Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- mO k3
#24126 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
@charuga razumijem skroz .... 
- shalla
#24127 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
Ali idemo ih dobiti tamo, ne sumnjam ako pristup bude pravi da ćemo gore aBd slaviti
Ali idemo ih dobiti tamo, ne sumnjam ako pristup bude pravi da ćemo gore aBd slaviti
- DonV
#24128 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Medunjanin umjesto Misimovica 2p 65 min
Stevanovic umjesto Hajrovica ili Salihovica samo sto tad Lulic ide na l.beka 70 min
Ibisevic umjesto Zahirovica 75 min 0:0 neka ide sve, Ibisevic umjesto Zahirovica u 45 min ako budu gubili...
Ibisevic umjesto Dzeke ako bude jedan ili dva razlike za nas pred sami kraj izvrsiti ovu zamijenu..
-
Dead Man Walking
#24129 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sto danas?shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
- luckylaka
#24130 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma ne zna jadan ni koji je dan garant konta da je jos u petkuDead Man Walking wrote:Sto danas?shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
- phillie
#24131 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
I ja sam, kad sam cuo da bi mogao samo Vrsajevica mjenjati u odnosu na zenicki sastav....shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
Bice bolje u utorak!
- shalla
#24132 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Danas to saznao...Dead Man Walking wrote:Sto danas?shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
-
Korisničkoime
#24133 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
luckylaka wrote:Ma ne zna jadan ni koji je dan garant konta da je jos u petkuDead Man Walking wrote:Sto danas?shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
Ali idemo ih dobiti tamo, ne sumnjam ako pristup bude pravi da ćemo gore aBd slavitiMene je malo popustilo ali nije mi dobro nikako.Svasta se ovdje pise,lupa samo se stvara dodatna nervoza.Hajmo malo poceti misliti glavom prije nego sta napisemo.Vrijedjamo se bezze,vrijedjamo,igrace,selektora..Hajmo stati na loptu do utorka
Ako hoćeš lupanje i sve što si naveo na temi Edin Džeku večeras toga ne fali.
-
Dead Man Walking
#24134 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Koje to?shalla wrote:Danas to saznao...Dead Man Walking wrote:Sto danas?shalla wrote:Ja sam se danas razočarao i sjebao, al pravo...
- Idemedosumom
#24135 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Who is you?
-
Paul F.
#24136 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ja ne vidim nikakav debakl i razočarenje.
Slovaci su nas malo nadigrali sa novim nepoznatim trenerom
zahvaljujući sitnicama koje puno znače.
U utorak će biti jedna lijepa utakmica.
I znat ćemo koliko vrijedimo.
Slovaci su nas malo nadigrali sa novim nepoznatim trenerom
zahvaljujući sitnicama koje puno znače.
U utorak će biti jedna lijepa utakmica.
I znat ćemo koliko vrijedimo.
- Infaze Studio
#24137 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pogledaj Medin Svjetski pas za Misketa, kada je ovaj sutao tik pored desne "vratnice" sto bi rek'o koljega SusecKorisničkoime wrote:Hamšik je kod njih zakazao nadam se da će tako biti i u Slovačkoj čim on ne igra dobro i njihovi napadački napori su dosta ograničeni što je nama otvaralo mogućnosti koje kreativna sredina terena nije mogla da iskoristi cijelih 90 minuta. Pazi i Medunjanin se po meni u sve navedeno uklapa i on je taj naš kreativac njegovo je igranje, zapravo igranje još jednog tehnički sjajnog i sa loptom sigurnog igrača, je doprinijelo hiper kombinatorici i silnim dodavanjima u stilu tika taka. Iako je igrao povučenije ni on nije imao tog nekog jednostavnog korisnog dodavanja u vrh koji će ugroziti ili poljuljati odbranu. Pored toga mislim da mu je bio zadatak da pokriva desnu stranu kad Vršajević ode naprijed što također nije činio međutim njemu u korist se mora istaći da je Vršajeviću trebala vječnost da se vrati nazad.Infaze Studio wrote:Ovo govorim od petka navece, a ti si to fino upakov'o u jednu recenicu.Korisničkoime wrote:[Pored svega navedenog ovaj plan Sušića bi protiv Slovačke koja nije ni blizu tako jaka kao što se ovdje stiče utisak bi uspio da naša sredina terena nije bila toliko zaljubljena u svoje tehničke sposobnosti i kombinatoriku.
.
Ljudi nemaju sredine NIKAKO. Pa onakav los Pjanic I Miske nisu imali nikakvih problema u 1. pol. kada su dolazili do lopte.Bili su zreli za 2-3 komada u prvih 45 min. da su nasi napadaci I kreativci dosli na utakmicu.
Sa tobom se ne bih slozio o stavljanju MEde u isti kos sa ovom dvojicom, jer je covjek odigrao fenomenalno. Lipsanje MEde u 2. pol I nervoza koja se uvukla medju nas, zbog nepostignutog gola (jer smo vjerovali da cemo rjesiti sve u 1. pol.) je njih ohrabrila I poceli su da vjeruju da mogu nesto napraviti.
Ako Miske,Pjanic,Dzeko I VEdo odigraju vise nego 70% bolje u odnosu na petak, dobijamo. Ako to bude marginalno bolje ili isto onako, nemamo sanse.
Isto se nadam da ce podrska sa tribina biti puno bolja, a ne kao u Zenici, prvih 20 minuta, a onda sjedi I gledaj pozorisni komad.
Ono što za Slovačku treba spremiti je rješenje šta ako ponovo ne mognemo na naš tipičan način igranja ugroziti gol, šta onda kakvo nam rješenje ostaje jer ne može igrati na neriješeno moramo pobijediti.
- Infaze Studio
#24138 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ovo je sastav za Zilinu, osim sto naravno zadnji vezni ce biti kako to Pape kaze, I sumnjam da ce igrati Zahir, a ni meni nebi smetao ponovo Medo, jer nebi bilo Misketa. Ovaj sastav najvise gotivim jer su samo igrali preko nase desne strane u petak, a tako ce I tamo, jer jednostavno ne mogu bolje smisliti od onoga. Sa HAjrovicem na duplom boku sa Mujdzom I standardnom duplom boku na lijevoj strain, uz slobodnog Mireta u sredini imamo ogromne sanse....Ali dje ce Hajrovic zaigrati mjesto Misketa,,Izbila bi revolucija.Idemedosumom wrote:JA ne bih dozvolio da trio Misimovic - Pjanic - Medo igraju skupa. Ma ne bi ni dvojici ako se moze izbjeci![]()
Kad bih se ja pitao, to bi ovako izgledalo:
Inace bi lijevi bek bio Zukanovic, ali posto je povrijeđen, ide Salihovic. Zaha nije cemu, ali moze vise trcati od Rahimica, kad bi Rahimic poceo, morali bi ga odma u drugom poluvremenu mijenjati. U razdoblju od 60.-70. minute Miske moze umjesto Pjanica. Preostale 2 izmjene cuvati u slucaju da sta krene po zlu ili ako neko ne mogne izdrzati.
- luckylaka
#24139 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pa cini mi se da je Miske jednu i poceo sa klupe i poslije odigrao vrlo dobro.Po meni Medo je totalno neiskoristen u ovoj reprezentaciji a jedan od najveci znalaca valjda zbog toga sto uvijek neko pretumbavanje u ekipi.I ne znam odkud vam Zahirovic u ekipi nisam u toku jeli uopste tu
Jebem ti da nisam prolupao jeli on trenutno u Bochumu,sta je sa njim
- agent_zero
#24140 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije loše, a ne ono što pojedinci predlažu.horion_bosona wrote:ja bih to ovako
Samo ja bih možda prije lulu stavio na lijevog beka, a seju iznad njega. Loš je sejo već neko vrijeme, ali je još lošiji kao lijevi bek.
- Infaze Studio
#24141 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
"U ekipi neće biti većih izmjena, ali se one mogu očekivati već u prvom poluvremenu ako neki igrač ne ispuni svoj zadatak. Mujdža se vraća u ekipu nakon što se oporavio od povrede", rekao je Sušić,
Miske, Pjana,Dzeko, Vedo - Watch Out!!

Miske, Pjana,Dzeko, Vedo - Watch Out!!
- swarley_s
#24142 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Bravo Pape, naglasi im da moraju zabiti do poluvremena, da mogu izaci i ranije... 
Kako iritiraju ovi likovi sto nesto znaju (
) ali, naravno, nece kazati nego cekaju da ih se moli, da oni malo budu u centru paznje. Koje su to trolchine, i zviiiizde, jbt. 
Kako iritiraju ovi likovi sto nesto znaju (
- shalla
#24143 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Pazi, ja nešto znam (ljudi ovdje znaju moje izvore) ali mi ne pada na pamet da o tome sad pričam... Ne treba me niko ništa moliti, jednostavno nije vrijeme, idemo aBd po pobjedu u Slovačku. Ako nedaj Bože popušimo ove kvalifikacije, tad će biti vrijeme da se ovo kaže...swarley_s wrote:Bravo Pape, naglasi im da moraju zabiti do poluvremena, da mogu izaci i ranije...
Kako iritiraju ovi likovi sto nesto znaju () ali, naravno, nece kazati nego cekaju da ih se moli, da oni malo budu u centru paznje. Koje su to trolchine, i zviiiizde, jbt.
- Infaze Studio
#24144 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Sta hoces reci, da mi koji ne znamo tvoje izvore nismo ljudi?shalla wrote:Pazi, ja nešto znam (ljudi ovdje znaju moje izvore) ali mi ne pada na pamet da o tome sad pričam... Ne treba me niko ništa moliti, jednostavno nije vrijeme, idemo aBd po pobjedu u Slovačku. Ako nedaj Bože popušimo ove kvalifikacije, tad će biti vrijeme da se ovo kaže...swarley_s wrote:Bravo Pape, naglasi im da moraju zabiti do poluvremena, da mogu izaci i ranije...
Kako iritiraju ovi likovi sto nesto znaju () ali, naravno, nece kazati nego cekaju da ih se moli, da oni malo budu u centru paznje. Koje su to trolchine, i zviiiizde, jbt.
-
udrch
#24145 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
nemoj shalla govoriti Allahati tvoga..sutra je tekma, pa se strpi..
- shalla
#24146 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Hahaha, dobarInfaze Studio wrote:Sta hoces reci, da mi koji ne znamo tvoje izvore nismo ljudi?shalla wrote:Pazi, ja nešto znam (ljudi ovdje znaju moje izvore) ali mi ne pada na pamet da o tome sad pričam... Ne treba me niko ništa moliti, jednostavno nije vrijeme, idemo aBd po pobjedu u Slovačku. Ako nedaj Bože popušimo ove kvalifikacije, tad će biti vrijeme da se ovo kaže...swarley_s wrote:Bravo Pape, naglasi im da moraju zabiti do poluvremena, da mogu izaci i ranije...
Neću udrch ništa govoriti, uostalom nije ništa strašno
- KPNCTNJAH
#24147 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ali si morao nicim izazvan spomenuti da nesto znas... kako me nerviraju takvi likovi...
- cyprus
#24148 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Evo ja ništa ne znam 
- Pitarrr82
#24149 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Mozemo li sta zaraditi na tim informacijama? 
- swarley_s
#24150 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
E, takvi nama trebaju!cyprus wrote:Evo ja ništa ne znam