SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
mario001

#24101 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

dezurni_ucenik wrote:Naravno, tu mora biti i ono neizbjezno "Allah je jedan", a ubili juce neduznog covjeka.

Ma to je furka znas, ne znaju to ni napisati isparvno
last mohicans

#24102 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

Cekaj kome mamu, ovima sto hapase ili ovima sto se nisu opirali a takve su batine dobili? Jbt ne mogu da vjerujem u ovo sta citam.[/quote]
Pa valjda pljačkašima,jbt. Zar treba nacrtati?
BadBoy

#24104 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

I onda će ići priča "ne valja tužilaštvo, ne valja sudstvo, ne valja policija".

Dame i gospodo, NE VALJAMO MI. Po hiljaditi put. Nama je kriminal zanimljiv, ovi likovi su gospoda i imaju punu podršku širih narodnih masa. Pa samo pogledajte komentare na svakoj slici. KRIVI SMO MI. Mi ovo rađamo, odgajamo, podržavamo i usmjeravamo. Društvo na nivou babuna.
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24105 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JoseMujica »

Jedan uhapšeni je odvezen kolima Hitne pomoći, a ostali su prevezeni policijskim vozilima. Podsjećamo, uhapšeno je pet osoba, tri muškarca i dvije žene. Kako Klix.ba nezvanično saznaje uhapšeni su braća Anel i Amel Sejfović koji su od ranije dobro poznati policiji.

Anel Sejfović je 2010. godine uhapšen u Podgorici jer je sa još četiri osobe iz Srbije i Crne Gore opljačkao nekoliko banaka i kladionica.

U februaru 2011. godine Sejfović uhapšen zbog posjedovanja oružja. Prilikom pretresa njegovog vozila i kuće policajci su pronašli oko 2,5 kilograma marihuane, pištolj CZ kalibra 7,62 milimetra, dva okvira i 16 metaka istog kalibra, vagu, dva mobitela i teleskopsku palicu.

U decembru 2012. godine je provedena policijska akcija "Market", u okviru koje je slobode lišeno više osoba. Jedan od uhapšenih je bio i Anel Sejfović, a grupa se teretila da su tokom 2012. godine počinili niz pljački prodavnica, sportskih kladionica, benzinski pumpi, apoteka i ostalih prodavnica koje posluju s većom sumom novca.

Anel Sejfović je bio ranjen u pucnjavi koja se u decembru 2013. godine dogodila u sarajevskoj ulici Branislava Nušića.

Amel Sejfović je optužen za pokušaj ubistva Davora Milića (33), pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Pokušaj ubistva se dogodio 23. oktobra 2009. godine.

Podsjećamo, pljačka Raiffeisen banke je izvršena u četvrtak ujutro u 8:50 sati. Zaštitari su krenuli u potjeru za pljačkašima, došlo je do razmjene vatre prilikom čega je smrtno stradao biciklista Kemo Bašić.
divu samo likova :-) od 2009 naovamo nema godine da nisu u nekooj pucnjavi, pljački ili da su hapšeni zbog nečega :roll: :shock: jebote kako ovsakvi majmuni slobodno šetaju i ko je za to kriv :?
HM 2011

#24106 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by HM 2011 »

JoseMujica wrote:
Jedan uhapšeni je odvezen kolima Hitne pomoći, a ostali su prevezeni policijskim vozilima. Podsjećamo, uhapšeno je pet osoba, tri muškarca i dvije žene. Kako Klix.ba nezvanično saznaje uhapšeni su braća Anel i Amel Sejfović koji su od ranije dobro poznati policiji.

Anel Sejfović je 2010. godine uhapšen u Podgorici jer je sa još četiri osobe iz Srbije i Crne Gore opljačkao nekoliko banaka i kladionica.

U februaru 2011. godine Sejfović uhapšen zbog posjedovanja oružja. Prilikom pretresa njegovog vozila i kuće policajci su pronašli oko 2,5 kilograma marihuane, pištolj CZ kalibra 7,62 milimetra, dva okvira i 16 metaka istog kalibra, vagu, dva mobitela i teleskopsku palicu.

U decembru 2012. godine je provedena policijska akcija "Market", u okviru koje je slobode lišeno više osoba. Jedan od uhapšenih je bio i Anel Sejfović, a grupa se teretila da su tokom 2012. godine počinili niz pljački prodavnica, sportskih kladionica, benzinski pumpi, apoteka i ostalih prodavnica koje posluju s većom sumom novca.

Anel Sejfović je bio ranjen u pucnjavi koja se u decembru 2013. godine dogodila u sarajevskoj ulici Branislava Nušića.

Amel Sejfović je optužen za pokušaj ubistva Davora Milića (33), pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo. Pokušaj ubistva se dogodio 23. oktobra 2009. godine.

Podsjećamo, pljačka Raiffeisen banke je izvršena u četvrtak ujutro u 8:50 sati. Zaštitari su krenuli u potjeru za pljačkašima, došlo je do razmjene vatre prilikom čega je smrtno stradao biciklista Kemo Bašić.
divu samo likova :-) od 2009 naovamo nema godine da nisu u nekooj pucnjavi, pljački ili da su hapšeni zbog nečega :roll: :shock: jebote kako ovsakvi majmuni slobodno šetaju i ko je za to kriv :?
Čim imaš da su to radili neko je proveo istragu, sad ko bi to mogao biti kriv ?
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#24107 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mk ultra »

BadBoy wrote:I onda će ići priča "ne valja tužilaštvo, ne valja sudstvo, ne valja policija".

Dame i gospodo, NE VALJAMO MI. Po hiljaditi put. Nama je kriminal zanimljiv, ovi likovi su gospoda i imaju punu podršku širih narodnih masa. Pa samo pogledajte komentare na svakoj slici. KRIVI SMO MI. Mi ovo rađamo, odgajamo, podržavamo i usmjeravamo. Društvo na nivou babuna.
SANDŽAK je osnova svih problema....
dezurni_ucenik

#24108 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

Nemoj nas, majke ti, i ovdje poceti daviti sa pricom o jedinstvu.
dezurni_ucenik

#24110 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

mk ultra wrote:
BadBoy wrote:I onda će ići priča "ne valja tužilaštvo, ne valja sudstvo, ne valja policija".

Zao mi je, ali im statistika ne ide u korist.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#24111 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

vjerojatno su uhapseni i provaljeni zbog modus operandija :mrgreen:
tojest neko je od policije izabrao 15 najvjerovatnijih skupina i svaku pratio....
te su se raspitivali uokolo jel se ko hvalio vecom akcijom :mrgreen: u buducnosti

naravno ovo moje laicko misljnje ne mora biti istinito ali tako bih ja da nemam nista za poceti

plus svjedoci iz banke nabildani :mrgreen: odmah zgolje izbacis :mrgreen:
mario001

#24112 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

mk ultra wrote:

Zatvoriti granicu prema njima, odmah
BadBoy

#24113 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by BadBoy »

Stoji lik sa pištoljem a ispod komentar "da te Allah čuva i pazi, samo naprijed"....

BOŽE DRAGI GDJE JA ŽIVIM
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#24114 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JoseMujica »

tog bi lika samo zbog neukusa trebalo hapsit...fina stara jalija je ovo preventivno prebijala
Tercius

#24115 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Tercius »

last mohicans wrote:
Cekaj kome mamu, ovima sto hapase ili ovima sto se nisu opirali a takve su batine dobili? Jbt ne mogu da vjerujem u ovo sta citam.
Pa valjda pljačkašima,jbt. Zar treba nacrtati?[/quote]
U redu je ajd.Gaze ih a ovi se ne opiru, dovoljno si rekao.
hopi

#24116 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hopi »

pa ovi likovi kada ih vidiš, ove slike, komentari i njihova "sabrana djela" su da sjedneš i dobro se isplačeš.
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#24117 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Truba »

ne znam vala cim neko nesto ima a nista ne radi u zivotu
treba pokucati na vrata policija i istrazivaci
takih je 1000 i 1000 u gradu a nisu u politici niti biznisu...
nista...mana pada njima s neba
last mohicans

#24118 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by last mohicans »

Black swan wrote:vjerojatno su uhapseni i provaljeni zbog modus operandija :mrgreen:
tojest neko je od policije izabrao 15 najvjerovatnijih skupina i svaku pratio....
te su se raspitivali uokolo jel se ko hvalio vecom akcijom :mrgreen: u buducnosti

naravno ovo moje laicko misljnje ne mora biti istinito ali tako bih ja da nemam nista za poceti

plus svjedoci iz banke nabildani :mrgreen: odmah zgolje izbacis :mrgreen:
Ma vjeruj, kad policija hoce da im dohaka, dohakat ce im.Grad je pun videonadzora i vrlo lahko ih uhvate, a osobito domace iz ovog kantona. Još hadze u svojoj mahali pljackaju i ovakvi nabildani se ističu.
dezurni_ucenik

#24119 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

Stavio sliku Milana Mladenovica "u svakom porazu ja sam vidio deo slobode"

:lol:
Baltazar_khan

#24120 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Baltazar_khan »

JoseMujica wrote:
tog bi lika samo zbog neukusa trebalo hapsit...fina stara jalija je ovo preventivno prebijala
isti :mrgreen:
Image
muha_sa

#24121 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by muha_sa »

ovakvih i slicnih likova pun grad :( vozaju se bijesna auta, ima se nekretnina a nema se dana radnog staža :-)

imal iko da ih zaustavi pa pita odakle im sve to što imaju :-)

da im oduzmeš auta rasteretio bi se saobracaj na ulicama ovog grada od kojeg su vukojebinu napravili
mario001

#24122 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mario001 »

Image
Image
Image
Image
Image

Tip ima sline u nosu
dezurni_ucenik

#24123 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by dezurni_ucenik »

hopi wrote:pa ovi likovi kada ih vidiš, ove slike, komentari i njihova "sabrana djela" su da sjedneš i dobro se isplačeš.
amin brate nas ALLAH dz.s da nas sve sacuva i nagradi svakim dobrom vole te tvoja braca
sunceKOtepsija

#24125 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by sunceKOtepsija »

Tercius wrote:
last mohicans wrote:
Cekaj kome mamu, ovima sto hapase ili ovima sto se nisu opirali a takve su batine dobili? Jbt ne mogu da vjerujem u ovo sta citam.
Pa valjda pljačkašima,jbt. Zar treba nacrtati?
U redu je ajd.Gaze ih a ovi se ne opiru, dovoljno si rekao.[/quote]
:lol: sta je to policija zasticena poa im se ne smije jebat mater :lol:
Locked