da je loše odigrao i njega bi tjerao stručnjače. :wink:
Neko ko dobije sansu protiv relativno lose ekipe i odigra onako jadno, ne zasluzuje drugu sansu.
Tako ste gurali i onog dosadnog Stilica, pa jednom, pa dva puta, pa pet puta...vazda isti, nula bodova.
Fino je to Safet objasnio, momak, zaluto si, haj' kuci.
Zajebaji nekog drugog.
Ma nego i jos mu javno, pred kamerama vratiti pare. :oops:
Logovan

#24153 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Fudo387 wrote: Neko ko dobije sansu protiv relativno lose ekipe i odigra onako jadno, ne zasluzuje drugu sansu.
Tako ste gurali i onog dosadnog Stilica, pa jednom, pa dva puta, pa pet puta...vazda isti, nula bodova.
Fino je to Safet objasnio, momak, zaluto si, haj' kuci.
Zajebaji nekog drugog.
Čuj ne zaslužuje drugu šansu. :lol: :lol: :lol: Hahahah Bravo, bravo. Odlično razmišljaš.

Kako reče leškarenje, onda Bajića ne treba zvati, nije frajer ništa uradio. Ne treba ni Hodžića zvati, ni on ništa nije uradio. Onaj Milošević kada dobije šansu i ako se u prvoj utakmici ne pokaže i njega odjebati odmah. Memiševića odjebati čim napravi kiks, itd, da ne nabrajam dalje. Vidiš li koliko griješiš? Ma ne vidiš, ne znam ni što te pitam. :lol:

I Štilić se probao i neka je. Tako i treba. :thumbup: Imaš nekog mlađeg igrača koji se ističe i naravno pozvat ćeš ga, davat ćeš mu priliku. Nećeš ga ignorisati. Hoće li se pokazati ili ne, to je već druga stvar. Bitno je pokušati pronaći novog igrača, pokušati pronaći zamjenu. To je jedan od poslova selektora. :wink:
Point.

#24154 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Joj pitara, nazor hoce od Cimirota da naprave Makalelea. Dobice jos prilika, ne brinite, ali ono sto je do sad pokazao je za debelog kurca.
leškarenje

#24155 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Memisevic je vec odjeban ....ostaje bez poziva konstantno. Ne treba ga više zvati ni na prosireni spisak.
Zauzima mjesto Spahi,svakako nam fali,reče Meske :thumbup:
Logovan

#24156 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Point. wrote:Joj pitara, nazor hoce od Cimirota da naprave Makalelea. Dobice jos prilika, ne brinite, ali ono sto je do sad pokazao je za debelog kurca.
Ne pravi niko od njega Makelelea, nego je stvar u tome da igrač koji zasluži poziv da ga i dobije. Kada dobije poziv, onda mu i daj priliku i to je sve.

I ovo važi za svakog igrača koji se istakne u svome klubu. Istakao se Memišević, prilike nigdje, istakao se Milošević, prilike nigdje, itd.
luckylaka

#24157 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

Fudo387 wrote:
Logovan wrote:Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
Da ustopa loptu, i doda Miralemu, a ne da se odbije od njega k'o da u direk udari.
Uz to je mogao bar jednom uklizati i zaustaviti onaj propuh kroz sredinu.
On je nazalost samo trckarao okolo k'o muha bez glave.
Klasicni balvan, veze on nema.
Kao sto sam najavio juce samo je pitanje koji BiH reprezentativac ce biti prozvan klocom ili balvanom .Nismo dugo cekali 14-i.Hajmo sledeci.Ipak mislim da se sva pamet svijeta i svi vazniji europski strusnjaci skupljaju ovdje na forumu.Samo oni mogu prepoznati pravog kloca ili balvana.
Fuuj kako vas nije vise sramota jebo vas i Zeljo i Sarajevo.Na ustb vas nekoliko teskih neznalica koji svoje frustracije ovdje ispoljavaju reprezentativci ispastaju.Imate izbor .Pored BiH Bujrum .Navijajte za Srbiju,Hrvatsku,C.G.,Siriju/...sta ste se nakacili na ove nase.Ni meni nekad ne valjaju ali konstantno prozivanje ...kloc,kloc,kloc a igraci igraju u europskim klubovima.Rekao bi pravo ko je ovdje kloc i balvan ali popusicu ga.
leškarenje

#24158 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Logovan wrote:
Point. wrote:Joj pitara, nazor hoce od Cimirota da naprave Makalelea. Dobice jos prilika, ne brinite, ali ono sto je do sad pokazao je za debelog kurca.
Ne pravi niko od njega Makelelea, nego je stvar u tome da igrač koji zasluži poziv da ga i dobije. Kada dobije poziv, onda mu i daj priliku i to je sve.

I ovo važi za svakog igrača koji se istakne u svome klubu. Istakao se Memišević, prilike nigdje, istakao se Milošević, prilike nigdje, itd.
Bajić se nije istakao,ne zvati ga vise....a Hodzica pogotovo.
Fudo387

#24159 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Logovan wrote:Čuj ne zaslužuje drugu šansu
Ovaj ne zasluzuje.
Sve je jasno, njegovo kretanje po terenu govori o kakvom se igracu radi.
Cim potrci, ja vidim da ne zna, o kontroli lopte ne bih, ono je Bogu plakat'.
Organizovati prijateljsku sa San Marinom, probati jos tih smlata koje ste nam prizvali, i noga.
Poslati skaute da facaju dijasporcad, ako jos kakvih ima, od tih kukurz liga poletaraca nema nafake.
Point.

#24160 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Point. »

Logovan wrote:

Slazem se. Samo Cimirot je toliko izvikan bio da sam ja fakat mislio da je rijec o Makaleleu. I mene zivcira sto recimo Memisevic i Milosevic nisu dobili sansu barem protiv Gibraltara, ali tako ti je kad ti je selektor pickica i nema muda.
Fudo387

#24161 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

luckylaka wrote:
Fudo387 wrote:
Logovan wrote:Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
Da ustopa loptu, i doda Miralemu, a ne da se odbije od njega k'o da u direk udari.
Uz to je mogao bar jednom uklizati i zaustaviti onaj propuh kroz sredinu.
On je nazalost samo trckarao okolo k'o muha bez glave.
Klasicni balvan, veze on nema.
Kao sto sam najavio juce samo je pitanje koji BiH reprezentativac ce biti prozvan klocom ili balvanom .Nismo dugo cekali 14-i.Hajmo sledeci.Ipak mislim da se sva pamet svijeta i svi vazniji europski strusnjaci skupljaju ovdje na forumu.Samo oni mogu prepoznati pravog kloca ili balvana.
Fuuj kako vas nije vise sramota jebo vas i Zeljo i Sarajevo.Na ustb vas nekoliko teskih neznalica koji svoje frustracije ovdje ispoljavaju reprezentativci ispastaju.Imate izbor .Pored BiH Bujrum .Navijajte za Srbiju,Hrvatsku,C.G.,Siriju/...sta ste se nakacili na ove nase.Ni meni nekad ne valjaju ali konstantno prozivanje ...kloc,kloc,kloc a igraci igraju u europskim klubovima.Rekao bi pravo ko je ovdje kloc i balvan ali popusicu ga.
Atife, ti se u ovu igru razumijes k'o Mara u, da ne kazem sta.
Ok patriotizam, navijanje, zelja da se nesta kaze, al' izvini, zaista ne razumijes osnovne postulate ove igre.
Logovan

#24162 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Fudo387 wrote:
Ovaj ne zasluzuje.
Organizovati prijateljsku sa San Marinom, probati jos tih smlata koje ste nam prizvali, i noga.
Poslati skaute da facaju dijasporcad, ako jos kakvih ima, od tih kukurz liga poletaraca nema nafake.
S kim se ja raspravljam, život ti jebem. :shock: Još gore govoriš čovjeku, ti se u ovu igru razumiješ k'o Mara u, da ne kažem šta, a šta onda reći tek o tebi?
Njegovo kretanje po terenu je odlično svih ovih godina što ga pratim. Nije bilo ok protiv Kipra, ali može on daleko bolje odigrati, ako je suditi po dosadašnjim igrama u Grčkoj ili recimo u Sarajevu posljednju godinu dana.
Ti ga gledao jednom i zaključio da ne zna. Nemoj više pisati, molim te. :lol:
luckylaka

#24163 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

@Fudo387 valda si ti sebi umislio da se ti razumijes u ovi igru tako sto mislite da je svaki igrac iz suprotnog tabora kloc,jebes to sto je reprezentativac.Koliko me sjecanje sluzi jos samo niste Dzenis Burnica prozvali klocom ali ako dodje nece dugo potrajati
Fudo387

#24164 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

Logovan wrote:
Fudo387 wrote:
Ovaj ne zasluzuje.
S kim se ja raspravljam, život ti jebem. :shock: Još gore govoriš čovjeku, ti se u ovu igru razumiješ k'o Mara u, da ne kažem šta, a šta onda reći tek o tebi?
Njegovo kretanje po terenu je odlično svih ovih godina što ga pratim. Nije bilo ok protiv Kipra, ali može on daleko bolje odigrati, ako je suditi po dosadašnjim igrama u Grčkoj ili recimo u Sarajevu posljednju godinu dana.
Ti ga gledao jednom i zaključio da ne zna. Nemoj više pisati, molim te. :lol:
Nema to veze koliko sam puta gledao,
Igrac moze grijesiti, moze imati los dan, ali i takav pokaze bar nesta, ostavi te u nedoumici da ga skroz ne skartiras.
Ovaj,
Alasalamet.
Mislim, mozda je on ok za neke znj utakmice, tamo neka bezveze lige, bezveze tim, al' da se dodaje sa Miralemom...bjezi, goni to.
Logovan

#24165 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Logovan »

Point. wrote:
Logovan wrote:

Slazem se. Samo Cimirot je toliko izvikan bio da sam ja fakat mislio da je rijec o Makaleleu. I mene zivcira sto recimo Memisevic i Milosevic nisu dobili sansu barem protiv Gibraltara, ali tako ti je kad ti je selektor pickica i nema muda.
Ako je izvikan, onda daj da to i vidimo, neće biti ni prvi ni posljednji.
Mene užasno nervira što igrači Memišević i ostali sjede na klupi, dok im Ibišević i ostali kradu minutažu. A ni ne budu čak ni pozvani, kao što je sad bio slučaj sa Memiševićem.

Ne stvara se ovako reprezentacija. Sila se provodi nad mlađim igračima, ne ide to tako. Čim ne igraju ili slabije igraju za klubove, odmah je poziv upitan, ali zato nije upitan za matore od 30 i više godina. Njima osim što je zagarantovan poziv, neki redovno budu u prvih 11.

Sad kad i Hajrovića pozove za Belgiju. To će mu biti vrhunac gluposti.
leškarenje

#24166 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

Pa selektor se žali što nije bilo Krunica,a on odlučuje ko će mu činiti tim :skoljka:
LSD

#24167 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

Memišević je Puyol za onog kloca Vranješa, Nesta za Šunjića i Terry za Cocalića.

Ovo što Meša radi je veliki zločin prema A selekciji. Narod ce mu suditi.
Fudo387

#24168 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

luckylaka wrote:@Fudo387 valda si ti sebi umislio da se ti razumijes u ovi igru tako sto mislite da je svaki igrac iz suprotnog tabora kloc,jebes to sto je reprezentativac.Koliko me sjecanje sluzi jos samo niste Dzenis Burnica prozvali klocom ali ako dodje nece dugo potrajati
Ne razumijes, tabori koje spominjes me uopste ne zanimaju.
leškarenje

#24169 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

LSD wrote:Memišević je Puyol za onog kloca Vranješa, Nesta za Šunjića i Terry za Cocalića.

Krunic na kojeg se zali sa mu je falio je njegova krivica....skinuo ga sa spiska :skoljka:
cyprus

#24170 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by cyprus »

LSD wrote:Memišević je Puyol za onog kloca Vranješa, Nesta za Šunjića i Terry za Cocalića.
Sve do prve ozbiljnije minutaže :oops:
LSD

#24171 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

leškarenje wrote:

Krunic na kojeg se zali sa mu je falio je njegova krivica....skinuo ga sa spiska :skoljka:
Nece ni on još dugo, još ove dvije utakmice koje su preostale i alajhmanet Mehmede.
A onda neka se Begić i Baković ponovo saginju Vahidu, koji ce ih ponovo ladno odjebati.
Fudo387

#24172 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

LSD wrote:
leškarenje wrote:

Nece ni on još dugo, još ove dvije utakmice koje su preostale i alajhmanet Mehmede.
A onda neka se Begić i Baković ponovo saginju Vahidu, koji ce ih ponovo ladno odjebati.
Ne moraju se njemu saginjati, dovoljno je da uposle lika koji moze, zna i ima petlju.
Sergej Barbarez.
LSD

#24173 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by LSD »

Fudo387 wrote:
Ne moraju se njemu saginjati, dovoljno je da uposle lika koji moze, zna i ima petlju.
Sergej Barbarez.
Bolje Zlatana Muslimovića :thumbup: tu je nedje sa Barabarezom po pitanju trenerskog znanja, staža na klupi i iskustva da vodi A selekciju.
leškarenje

#24174 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by leškarenje »

LSD wrote:
leškarenje wrote:

Njih se može otjerati sranjima na tribini ili bojkotom repke....dok je naivnih navijačkih grupa u domacem prvenstvu oni ce obitavati :thumbup:
Fudo387

#24175 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Fudo387 »

LSD wrote:
Fudo387 wrote:
Sergej Barbarez.
Bolje Zlatana Muslimovića :thumbup: tu je nedje sa Barabarezom po pitanju trenerskog znanja, staža na klupi i iskustva da vodi A selekciju.
LSD wrote:
Fudo387 wrote:
Sergej Barbarez.
On o ovoj igri sve zna. Tacka.
Ono sto nama na klupi treb je lik koji ne jebe zivu silu, uz to je entuzijasta zeljan dokazivanja.
Ako je mogao Hasana stocirat kad je ovaj bio zvijezda, ne sumnjam da ce nekoj umisljenoj vedeti pokazati tribine.
Autoritet ima, raja ga voli, bujrum brate.
Dosta je bilo i ovih mlakonja, naljutice mi se Vedo, nisam pozvao Djurica, sta ce tetak Hasib reci...voz.
Igraj ili razguli, i pazi sta ces reci, hoce i udarit'.
Pravi izbor za nasu ekipu.
Post Reply