Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tercius wrote:Mah novinari nadobudni gvnari vecinom.Oni se ko nesto brinu o infomisanosti zabrinutih gradjana.Ja sam sinoc bio zabrinut, sinoc su mi trebale informacije a nigdje nijednog ebenog clanka, sinoc su mi trebali sa live tv prenosom sa lica mjesta, kada sam mogao cekati danas do 3 vala mogu i sutra do 3 da cujem ko su sta su.Al kako to odma nesto odakle njemu pravo, ma odakle vama pravo da budete tako arogantni gubari jedni.
svi drotovi na forumu izgleda po ovom i slicnim postovima zato i jeste Sarajevo Mexico City il su u kladionici il kod ravaku il pisu na forumima
E vala,
samo jos drot na ovom forumu nisam bio...
Jbt forum, čim stanes iza nečega ili nekoga odmah si ili uposlenik ili ti je familija...šta vam je ljudi pobogu?
dezurni_ucenik wrote:
Pa koji ce nam onda kurac policija. Nema onda nikakve potrebe da ih imamo ako cemo vjecno slusati price o rizikovanju zivota i maloj plati.
Sta, koji ce nam kurac policija?
Kolika je to plata u Kantonu Sarajevo pa da se može nazvati malom platom?
A npr. kolika je u drugim Kantonima a znamo da je u KS najveća?
Podatak iz 2012. godine
Federacija BiH
Čin Neto plata Topli obrok Regres Ukupno
Policajac 1.105,65 147 33 1.285,65
Ako je ovo istina, za ove pare mora , ne da bude drot, vec da bude robocop.
Pojedini forumaši su meni bili gori od ovih nasrtljivih novinara koji bi htjeli da znaju i "kad i gdje počinje akcija" i prije same akcije.
Razumijem da je došlo vrijeme "sve mi je na klik daleko", ali brate dragi nije život riJaliti šoV. Ne možemo baš imati prenos hapšenja i sve informacije o događajima u trenutku kad se dešavaju, pa čak ni isti dan. PolaHko
Anel i Amel Sejfovic ( slika dole ) to su ti sto su uhapseni i polupani danas na Otoci, helem.Amel Sejfovic je osudjivan i za pokusaj ubistva policajca 2008.godine ( http://www.krajina.ba/132473/draga-poli ... s-pobijem/ ), pa se opet pitam odakle vani.Do koga je, do malih patuljaka na Trebevicu beli.