Opet tiBazinga1234 wrote:Paok velesila izgubio od Ostersunda.leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- leškarenje
#24126 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
-
Fudo387
#24127 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da, dao mu snasu protiv strasne kiparske ekipe, jasno je bilo da nece moci izdrzati pritisak.BarbaDue wrote:Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
Zavalio ga Mehmed, samo da ga se kutarise.
- leškarenje
-
VPSA
#24129 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa ako cemo sudit samo po Kipru, onda da nikoga vise ne zove? Ili mislite da je neko zadovoljio ?
- Muhamed Đakmić
#24130 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Hoće li se i Pjanića kutarisati?Fudo387 wrote:Da, dao mu snasu protiv strasne kiparske ekipe, jasno je bilo da nece moci izdrzati pritisak.BarbaDue wrote:Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
- leškarenje
#24131 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Svi su bili dobri osim Jajala i Cimirota 
-
Bazinga1234
#24132 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jajalo i Cimirot ne mogu u istu rečenicu.leškarenje wrote:Svi su bili dobri osim Jajala i Cimirota
- BarbaDue
#24133 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma zavala stoljeća...neoprostivo!!!Fudo387 wrote:Da, dao mu snasu protiv strasne kiparske ekipe, jasno je bilo da nece moci izdrzati pritisak.BarbaDue wrote:Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
-
Fudo387
#24134 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sto bi se Pjanica kutarisao?Muhamed Đakmić wrote:Hoće li se i Pjanića kutarisati?
Lose odigrao?
Ako u obzir uzmemo balvane kojima je bio okruzen, Miralem je pruzio vanserijsku partiju.
- leškarenje
#24135 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
- Tito_i_Partija
#24136 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neko ko ne zna za svijet van FK Sarajevo ne bi bas treb'o pricat' o strucnjacima.
- leškarenje
#24137 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ehhhh.....neka si mi reko.Tito_i_Partija wrote:Neko ko ne zna za svijet dalje od FK Sarajevo ne bi bas treb'o pricat' o strucnjacima.
- Logovan
#24138 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Kada su svi igrači loši, od golmana do napadača, onda će se svi utopiti u sivilo, barem je tako u većini slučajeva.Fudo387 wrote:Da, dao mu snasu protiv strasne kiparske ekipe, jasno je bilo da nece moci izdrzati pritisak.BarbaDue wrote:Bravo...gdje je baš odabrao tu tekmu da se čovjek ne može istaći...fuj!leškarenje wrote:Cimirot ima u prošloj sezoni haman 50 odigranih utakmica,znači jedan od ključnih igraca tima....i zato me nervira prica da je smiješan igrač. Ne mora on nikad više zaigrati,nemam nikakve koristi od toga....ali zašto ga nije prije probao to je pitanje,a ne u tekmi gdje čitav tim odigra ko kurac i gdje se logično i on uklopio.
Loš Pjanić, loš Džeko, loš Višća, loši stoperi, itd, šta očekuješ od Cimirota? Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije? Osim što se loše igralo, vjerujem da je i loša atmosfera među igračima i između igrača i Baždarevića.
-
Fudo387
#24139 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da ustopa loptu, i doda Miralemu, a ne da se odbije od njega k'o da u direk udari.Logovan wrote:Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
Uz to je mogao bar jednom uklizati i zaustaviti onaj propuh kroz sredinu.
On je nazalost samo trckarao okolo k'o muha bez glave.
Klasicni balvan, veze on nema.
- Tito_i_Partija
#24140 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Od svakog debitanta ocekujem da jede teren nakon sto je konacno dobio svoju sansu, i da nastoji da svoji nastupom koliko-toliko zacementira svoje mjesto. Ono nije bilo nista. Entuzijazam nula, pristup igri nula. K'o da ga je neko vilama natjer'o na teren.Logovan wrote: Loš Pjanić, loš Džeko, loš Višća, loši stoperi, itd, šta očekuješ od Cimirota? Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
- Logovan
#24141 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma ja ba, balvan, a ne vadi se iz prve postave Paoka.Fudo387 wrote:Da ustopa loptu, i doda Miralemu, a ne da se odbije od njega k'o da u direk udari.Logovan wrote:Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
Uz to je mogao bar jednom uklizati i zaustaviti onaj propuh kroz sredinu.
On je nazalost samo trckarao okolo k'o muha bez glave.
Klasicni balvan, veze on nema.
Utopio se u sivilo. Kako su odigrali oni najbolji, tako je odigrao i on. A na mjestu selektora, čovjek koji ni sam ne zna šta radi.
- leškarenje
#24142 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ja ocekujem da ga ponesu ovi iz lige petice
-
Fudo387
#24143 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
To meni nivo Mladost-Doboj Kakanj ekipa.Logovan wrote:Ma ja ba, balvan, a ne vadi se iz prve postave Paoka.
- Logovan
#24144 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Očekivao sam i ja da jede teren, ali može mu se oprostiti, obzirom da niti jednog igrača ne možeš izdvojiti i dati mu prolaznu ocjenu. Ili može reći i ovako, kako je Baždarević postavio igru i kako ih je vodio, tako su i igrali.Tito_i_Partija wrote:Od svakog debitanta ocekujem da jede teren nakon sto je konacno dobio svoju sansu, i da nastoji da svoji nastupom koliko-toliko zacementira svoje mjesto. Ono nije bilo nista. Entuzijazam nula, pristup igri nula. K'o da ga je neko vilama natjer'o na teren.Logovan wrote: Loš Pjanić, loš Džeko, loš Višća, loši stoperi, itd, šta očekuješ od Cimirota? Šta očekuješ od igrača koji još nema, pazi sad, ni tri poštena nastupa u dresu reprezentacije?
- Logovan
#24145 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Pa vidi se, nisam ja džaba rekao da si stručnjak. Onda po tebi imamo samo par igrača u dobrim klubovima koje možemo na prste jedne ruke prebrojati (još ostane koji prst višak), a ostali igrači su u klubovima u rangu Mladosti. Ustvari, neki nisu ni u rangu Mladosti, ima ih koji su u rangu Iskre, Brotnja, Saobraćajca, itd.Fudo387 wrote:To meni nivo Mladost-Doboj Kakanj ekipa.Logovan wrote:Ma ja ba, balvan, a ne vadi se iz prve postave Paoka.
-
Fudo387
#24146 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Da zakljucimo,Logovan wrote:Pa vidi se, nisam ja džaba rekao da si stručnjak. Onda po tebi imamo par igrača u dobrim klubovima koje možemo na prste jedne ruke prebrojati imaju (još ostane koji prst višak), a su ostali u rangu Mladosti. Ustvari, neki nisu ni u rangu Mladosti, ima ih koji su u rangu Iskre, Brotnja, Saobraćajca, itd.Fudo387 wrote:To meni nivo Mladost-Doboj Kakanj ekipa.Logovan wrote:Ma ja ba, balvan, a ne vadi se iz prve postave Paoka.
Prizivali ste ga, probijali nam glavu strasnim Cimirotom, evo, dobio je sansu.
Hvala, dovidjenja.
Sto si igr'o, igr'o si.
Idi ganjaj koze po Paoku, ili 'dje vec razvaljiva travu po stadionu.
- Logovan
#24147 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Evo ti zaključka: prizivao sam i prizivat ću ga i dalje, jer on i slični njemu trebaju činiti reprezentaciju, a ne Hajrović, Medunjanin, Hadžić, Vranješ, itd. Ima ih masa. Razumiješ? Nije teško, pokušaj.Fudo387 wrote: Da zakljucimo,
Hvala, dovidjenja.
Sto si igr'o, igr'o si.
Čuj što si igrao, igrao si. Sreća pa nisi selektor, ostali bi bez igrača, jer im nudiš samo jednu priliku.
Znam ja nas, prije ćemo se riješiti Cimirota, nego Hadžića i ostalih ubleha. Evo recimo pozvan je i Milošević, ali nije dobio priliku. Da je dobio priliku i da je loše odigrao i njega bi tjerao stručnjače.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#24148 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
jedna utakmica ne znači da je cimirot loš igrač. evo jajalo je odigrao prelošu utakmicu proiv belgije, dok je npr protiv grčke u gostima bio bez greške...Fudo387 wrote:
Da zakljucimo,
Hvala, dovidjenja.
Sto si igr'o, igr'o si.
ne razumijem to da nekoga osuđujemo na bazi 90 minuta, jer je činjenica da je cimirot najstandardniji igrač paoka i jedan od igrača sa najviše odigranih minuta u kompletnom grčkom prvenstvu.
-
Fudo387
#24149 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Neko ko dobije sansu protiv relativno lose ekipe i odigra onako jadno, ne zasluzuje drugu sansu.Logovan wrote:Prizivao sam i prizivat ću ga i dalje, jer on i slični njemu trebaju činiti reprezentaciju, a ne Hajrović, Medunjanin, Hadžić, Vranješ, itd. Ima ih masa. Razumiješ? Nije teško, pokušaj.Fudo387 wrote: Da zakljucimo,
Hvala, dovidjenja.
Sto si igr'o, igr'o si.
Čuj što si igrao, igrao si. Sreća pa nisi selektor, ostali bi bez igrača, jer im nudiš samo jednu priliku.![]()
Znam ja nas, prije ćemo se riješiti Cimirota, nego Hadžića i ostalih ubleha. Evo recimo pozvan je i Milošević, ali nije dobio priliku. Da je dobio priliku i da je loše odigrao i njega bi tjerao stručnjače.
Tako ste gurali i onog dosadnog Stilica, pa jednom, pa dva puta, pa pet puta...vazda isti, nula bodova.
Fino je to Safet objasnio, momak, zaluto si, haj' kuci.
Zajebaji nekog drugog.
- leškarenje
#24150 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Onda Bajica nikako više ne zvati...imao je priliku nije gola dao....koji će nam kurac.....Cimirot ima mozda pola sata više odigranih