Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
zavrzlama wrote:
sad pricamo o srbiji....o srbiji koja po tebi je drzava svih gradjana,a sve drzavno asocira na samo jedanu vjersku skupinu...srbija je po ustavu drzava srba i ostalih ,znaci pravoslavna dzamahirija,jer srbin je od stanovnika srbije pretvoren u pripadnika pravoslavne vjeroispovijesti...zato je mlacenje izraza gradjani srbije bacanje prasine u oci,isto kad dodik kaze gradjani malog ausvica,i jos po ustavu zive tri konstutivna i ravnopravna naroda a svi prefiksi srpski i obojeni pravoslavnim svecima..kuzis...
Menjaš teze. Niko nije govorio o kvalitetu države Srbije i poštovanju ljudskih i manjinskih prava u istoj. Diskusija je bila tek o nazivima. Svaki državljanin & stanovnik neke države na ovom svetu je njen građanin.
A ja te opet najlepše pitam kako nazivaš građane države Hrvatske koji nisu hrvatske nacionalnosti?
nacionalnost je pripadnost drzavi....a narodnost pripadnost narodu...u hrvatskoj je isti slucaj kao u srbiji hrvat je po automatizmu =katolik...zato mirsad koji se rodio u Zagrebu je danas bosnjak umjesto nacionalno hrvat, Bogoljub iz Knina je srbin u mjesto da je hrvat.....lekciju iz tih stvari najbolje se moze nauciti od albanaca i albanije,koliko pravoslavaca u BIH ce reci "ja sam bosanac" pa makar i kao geografski pojam...
Dragan Zoranovic samo prica i radi ono sto bi 99% Srba radilo da im se ukaze prilika. Sama cinjenica da se niko od prisutnih Arkanovaca i salonaca ni ne obazire na tu vijest, govori u prilog mojoj tvrdnji.
Sezam wrote:Dragan Zoranovic samo prica i radi ono sto bi 99% Srba radilo da im se ukaze prilika. Sama cinjenica da se niko od prisutnih Arkanovaca i salonaca ni ne obazire na tu vijest, govori u prilog mojoj tvrdnji.
Što bi se iko obazirao kada smo sami ''sinje quqavice'' i pi3de. Dali smo za oba druga dva ''konstitutivna'' PRAVO PRVE BRAČNE NOĆI. Koliko ima Bošnjaka na obilježavanju zločina silovanja u Foči kada kada Bakira H. pozove? Ne smije se Bošnjo pojaviti u manjem entitetu, bude ih oko 200 sve skupa sa ''Ženama u crnom'' iz Bgd-a. Bošnjo nema mooda, Bakira je žena sa ogormnim moodima. Pi3da nam materina.
Hobotnica je to,cisto sumnjam da cemo gledati taj film
Place Vucko za Mladjom,razumijem ga,on je bio gromobran.Svako nezadovoljstvo je skoro padalo na njega...sada ce da bude svasta.Ovoj novoj vladi dajem godinu,maksimum.
Mislim da je i Mladja bio svjestan da je on bio Gatuzo u ovoj vladi...i da je to pokusao dobro da unovci...Dacic odavno ima zelju da postane predsjednik Srbije,i ne moze nikako SNS-u da dopusti da oni budu Bog i batina Srbije...uglavnom bice zanimljivo.
Vidim spominju se dolasci i nekih stranaca za ministre finansija...svi cekamo nekog novog dedu Avrama.
Znak kompanije je malo neobična kombinacija, malo razdvojenih orlića i arabesknog ornamenta.
Nije im trebalo ono Air u naslovu, čemu ta engleština više...