Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
sencobih

#24151 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

bolje se snalaze u ovoj kaljuži
Nadzorna_ploca

#24152 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

E jebat ih po sred glave ako nam takvi igraju..
Tomahawk11
Globalni moderator

#24153 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Jbg, pušiona.
kinzekonze

#24154 Re: Utakmice.

Post by kinzekonze »

Sami smo krivi. Odigrali ko pičke najveće, fuj.
omega369

#24155 Re: Utakmice.

Post by omega369 »

Katastrofalno pripremljena utakmica. Malo trke, zelje, motiva...

Ubij se husrefe kad te adzem pobjedi i nadigra
Nadzorna_ploca

#24156 Re: Utakmice.

Post by Nadzorna_ploca »

Nisam nista ni ocekivao. Dobro vode treba proteci Miljackom da vrate moje povjerenje. Zao mi je ljudi koji su isli i morali to gledati.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24157 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Prvo, ako je vjerovati onima, nije bilo toliko loše, ali drugo katastrofa.
ne kontam tu izmjenu Adukora sa Saidom :? je li se imao ko drugi izbaciti?

Zaboraviti ovo što prije, dolazi Borac.
sencobih

#24158 Re: Utakmice.

Post by sencobih »

Tomahawk11 wrote:Prvo, ako je vjerovati onima, nije bilo toliko loše, ali drugo katastrofa.
ne kontam tu izmjenu Adukora sa Saidom :? je li se imao ko drugi izbaciti?

Zaboraviti ovo što prije, dolazi Borac.
naši su igrali svoju igru kao i uvijek , sporo i blago po zemlji i to nije moglo proći po ovom terenu
Labirint

#24159 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Kurrcu svirajmo sad sa "sporo i blago"... :roll:
north

#24160 Re: Utakmice.

Post by north »

Mi smo mentalno ograničeni za ovakve utakmice...ne vjerujem da su toliko bolji koliko je to izgledalo, ali jednostavno kad u glavi nisi dobar ovo se dešava...ponovo su nabrijaniji bili, primijenili isti recept ko sa Mualićem na Grbavici i ponovo mi nesposobni da odgovorimo na takvu agresivnu igru i da ih držimo podalje....činjenica da je pitanje kako bi izgledalo da je teren bio super, ali opet ne smije biti vadiona, kako jednim tako drugima..

Kad pohvališ za prethodne pobjede i niz onda treba i kuditi kad ovako te popišaju....ali idemo dalje, kad je Husref dolazio nisam ni očekivao titulu, samo sam se nadao da ćemo se stabilizovati i početi igrati i pobjeđivati to smo sve imali do danas a bilo je tu podosta teških utakmica, pa čak i u prvom danas je to na nešto ličilo, drugo je već za dubinske analize :-) ...Kako smo oduvijek mentalno ograničeni, sad bi trebalo samo da se do Borca ne oporavimi i ponovo kiksamom tad već bi mogli kolektivni harakiri izvršiti :-)
van Basten

#24161 Re: Utakmice.

Post by van Basten »

Husrefov poraz
Grean

#24162 Re: Utakmice.

Post by Grean »

Bili smo se i nadigli a bojao sam se ovog. Igrali smo sa ekipom koja prima najmanje golova od svih premijerligasa dok mi jos uvijek znamo primati levatske kao sto je i bio prvi nakon nesporazuma Mihojevica i Adukora.

I pored toga sto su ograniceni sa igrackim kadrom u odnosu na nas pokazali su se kao bolja ekipa. Idemo dalje, na proljece imaju dva popravna.
Tomahawk11
Globalni moderator

#24163 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Samo ne treba zaboraviti da smo na 6 bodova od prvog mjesta.
Priča pobjede u derbijma i to....naravno, bitne su, slatke su, ali treba raditi na bodovnom saldu, jedino je to bitno.
Ako se ne varam, ovo je naš prvi gostujući poraz.
Da nije bilo onih blamaža na domaćem terenu....
Muhamed Đakmić

#24164 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Husrefov poraz, ali hajde polako, desi se.

Said, Velkoski, Rahmanović, takvi igrači nemaju šta tražiti na ovakvom terenu.

Mi smo stajali visoko sa zadnjom linijom tokom cijele utakmice, a takva igra ne može uroditi plodom na iskopanom terenu. Zaslužen poraz, treba se okrenuti Borcu i Vitezu.

I pored ovog mi možemo stesati zaostatak do kraja polusezone.
Grean

#24165 Re: Utakmice.

Post by Grean »

”Haris Hajdarević je već postao igrač, žao mi je što se Šabanadžovvić razbolio, jer bi i on igrao u današnjem duelu, ali još neki igrači će dobiti priliku, jer to su naši biseri"

Mene od poraza vise boli ovo ali eto, dajte nam @internacionale-a da nam obrazlozi kako se trazi dlaka u jajetu kad se ukazuje na to da mi guramo neke polovnjake ciji bi posao odradila i nasa djeca. Njihova svakako odradjuju.

Ali Adukor najbolji igrac lige, Stanojevic ubica itd.itd. nastavljaju se hvalospjevi i onda na kraju trc, falio nam "voljni momenat".

Dzaba sto ih jebemo i na pionirskom i kadetskom i juniorskom nivou, oni nas jebu kad dodje ono glavno, kad treba dati priliku. Za Husrefa je rano, vidjet cemo na proljece. Janjos je bio nula po tom pitanju.
Logovan

#24166 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Igrači su nam igrali k'o pičke i to sa velikim slovom "p".

Oni bili bolji i isplatilo im se. Snašli se po onom blatu bolje nego mi i eto, njihova pobjeda. Više su htjeli pobjedu. Naši na momente hoće, pa onda neće, pa se kao probude nešto počnu kombinovati i opet nestanu. PIČKE. I jebo te fair play Sariću.

Mersudin 3, 4 puta tražio penal, smiri malo Merso živ bio. Krste 2 ili 3 prilike, moraj e jedan gol zabiti. Morao. Bekić :lol: :lol: :lol: :lol: TARABA.

Husref pogriješio sa Adukorom.
Maharadza

#24167 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Muhamed Đakmić wrote:Husrefov poraz, ali hajde polako, desi se.

Mi smo stajali visoko sa zadnjom linijom tokom cijele utakmice, a takva igra ne može uroditi plodom na iskopanom terenu. Zaslužen poraz, treba se okrenuti Borcu i Vitezu.

Sa onakvom bezmudom igrom i nemaju ali su itekako mogli biti korisniji samo da su ŽELJELI koliko kone - mi bi slavili ili makar remi izvukli danas i to važi za sve igrače (izuzev Stanojevića možda koji se stvarno trudio)!
Muhamed Đakmić

#24168 Re: Utakmice.

Post by Muhamed Đakmić »

Grean wrote:”Haris Hajdarević je već postao igrač, žao mi je što se Šabanadžovvić razbolio, jer bi i on igrao u današnjem duelu, ali još neki igrači će dobiti priliku, jer to su naši biseri"

Mene od poraza vise boli ovo ali eto, dajte nam @internacionale-a da nam obrazlozi kako se trazi dlaka u jajetu kad se ukazuje na to da mi guramo neke polovnjake ciji bi posao odradila i nasa djeca. Njihova svakako odradjuju.

Ali Adukor najbolji igrac lige, Stanojevic ubica itd.itd. nastavljaju se hvalospjevi i onda na kraju trc, falio nam "voljni momenat".

Dzaba sto ih jebemo i na pionirskom i kadetskom i juniorskom nivou, oni nas jebu kad dodje ono glavno, kad treba dati priliku. Za Husrefa je rano, vidjet cemo na proljece. Janjos je bio nula po tom pitanju.
Stanojević je i danas bio najbolji i najborbeniji. A nas su uništili Zakarić, Ramović i Ubiparip, donekle i Zec.

Uzrok poraza ne leži u domaći vs igrači sa strane podjeli.
north

#24169 Re: Utakmice.

Post by north »

Muhamed Đakmić wrote:Husrefov poraz, ali hajde polako, desi se.

Volim kad se argumentovano kaže ili napiše gdje je problem :thumbup: ...I ponovo iste izjave trenera, Husref kaže nije bilo volje, oni imali više i tako :-) ...pa dobro jeste tako ,ali moramo i znati zašto je to tako :oops: ..a prave razloge je lako naći kad razmišljaš glavom...igrati igru pasova sa gore nabrojanim po onakvom terenu je suludo, a poseebo izmjena Adukor - Said nema smisla kad ionako smo nesigurni nazad i na tu izmjenu u drugom mi smo izgledali pogubljeno i svako malo je drugi gol visio u zraku koji je na kraju i došao...pa ne može da nije do trenera...ali hajde da ispratimo još ovo malo do kraja ako budemo na -4 od vodećeg ja ću bit izadovoljan s obzirom gdje smo bili...Ako Husref uzme 6 bodova iz preostale dvije a jednostavno mora s obzirom na protivnike, onda će to biti solidno ako gledamo bodovni saldo pa i igru generalno...a onda ide pauza i prilika da se vidi zna li se i može li bolje :oops:
Tomahawk11
Globalni moderator

#24170 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Meni je ta izmjena pravo čudna bila. Gubimo 1-0, i onda mijenjaš defanzivca sa ofanzivnim igračem koji, realno, nije za onakvog terena.
Na kraju krajeva, da je bilo tih 1-0, pa dali gol onako pred kraj, bar ne bi bilo poraz....ali to je sad šbb kbb.
Maharadza

#24171 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

Tomahawk11 wrote:Meni je ta izmjena pravo čudna bila. Gubimo 1-0, i onda mijenjaš defanzivca sa ofanzivnim igračem koji, realno, nije za onakvog terena.
Na kraju krajeva, da je bilo tih 1-0, pa dali gol onako pred kraj, bar ne bi bilo poraz....ali to je sad šbb kbb.
Ma dovoljno je pogledati našu odbranu kojoj bi svaka amaterska ekipa sa termina uspjela utrpati barem jedan gol;

Hodžić, Mihojević, Novaković, Bekić

:run:
Tomahawk11
Globalni moderator

#24172 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Maharadza wrote:
Tomahawk11 wrote:Meni je ta izmjena pravo čudna bila. Gubimo 1-0, i onda mijenjaš defanzivca sa ofanzivnim igračem koji, realno, nije za onakvog terena.
Ma dovoljno je pogledati našu odbranu kojoj bi svaka amaterska ekipa sa termina uspjela utrpati barem jedan gol;

Hodžić - Mihojević - Novaković - Bekić

:run:
Kažu da je Hodžić danas bio kriminalan.
Vidjeh i onaj snimak prvog gola, rezultat greške, presjekoše loptu i belaj.
Qoom

#24173 Re: Utakmice.

Post by Qoom »

Ahmetoviću kapa do boda, djelimično i Stanojeviću.
Logovan

#24174 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Qoom wrote:Ahmetoviću kapa do boda, djelimično i Stanojeviću.
Ahmetoviću bi bila kapa do poda da nije bilo onog bespotrebnog padanja. Svako malo nešto padne. :-)
al-em

#24175 Re: Utakmice.

Post by al-em »

kod ahmetovica je kapa bukvalno na podu, frajer vise lezi nego sto je na nogama
Post Reply