pazi da ne nauci
Inace veceras kolona od skenderije do vijecnice
Moderators: _BataZiv_0809, anex

Zakočio na znaku stop tokom preticanja (ili odmah po pretcanju, malo je nejasno u tekstu) ?! Kog vraga je taj radio?Naslovnica wrote: ↑26/07/2024 12:26 Malo nas je ali smo velika govna. Dupla puna, normala
https://www.nezavisne.com/novosti/hroni ... ica/847186
Vozač iz BiH skrivio udes, povrijeđena trudnica
BEČ - Državljanin Bosne i Hercegovine (30) danas je u austrijskom St. Georgenu tokom preticanja izazvao udes u koje je povrijeđena i trudnica (27).
Kako prenose austrijski mediji, vozač iz BiH je preticao kamio, a onda je iznenada zakočio na znak "stop".
Istovremeno, iz pravca Gurtena išla je 27-godišnja trudnica, i tada je došlo do teškog sudara usljed kojeg su oba automobila završila u obližnjem polju.
Trudnica je neko vrijeme bila zarobljena u svom automobilu i moralo se čekati na dolazak vatrogasaca, koji su je uspješno oslobodili.
Ipak, zbog povreda neutvrđenog stepena, ona je transportovana u bolnicu Brunau, baš kao i vozač iz BiH, koji je takođe povrijeđen u udesu.
Iz istog razloga iz kog nemamo ni kvalitet u fudbalu, a svaki drugi ekstra fudbaler i poznavalac sporta.Laplace wrote: ↑27/07/2024 08:32 Malo me čudi kako to da BiH nije iznjedrila bar jednog vrhunskof pilota Formule 1 za sve ove godine. Toliko trkača, gasera, ljubitelja adrenalina i mirisa benzina po cijeloj BiH a da nema nijednog da makar jednom ne osvoji pole position pred neku od trka. Izgleda da nas organizatori F1 trka nikako ne vole, mrze nas zbog toga što smo najbolji vozači u Univerzumu.
Sličnog sam mišljenja ali pije vode i ova što reče ovaj iznad forumaš... Na google maps ta cesta je jasno ucrtana kao cesta sporedna...

Da. On se zaletio ja sam mislio da će me raznijeti... Nedopustivo je da on ima prednost ovde (ako je ima)
Katastrofa...vjeshalica wrote: ↑25/08/2024 21:33 Ta ulica je nesto neodredjeno, ako ulazi u raskrsnicu i hoce prema Avazu ispada da mu taj dio dolazi sa desne strane,pa bi tim pravilom ga morao pustiti, cudno da ta parking-ulicica nema neki znak