Pa dobro, ne bi se mi ljutili da je rekao Xavi alias 'chameleon eyes with that kaleidoscope vision' ima bolji pregled igre, a Schweini moze potrcat bolje od njegaBHF_Manijak wrote:Pa dobro, nije Pep nista slagao, Schweinsteiger doista vise trci od Xavija i jacih je fizickih predispozicija, ali pregled igre, pas i tehniku, nikad nije imao, niti ce imati, kao Hernandez, prosto.
FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ascari
#24151 Re: FC Barcelona
- skenderija04
#24152 Re: FC Barcelona
Isti izvor koji je javio za Martina sada saopstava
Danny Agger je Tatin izbor
Ugovor mu istice 2014 tako da u klubu smatraju da cijena nece biti astronomska. Tek sada pocinju pregovori sa Liverpoolom.
Ugovor mu istice 2014 tako da u klubu smatraju da cijena nece biti astronomska. Tek sada pocinju pregovori sa Liverpoolom.
- kisni indijanac
#24153 Re: FC Barcelona
a šta je sa onim štoperom kojeg je tata rekao povući sa sobom iz argentine ?skenderija04 wrote:Isti izvor koji je javio za Martina sada saopstava
Last edited by kisni indijanac on 01/08/2013 12:23, edited 1 time in total.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#24154 Re: FC Barcelona
Kakav je Agger? Nisam ga gledao nešto posebno. Hoće li odgovarati?skenderija04 wrote:Isti izvor koji je javio za Martina sada saopstava
-
5 0 5
#24155 Re: FC Barcelona
za njega kazu da ce ga kupiti u krajnjoj nuzdi. tj. ako nikog drugog ne uspiju dovesti.kisni indijanac wrote: a šta je sa onim štoperom kojeg je tata rekao povuči sa sobom iz argentine ?
- skenderija04
#24156 Re: FC Barcelona
Vergini? Tajac.kisni indijanac wrote:a šta je sa onim štoperom kojeg je tata rekao povući sa sobom iz argentine ?skenderija04 wrote:Isti izvor koji je javio za Martina sada saopstava
- kisni indijanac
#24157 Re: FC Barcelona
e, hvala vam za info
kao da sam negdje pročitao da košta samo 700 000 pa ne bilo loše i njega kupiti pored aggera, iako sam ja tipovao na luiza....
kao da sam negdje pročitao da košta samo 700 000 pa ne bilo loše i njega kupiti pored aggera, iako sam ja tipovao na luiza....
- skenderija04
#24158 Re: FC Barcelona
Kosta 0,0. Slobodan igrac.kisni indijanac wrote:e, hvala vam za info![]()
- ascari
#24159 Re: FC Barcelona
Strasan boracEntropio wrote:Kakav je Agger? Nisam ga gledao nešto posebno. Hoće li odgovarati?
[img]resources2.news.com.au/images/2012/06/10/1226390/168690-daniel-agger.jpg[/img]
-
sumirprimus
#24161 Re: FC Barcelona
jel 18-og prvo kolo?a jos stopera nema,ako ovo nije navrat nanos i neozbiljno,ja ne znam sta jeonda...
- skenderija04
#24162 Re: FC Barcelona
TREBA LI BARCI STOPER.......ILI MOZDA DVA?
Na papiru, Barceloni je potreban jedan stoper da popuni rupu koja je iz godine u godinu sve veca. Ili bolje receno, na papiru, Barcelona ne treba dovesti nikoga i nastaviti sa politikom samozavaravanja od prosle godine.Kako papir trpi sve mozemo ponoviti sva ona proslogodisnja nadanja kada je izgledalo da je odbrana vise nego stabilna. Govorilo se da je Puyol skoro pa spreman,da je Pique opet onaj pravi Pique od prije par sezona, da je Mascherano siguran i pouzdan,da je Bartra novi Pique i da je Song reinkarnacija Yaya Tourea.... I da se u slucaju nuzde "ekipa uvijek moze presloziti" ( Zubizarreta)
Ipak,u povratku u realnost vidjeli smo da nije bas tako. Song nije ni blizu Yaye Tourea, Bartra je bio slucajni prolaznik, Puyol ne samo da se nije oporavio vec je isao na nove operacije, Mascherano je izlazio iz jedne nocne more i odmah ulazio u drugu . Samo je izdrzao Pique uz saradnju Adriana koga niko nije ocekivao na toj poziciji. Barcelona na pocetku prosle sezone nije dovela stopera iz dva razloga. Prvi je rezultat neuspjesnih pregovora sa Thiagom Silvom. Drugi,je taj sto je klub zrtva sindroma paralize od slucaja Chigrinsky. Dovodjenje Ukrajinca je bio bez sumnje veliki promasaj. Guardiola je polozio velike nade u Chigru ali Ukrajinac nije ispunio ocekivanja. Promasaj nije najgore sto se moglo desiti jer u svakom transferu postoji rizik, najgora je paraliza koja je zahvatila klub...Da klub, ne samo odredjenog trenera.
Tim skauta je predlozio Hummelsa, Subotica i Thiaga Silvu. Sanse za njihovo dovodjenje su propustane zbog kompletne paralize u klubu kada se radi o stoperu. Paralize nema kada se radi o drugim mjestima u timu i klub bez problema dovede igrace za te pozicije. Zbog paralize propusteno je i dovodjenje Vertonghena. Trziste se smanjuje iz dana u dan i prilike se i dalje propustaju. Situacija je teska iz razloga sto Barceloni objektivno trebaju dva stopera, jedan za prvu postavu i drugi da se ovi iz prve postave ne bi uspavali. Ove godine se ne smiju ponoviti proslogodisnje greske . Iako ekipa djeluje kompletno ne mozemo ponoviti proslogodisnju pricu: "Ako taj i taj bude spreman...." I sta ako taj i taj ne bude spreman kao prosle godine?!!!!! I sta ako opet dodje do paralize odgovornih ljudi?
Jedan stoper je neophodan. Ipak, najbolje bi bilo da dodju dva!
Marti Peraarnau.
Na papiru, Barceloni je potreban jedan stoper da popuni rupu koja je iz godine u godinu sve veca. Ili bolje receno, na papiru, Barcelona ne treba dovesti nikoga i nastaviti sa politikom samozavaravanja od prosle godine.Kako papir trpi sve mozemo ponoviti sva ona proslogodisnja nadanja kada je izgledalo da je odbrana vise nego stabilna. Govorilo se da je Puyol skoro pa spreman,da je Pique opet onaj pravi Pique od prije par sezona, da je Mascherano siguran i pouzdan,da je Bartra novi Pique i da je Song reinkarnacija Yaya Tourea.... I da se u slucaju nuzde "ekipa uvijek moze presloziti" ( Zubizarreta)
Ipak,u povratku u realnost vidjeli smo da nije bas tako. Song nije ni blizu Yaye Tourea, Bartra je bio slucajni prolaznik, Puyol ne samo da se nije oporavio vec je isao na nove operacije, Mascherano je izlazio iz jedne nocne more i odmah ulazio u drugu . Samo je izdrzao Pique uz saradnju Adriana koga niko nije ocekivao na toj poziciji. Barcelona na pocetku prosle sezone nije dovela stopera iz dva razloga. Prvi je rezultat neuspjesnih pregovora sa Thiagom Silvom. Drugi,je taj sto je klub zrtva sindroma paralize od slucaja Chigrinsky. Dovodjenje Ukrajinca je bio bez sumnje veliki promasaj. Guardiola je polozio velike nade u Chigru ali Ukrajinac nije ispunio ocekivanja. Promasaj nije najgore sto se moglo desiti jer u svakom transferu postoji rizik, najgora je paraliza koja je zahvatila klub...Da klub, ne samo odredjenog trenera.
Tim skauta je predlozio Hummelsa, Subotica i Thiaga Silvu. Sanse za njihovo dovodjenje su propustane zbog kompletne paralize u klubu kada se radi o stoperu. Paralize nema kada se radi o drugim mjestima u timu i klub bez problema dovede igrace za te pozicije. Zbog paralize propusteno je i dovodjenje Vertonghena. Trziste se smanjuje iz dana u dan i prilike se i dalje propustaju. Situacija je teska iz razloga sto Barceloni objektivno trebaju dva stopera, jedan za prvu postavu i drugi da se ovi iz prve postave ne bi uspavali. Ove godine se ne smiju ponoviti proslogodisnje greske . Iako ekipa djeluje kompletno ne mozemo ponoviti proslogodisnju pricu: "Ako taj i taj bude spreman...." I sta ako taj i taj ne bude spreman kao prosle godine?!!!!! I sta ako opet dodje do paralize odgovornih ljudi?
Jedan stoper je neophodan. Ipak, najbolje bi bilo da dodju dva!
Marti Peraarnau.
-
5 0 5
#24163 Re: FC Barcelona
18 liga barcelona-levante
21 supercopa atm-barcelona
25 liga malaga-barcelona
28 supercopa barcelona-atm
21 supercopa atm-barcelona
25 liga malaga-barcelona
28 supercopa barcelona-atm
- skenderija04
#24164 Re: FC Barcelona
TELLO 2018
Klauzula 30 M
Klauzula 30 M
- skenderija04
#24165 Re: FC Barcelona
Santiago Vergini koji se dovodio u vezu sa FCB potpisao dvogodisnji ugovor sa Estudiantesom La Plata
- ascari
#24167 Re: FC Barcelona

Navodno ona gestikulacija nije bila za izmjenu, vec u J. Americi ono koriste kao "kasnije". Doduse, svodi se na isto
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#24168 Re: FC Barcelona
Ma neki fotograf ga slikao i on ga molio da prestane i da ce se kasnije slikati. Ima negdje video. Nije uopste trazio izmjenu niti nesto slicno.
- ascari
#24169 Re: FC Barcelona
Ja glasam za Łukasza Kacprzyckiaskenderija04 wrote: TREBA LI BARCI STOPER.......ILI MOZDA DVA?

- DonVito
#24171 Re: FC Barcelona
Tello je precijenjen igracskenderija04 wrote:TELLO 2018
Klauzula 30 M
- Kemal Malovčić
#24172 Re: FC Barcelona
Svakako će otići za 2,1 milion.DonVito wrote:Tello je precijenjen igracskenderija04 wrote:TELLO 2018
Klauzula 30 M
- DonVito
#24173 Re: FC Barcelona
Nije Vilja da ode za toliko, previse.
- skenderija04
#24174 Re: FC Barcelona
Breaking news: #MUFC are in “advanced talks” to re-sign Cristiano Ronaldo (DailyStar)DonVito wrote:Nije Vilja da ode za toliko, previse.
Amigo, sta bi bilo kad bi vam ovaj otisao.......A Princ od Velsa jos ne zna da je u Madridu volan na lijevoj strani......Ako vam Mancho klepi Ronalda jos pet godina cemo slusati onu legendarnu" mi imamo devet kupova sampiona...........
- DonVito
#24175 Re: FC Barcelona
kad bi vam ovaj otisao
Mancho klepi Ronalda jos pet godina cemo slusati onu legendarnu" mi imamo devet kupova sampiona
Kome ? Helem Ronaldo nije clan Napolija.
Kakve to veze ima