Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
muha_sa wrote:
u ovu zemlju može uc kako se kome cefne i ostat kolko mu kurcu cejf i pri tom se bavit mutnim poslovima
išo ljetos u Srbiju i na granici me njihov policajac upozorava da ako oastajem više od 24 sata moram otic negdje i prijavit se--poštujem tako i treba a ne kao kod nas--ulazi i bog te veselio--još im daj državljanstva
moj muha maloprije iz bbi parkinga izlazio, ima 10 auta cg table redovno parkirana tamo jer i ja redovno parkiram u bbi
ima audi austrijske table ne miče iz bbi
da ne bude samo mup ks
jebem mater kolektivno ministarstvu civilnih poslova jer im daje državljanstva i onoj službi za poslove sa strancima osim onog bradonje abu hamze nikog nisu uhvatili a ni njega ne bi da stranci nisu ruke zavrtali
fantomska lafo agencija ministarstva sigurnosti
Tercius wrote:A bice da su to te dvije domacice sto ih je policija prosetala za kosu po asfaltu danas... ova desna u Importane teretani nesto fol guzove nabijala sjecam se i imala malo povelika usta...
aaaa sjecam se ove fukse iz teretane, uvijek sa nekim ruzom na usnama trenira, neka drecava boja...
BadBoy wrote:I onda će ići priča "ne valja tužilaštvo, ne valja sudstvo, ne valja policija".
Dame i gospodo, NE VALJAMO MI. Po hiljaditi put. Nama je kriminal zanimljiv, ovi likovi su gospoda i imaju punu podršku širih narodnih masa. Pa samo pogledajte komentare na svakoj slici. KRIVI SMO MI. Mi ovo rađamo, odgajamo, podržavamo i usmjeravamo. Društvo na nivou babuna.
To se odavno zna. Lopovluk je ovdje drustveno pozeljna osobina i nerijetko izaziva odusevljenje masa ili zavist ako je rijec o institucionaliziranom razbojnistvu. Jos ako se tome doda urodjena i kroz istoriju usavrsavana averzija prema bilo kakvom redu i zakonu...pa samo na onom klipu akcije hapsenja, sto je neko ovdje par stranica unazad postavio, u trajanju od oko jednog minuta ima vise psovki nego na tri domace utakmice, od cega ih je cini mi se barem pola upuceno policiji.
Tercius wrote:A bice da su to te dvije domacice sto ih je policija prosetala za kosu po asfaltu danas... ova desna u Importane teretani nesto fol guzove nabijala sjecam se i imala malo povelika usta...
većih usta u životu nisam vidio. ima stau od hau do hau šta je ono nako? ove naše teretane pune ovakvih kreatura. ovi sejfovići su bili redovni na vilsonovom kod vahe u teretani samo da im čuješ lovačkih priča
aaaa sjecam se ove fukse iz teretane, uvijek sa nekim ruzom na usnama trenira, neka drecava boja...
Eh ta bas ta, nagledo sam se zenskih usta masu iz svih mogucig uglova, al da neko promjer usta ima ko ova to ni na xvideos nisam vidio jos...
jel ovaj edo royal izbacivač u royalu onog kajevića koji je došao da se svađa s policijom kad je ubijen onaj salčin na mojmilu
hatić džamonja ona dvojica srba benjo, čitava crna hronika se vrti oko 10 likova i njihovih jarana
ponekad tu uleti i neki klošarčić sa ćakijom i onih 10 džeparoša po tramvajima
i ona sabaheta luda
i oni divljaci u golfovima gti pogotovo onaj u bijelom
i auto mafija
jebote, max 50 likova terorizira pola miliona građana
Eh ta bas ta, nagledo sam se zenskih usta masu iz svih mogucig uglova, al da neko promjer usta ima ko ova to ni na xvideos nisam vidio jos...
jao_situacije wrote:jel ovaj edo royal izbacivač u royalu onog kajevića koji je došao da se svađa s policijom kad je ubijen onaj salčin na mojmilu
hatić džamonja ona dvojica srba benjo, čitava crna hronika se vrti oko 10 likova i njihovih jarana
i ona sabaheta luda
i auto mafija
Jbga nikome ne smetaju A da se njih cca 20-ak ukloni sa ulice prodisalo bi se. Međutim kako će to sudije da reKnu proeuropski zakoni im drže ruke vezane u ovakvim slučajevima.
Tip ima tri toma krivičnih dijela od 2009 do danas među kojima je i pokušaj ubistva službenog lica (policajca) i šeta slobodno.
Jbem ja opet i tužilaštvo i sud po sred njihovih pametnih glava
Cestitke policiji i operativnom radu.
Nisam se htio naprdjivat ovdje jutros tipkajuci sa telefona, ali ovako nesto sam ocekivao, samo ne ovako brzo.
Cestitke jos jednom.
Troll_Happens wrote:cudno mi petoro osoba uhapseno a samo troje objavljeno.. sta ove dvije stoperke krenule na polaganje prijemnog pa ih ovi povukli ??
jao_situacije wrote:jel ovaj edo royal izbacivač u royalu onog kajevića koji je došao da se svađa s policijom kad je ubijen onaj salčin na mojmilu
i ona sabaheta luda
i auto mafija
Jbga nikome ne smetaju A da se njih cca 20-ak ukloni sa ulice prodisalo bi se. Međutim kako će to sudije da reKnu proeuropski zakoni im drže ruke vezane u ovakvim slučajevima.
Tip ima tri toma krivičnih dijela od 2009 do danas među kojima je i pokušaj ubistva službenog lica (policajca) i šeta slobodno.
Jbem ja opet i tužilaštvo i sud po sred njihovih pametnih glava
jebiga sve je pogrešno postavljeno čak i ako ga nekim čudom osude na jedno 15 godina ćavara ili neki budući ćavara sad ima i veće ovlasti da ga pomiluje