kod mene u seliu kazu , pas koji laje ne ujedaAlfons Kauders wrote:Kod mene se u selu vazda govorilo... Nikad ne vjeruj covjeku koji lazemO k3 wrote:Fudo387 wrote:Evo i dezurnog smora, samozvanog doktora, jebaca, ribara, diverzanta, tisucuzaprdjujuceg...
Kljucaj.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@alfonso pa zar mu ti vjerujes i jednu rijec , cim zine slaze
Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- mO k3
#24151 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
- 512MB
#24152 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako je. Zna se kako se pregovara o procentimaPoint. wrote:Jarane, zajebi te procente, bice onako kako 5 korpus kaze da ce biti. I sedmi.ibn.hajd wrote:vatrogasac wrote:
A čuj, kakvim digitronom si to izračunao?
Kad odeš u Banoviće valja ti u PDA, nema kod Kukića labavo i ovoliko 'demokratski'.
Jednostavan racun, Republika Srpska 49% teritorije, Republika Herceg Bosna 29%, Republika BiH (Bosnjacka) 22%!
Vlasnistvo nad zemljom kod privatnika je cak i manje od 22% u vlasnistvu Bosnjaka!
Nema Vas na mapi, ba, eeee!
Ja ode u Hrvatsku, Njemacku, Francusku, Kanadu, ma dje hocu, a moji 100 duluma ostaje moje, nemaju Arapi ni perzijanci skupa para da me kupe!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- vatrogasac
#24153 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jel' i ti stojiš iza njegovih stavova....onako da znamo sa kim živimo?Hafis wrote:Samo vas je lik povalj'o na brzaka k'o maksumčad. Doduše, i nije baš neka jaka ekipa, tako da i nije neki podvig.
Stiže vam konjica u pomoć u zadnji tren
- mO k3
#24154 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
@bin
jeboiga stari majorizacija znam da ne mozes da pises
Znas kako je omer rekao "sve je na prodaju , sve "
A ti zbogom u kanadu
jeboiga stari majorizacija znam da ne mozes da pises
Znas kako je omer rekao "sve je na prodaju , sve "
A ti zbogom u kanadu
- 512MB
#24155 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kad juznosrbin iz sirokog kaze "mi svo vam primili izbjeglice" 
- vatrogasac
#24156 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A jesu, samo što 'smještani kapaciteti' nisu bili najbolji pa se ovi iz Dretelja i Heliodroma nešto žalili, a evo njima ni danas nije jasno zbog čega se žale. Čak im Draganče i posao našao u zrakoplovnoj industriji, ali Bošnjo nezahvalan.512MB wrote:Kad juznosrbin iz sirokog kaze "mi svo vam primili izbjeglice"
- GeeTnT
#24157 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
...sto jes jes, zaljuljao ’afisov jaran kao onomad Kosnika u bmw-u...
- Point.
#24158 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Ovaj je bio iz sredisnje Bosne koji sanja juznosrpski kamenjar. Al ima frajer mocnu, svemocnu putovnicu sto je je.512MB wrote:Kad juznosrbin iz sirokog kaze "mi svo vam primili izbjeglice"
Malo me je Hafisaga razocarao, onakvom misliocu, jebacu presretacu, ribaru, doktoru, ljekaru, ljubavniku, sarmeru, politickom analiticaru a la Jack Ryan, da padne na pomisao da je onaj bojovnik ikoga povaljao, hm. Izgleda da je obican plovak, afterall.
-
Hafis
#24159 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Imate li vi zgubidani, osim što mene mezite, kakvog svog života ili barem kakvih stavova da to malo protaberimo.
I javit ću da vam više ne šalju onako zajebane...dobro vas je protresao, svejedno. Konjica vas u zadnji tren izvuče.
I javit ću da vam više ne šalju onako zajebane...dobro vas je protresao, svejedno. Konjica vas u zadnji tren izvuče.
- mO k3
#24160 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zivotni zadatak nam je majorozacija 
- GeeTnT
#24161 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zgubidani....Hafis wrote:Imate li vi zgubidani, osim što mene mezite, kakvog svog života ili barem kakvih stavova da to malo protaberimo.
- Alfons Kauders
#24162 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Cim oci otvorim, razmisljam o majorizacijimO k3 wrote:Zivotni zadatak nam je majorozacija
Ponekad je i sanjam
- mO k3
#24163 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Alfons Kauders wrote:Cim oci otvorim, razmisljam o majorizacijimO k3 wrote:Zivotni zadatak nam je majorozacija
Ponekad je i sanjam
nemas blage sta ja radim ovim novim hercegovcima na poslu
jedan se vec vratio u hercegovinu radi mene
-
Hafis
#24164 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pa jašta su nego zgubidani.GeeTnT wrote:Zgubidani....Hafis wrote:Imate li vi zgubidani, osim što mene mezite, kakvog svog života ili barem kakvih stavova da to malo protaberimo.
I javit ću da vam više ne šalju onako zajebane...dobro vas je protresao, svejedno. Konjica vas u zadnji tren izvuče.![]()
Testiram ih tako često - bacim im bilo kakvu petardu ujutro, bilo što....i eto ti ih za sekund....sjate ko muhe govnare....a uvijek isti delegati
Srećom u filteru su mi većina, pa sam pošteđen čitanja dubokomislećih komentara.
- Alfons Kauders
#24165 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zato jer hrvatsko pitanje uzimamo ozbiljno, pa nam nije mrsko raspravljatiHafis wrote:Pa jašta su nego zgubidani.GeeTnT wrote:Zgubidani....Hafis wrote:Imate li vi zgubidani, osim što mene mezite, kakvog svog života ili barem kakvih stavova da to malo protaberimo.
I javit ću da vam više ne šalju onako zajebane...dobro vas je protresao, svejedno. Konjica vas u zadnji tren izvuče.![]()
Testiram ih tako često - bacim im bilo kakvu petardu ujutro, bilo što....i eto ti ih za sekund....sjate ko muhe govnare....a uvijek isti delegatiŽive ovdje, na ovoj temi...trebao bih početi uzimati pinku od ovog klixa.
Srećom u filteru su mi većina, pa sam pošteđen čitanja dubokomislećih komentara.
- Alfons Kauders
#24166 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kod nas ima jedan, ali raja, neopterecen politikom.mO k3 wrote:Alfons Kauders wrote:
Cim oci otvorim, razmisljam o majorizaciji
Ponekad je i sanjam![]()
![]()
nemas blage sta ja radim ovim novim hercegovcima na poslu![]()
jedan se vec vratio u hercegovinu radi mene
Bilo bi ih i vise da nisu vec otisli u Hrvatsku ili Njemacku, no ovako je odnos snaga cca 30:1...
- mO k3
#24167 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
jedan?? to radi kvote ?? 
- vatrogasac
#24168 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kaže Jergović...Alfons Kauders wrote: Bilo bi ih i vise da nisu vec otisli u Hrvatsku ili Njemacku, no ovako je odnos snaga cca 30:1...
...i dodaje da ne vole bosanske Hrvate u Zagrebu pa nešto dvojim da možda iz tog razloga se okreću Beogradu. A zbog čega drugog?"Franjo Tuđman, koji ih je evangelizirao svojim domovnicama, kao kakav katolički misionar koji je pokrštavao gologuze, kurate urođenike po prašumama Amazonije".
- Alfons Kauders
#24169 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Vise je radi toga sto nije u HDZ, pa mora raditi s nama islamistima, jer ga dole bas i ne cijene kao takvog...mO k3 wrote:jedan?? to radi kvote ??
-
hizo ramidovic
#24170 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
dodje vam samo jedan iz najmalobrojnijeg naroda ovdje na forum i vi ga, ne samo majorizirate, vec i degradirate sa doktora na tehnicara.
pa sta bi tek radili uzivo da vas zapadne...
e, turci, turci, ko vas ne zna...
- mO k3
#24171 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
ama njegov komsija u mostaru mislim da je @palermo, reko da je medicinski tehnicar....hizo ramidovic wrote:dodje vam samo jedan iz najmalobrojnijeg naroda ovdje na forum i vi ga, ne samo majorizirate, vec i degradirate sa doktora na tehnicara.
-
hizo ramidovic
#24172 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nebitno ko je to rekao. po kolicini sprdanja na racun te informacije vidi se sta mislite o najmalobrojnijem narodu u ovoj tzv drzavi.mO k3 wrote:ama njegov komsija u mostaru mislim da je @palermo, reko da je medicinski tehnicar....hizo ramidovic wrote:dodje vam samo jedan iz najmalobrojnijeg naroda ovdje na forum i vi ga, ne samo majorizirate, vec i degradirate sa doktora na tehnicara.
i kako graditi suzivot s vama takvim?
kako s vama u europu?
- Alfons Kauders
#24173 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Autobusom i WizzAirom brate mili!hizo ramidovic wrote:nebitno ko je to rekao. po kolicini sprdanja na racun te informacije vidi se sta mislite o najmalobrojnijem narodu u ovoj tzv drzavi.mO k3 wrote:ama njegov komsija u mostaru mislim da je @palermo, reko da je medicinski tehnicar....hizo ramidovic wrote:dodje vam samo jedan iz najmalobrojnijeg naroda ovdje na forum i vi ga, ne samo majorizirate, vec i degradirate sa doktora na tehnicara.
i kako graditi suzivot s vama takvim?
kako s vama u europu?
- Yamcha
#24174 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Praddjed ti je bio Turčin.hizo ramidovic wrote:dodje vam samo jedan iz najmalobrojnijeg naroda ovdje na forum i vi ga, ne samo majorizirate, vec i degradirate sa doktora na tehnicara.
-
z1234
#24175 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Pošto vidim da se ne slazemo bilo bi najbolje da se podijelimo na tri dijela, svak neka dobije svoju teritoriju i mirna bosna. Ovako se mozemo u krug vrtiti jos 500 godina.