upravoAverus wrote:Igra li neko Fortnite: Battle Royale?
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
l33t
#24101 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- Averus
#24102 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ima li gdje kakav tutorial, da se čovjek malo ušteli.
Ušao, ubio neku koku sjekirom, oteo joj pištolj i to je to...
Dalje krenuo, nisam skontao kako se gradi, pa me lik upucao nakon što sam razvalio neku cisternu
Kontam PUBG dio igre, ali ne kontam ovo građenje
Dalje krenuo, nisam skontao kako se gradi, pa me lik upucao nakon što sam razvalio neku cisternu
-
l33t
#24103 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
prvo promijeni bindove za buildanje, meni je V,B,N (stepenice, ravni zid, pod) tako mi je najlakse, najcesce se koriste stepenice... ima pogledaj na youtubeu i twitchu, na pocetku je igra poteska al kad se usteli sa buildanjem bude funAverus wrote:Ima li gdje kakav tutorial, da se čovjek malo ušteli.
Dalje krenuo, nisam skontao kako se gradi, pa me lik upucao nakon što sam razvalio neku cisternu![]()
- Averus
#24104 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Hvala, pokušam 
Osim što sam krampa što se tiče FPS-a, kontam valjda ću na građevini biti nešto bolji
Osim što sam krampa što se tiče FPS-a, kontam valjda ću na građevini biti nešto bolji
- Bloo
- Globalna šefica
#24105 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
TeskoAverus wrote:Hvala, pokušam
- Averus
#24106 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Bloo wrote:TeskoAverus wrote:Hvala, pokušam

- relativno84
#24107 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote:Igra li neko Fortnite: Battle Royale?

-
l33t
#24108 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
chemu hejtrelativno84 wrote:Averus wrote:Igra li neko Fortnite: Battle Royale?
-
peepeep
#24109 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ljudi, imal ko kakav deal za ispod dva ojra
prođoh hitmen go za dan, dobra igra pravo 
- REDDEVILS
#24110 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evopeepeep wrote:Ljudi, imal ko kakav deal za ispod dva ojraprođoh hitmen go za dan, dobra igra pravo
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
http://store.steampowered.com/app/20900 ... ctors_Cut/
-
peepeep
#24111 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Imam, igrao, prešao i prvi i drugi dio. Kec i dalje najdraži.REDDEVILS wrote:Evopeepeep wrote:Ljudi, imal ko kakav deal za ispod dva ojraprođoh hitmen go za dan, dobra igra pravo
The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut
http://store.steampowered.com/app/20900 ... ctors_Cut/
- avaks
-
Mega Man X
#24113 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma hebeš to, bolje je uzet Valve Complete Pack za više, ali zato dobiješ kamaru.. 
- REDDEVILS
#24114 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Valve Complete Pack
Za sve gamere koji igraju Counter-Strike: Global Offensive ovo je odlicno snizenje
http://store.steampowered.com/bundle/23 ... lete_Pack/
Za sve gamere koji igraju Counter-Strike: Global Offensive ovo je odlicno snizenje
http://store.steampowered.com/bundle/23 ... lete_Pack/
- ferratilis
- relativno84
#24116 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
A nije hejtl33t wrote:chemu hejt
- AhmetShabo
#24117 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja ono ne bih igrao da mi placajurelativno84 wrote:A nije hejtl33t wrote:chemu hejtsamo previse sareno i previse se "gradi"
- SmokingMan
#24118 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nisam dugo igrao Guild Wars 2,ako ima koga ovde da se bolje snalazi od mene u ovome neka mi se pridruži. 
-
l33t
#24119 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram i pubg i fortnite i mogu reci da su podjednako zanimljivi, jedan je realan war sim shooter, drugi je vise zabavan, neozbiljan i ima vise šege-šalerelativno84 wrote:A nije hejtl33t wrote:chemu hejtsamo previse sareno i previse se "gradi"
- SanskiBiser
#24120 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SmokingMan wrote:Nisam dugo igrao Guild Wars 2,ako ima koga ovde da se bolje snalazi od mene u ovome neka mi se pridruži.
Od proljeca nisam igrao inace igram s prekidima od izlaska igre, uglavnom wars tu i tamo PVP, PVE je dosadan...
Preporuka ti je da odes u Wars pravac i ne izlazis ( sad sve dobijas tamo igranjem nemas potebe za PVE grind ) samo se prebaci na barem tier 3 servere ako vec nisi i gledaj da imaju team speak. Ja sam na Gandari od pocetka, i ovo je krajem prosle godine makljaza sa backline necro, sva akcija je vodjena preko Team Speak s jednim od najboljih commanders na Gandari, stjerali smo ih na ivicu provalije ehehe, bez TS je to sve prilicno bezveze tj. mozes samo roaming solo ili sa par drugih igaraca ali nista narocito ne doprinosite serveru osim u slucaju da radite scouting...
TS sa dobrim Com, zakon!
- SmokingMan
#24121 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SanskiBiser wrote:SmokingMan wrote:Nisam dugo igrao Guild Wars 2,ako ima koga ovde da se bolje snalazi od mene u ovome neka mi se pridruži.
Od proljeca nisam igrao inace igram s prekidima od izlaska igre, uglavnom wars tu i tamo PVP, PVE je dosadan...
Preporuka ti je da odes u Wars pravac i ne izlazis ( sad sve dobijas tamo igranjem nemas potebe za PVE grind ) samo se prebaci na barem tier 3 servere ako vec nisi i gledaj da imaju team speak. Ja sam na Gandari od pocetka, i ovo je krajem prosle godine makljaza sa backline necro, sva akcija je vodjena preko Team Speak s jednim od najboljih commanders na Gandari, stjerali smo ih na ivicu provalije ehehe, bez TS je to sve prilicno bezveze tj. mozes samo roaming solo ili sa par drugih igaraca ali nista narocito ne doprinosite serveru osim u slucaju da radite scouting...
TS sa dobrim Com, zakon!
Upravo sam startao novi karakter "Elementalist",nisam dugo igrao pa mi je sada jako zanimljivo.Našao sam .pdf Prima guide pa ću lagano proučiti za ovu klasu,kraftanj,fazoni,ofo ono. :bih
Naleti da igramo,dobrodošla bi mi pomoć.
- SanskiBiser
#24122 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
SmokingMan wrote:SanskiBiser wrote:SmokingMan wrote:Nisam dugo igrao Guild Wars 2,ako ima koga ovde da se bolje snalazi od mene u ovome neka mi se pridruži.
TS sa dobrim Com, zakon!
![]()
Upravo sam startao novi karakter "Elementalist",nisam dugo igrao pa mi je sada jako zanimljivo.Našao sam .pdf Prima guide pa ću lagano proučiti za ovu klasu,kraftanj,fazoni,ofo ono. :bih
Naleti da igramo,dobrodošla bi mi pomoć.
Kazem ti meni dojadilo pocetkom godine, od ljeta nemam uopste instaliran GW2.
Ganjaj u Lion's Arch ove iz ExiT ili EXYu gildova. Trazi da te pozovu u guild, vecina ih je na Gandara serveru mada je bilo nekih prebacivanja prije vise od pola godine na druge servere zbog WvW . Tu su ti igraci iz citave regije ali ima i stranaca naravno puno...
- SmokingMan
#24123 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Čim uletim u formu za 1-2 sedmice.

- Bloo
- Globalna šefica
- Averus