Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Reglan wrote:Hocu da predjem sa starog trio paketa na trio grande, treba potpisati ugovor, sad me zanima je li mogu to ja zavrsiti s maminom licnom jer zena ne moze da stigne od obaveza da ode do bbi centra
Zdravo Reglan,
odgovor je potvrdan, no predlažemo da Vas prethodno kontaktiraju kolege, koje će Vas upoznati s najnovijim ponudama i pogodnostima.
Reglan wrote:Hocu da predjem sa starog trio paketa na trio grande, treba potpisati ugovor, sad me zanima je li mogu to ja zavrsiti s maminom licnom jer zena ne moze da stigne od obaveza da ode do bbi centra
Zdravo Reglan,
odgovor je potvrdan, no predlažemo da Vas prethodno kontaktiraju kolege, koje će Vas upoznati s najnovijim ponudama i pogodnostima.
Kontaktiran sam, dobicu i dodatne SK kanale + odredjeni paket HD kanala + 20 dodatnih kanala jer sam dugogodisnji korisnik. Sve to za prelazak sa starog tria na trio grande paket.
Telemach.
Mostarac_x wrote:kada će se pustiti prevodi za nat geo HD?
Prevod na navedenim kanalima nema, a da li i kada će se pustiti nismo upoznati.
Na ovom kanalu je pušten srpski prevod prije više od mjesec dana, potrebno je samo uključiti identifikaciju prevoda sa vaše strane. Navedeni kanal ima identifikaciju prevoda putem Total TV-a.
Mostarac_x wrote:kada će se pustiti prevodi za nat geo HD?
Prevod na navedenim kanalima nema, a da li i kada će se pustiti nismo upoznati.
Na ovom kanalu je pušten srpski prevod prije više od mjesec dana, potrebno je samo uključiti identifikaciju prevoda sa vaše strane. Navedeni kanal ima identifikaciju prevoda putem Total TV-a.
Tacno je da na NatGeo HD u okviru Total Tv vec neko vrijeme idu titlovi, koji bi isto tako mogli raditi na istom kanalu na digitali, ali treba se nakaniti pa to uraditi a ovima u Telemach to i nije jaca strana
Da se placa 1 KM po korisniku za uvodjenje titlova na NatGeo HD u relativno kratkom roku bi svi dobili titlove.
Sad sam provjerio na jednom forumu na kojem se već raspravljalo o ovome kad su se titlovi pojavili u augustu, postoji i hrvatska identifikacija titlova.
hipija wrote:Tacno je da na NatGeo HD u okviru Total Tv vec neko vrijeme idu titlovi, koji bi isto tako mogli raditi na istom kanalu na digitali, ali treba se nakaniti pa to uraditi a ovima u Telemach to i nije jaca strana
Da se placa 1 KM po korisniku za uvodjenje titlova na NatGeo HD u relativno kratkom roku bi svi dobili titlove.
zar je teško napunit im email za podršku tim zahtjevom minuta vremena E-mail: [email protected]
Bilo je priče o ovome prije nekih mjesec dana ali su i tada tvrdili da na ovom kanalu ne postoji prevod i tu je prepirka stala.
hipija wrote:Tacno je da na NatGeo HD u okviru Total Tv vec neko vrijeme idu titlovi, koji bi isto tako mogli raditi na istom kanalu na digitali, ali treba se nakaniti pa to uraditi a ovima u Telemach to i nije jaca strana
zar je teško napunit im email za podršku tim zahtjevom minuta vremena E-mail: [email protected]
Kakav crni mail, zar mislis da to oni uopce citaju?
Pisao sam im za titlove na Nickelodeon, pa se nisu udostojili ni da odgovore. Na telefonu ce ti reci da nemaju informacije i da ce pitanje proslijediti famoznom nadleznom faktoru i game over.
Također je bilo priče i za Nickelodeon, jer u Mostaru je u osnovnoj ponudi sa hrvatskom sinhronizacijom, a u Sarajevu nema nikakvu sinhronizaciju iako je ovaj kanal 100% sinhronizovan na hrvatski i srpski jezik.
crnivrag wrote:Također je bilo priče i za Nickelodeon, jer u Mostaru je u osnovnoj ponudi sa hrvatskom sinhronizacijom, a u Sarajevu nema nikakvu sinhronizaciju iako je ovaj kanal 100% sinhronizovan na hrvatski i srpski jezik.
crnivrag wrote:Također je bilo priče i za Nickelodeon, jer u Mostaru je u osnovnoj ponudi sa hrvatskom sinhronizacijom, a u Sarajevu nema nikakvu sinhronizaciju iako je ovaj kanal 100% sinhronizovan na hrvatski i srpski jezik.
Isti kanal je sinhronizovan ili titlovan na Moja Tv, Open Tv, Logosoftu i gdje sve ne ali Telemach je po nekom cudnom kriteriju to odradio samo za Mostar.
Mala ispravka , u Sarajevu na HS kablovskoj postoji sinhronizacija na hrvatski.
Mostarac_x wrote:korisnici usluga svugdje u svijetu osnuju svoje udruženje korisnika/potrošaća usluga i na taj način vrše pritiske na one koji odlučuju, samo se ovde u prazno piše i čeka se da neko drugi nešto pokrene i uradi.Npr forum korisnika usluga telemaha i slično, pa tražiš ono što može, daješ ideje nove predloge i slično.
Ovdje to ne pije vode... ako cemo tako , bili su i protesti prije dvije godine , pa plenumi gradjana , pa grupe na fb .. i sta je bilo od svega toga ? - Nista
Mostarac_x wrote:
gdje ćeš proteste i plenume upoređivat sa udruženjem koje sam pomenuo, ovdje se radi o suprotnoj stvari bez nasilja, lajanja i ostalih seljačkih metoda.registruje se udruženje na sudu napravi se sajt/forum, pozovu se i nadležni iz telemaha i zajedno pravit i radit sve što se može.al haj ti to dokaži dobrome bošnji koji je najpametniji.
Sve se to svodi na isto , ljudi godinama trazili nesto na miran nacin , i onda je eskaliralo nasiljem.. Poenta je da niko ne slusa sta potrosac zeli , nego uzmi sta ti se da i suti , nije Telemach jedini takav , svi su takvi, jbg moze im se...
Pitanje za TELEMACH,
U ČEMU JE PROBLEM SA NIKOLODEONOM NA PODRUČJU SARAJEVA, ZAŠTO NEMA SINHRONIZACIJE?!?!
DA LI NAMJERAVATE DA PUSTITE SINHRONIZACIJU I KADA?
HVALA LIJEPO.
Ocekuj defaultni odgovor iz kojeg neces nista saznati i bice po starom dobrom obicaju proslijedjeno nadleznom sektoru. Taj nadlezni sektor je kao big foot, navodno postoji ali niti ga vidimo niti se negdje pojavljuje
Last edited by hipija on 04/11/2015 15:58, edited 1 time in total.
Mislim da je vise bio inat ekipe iz SBB-a ali nema veze. Mi smo ovdje i drugi korisnici na zvanicnom forumu SBB pisali i trazili uvodjenje kanala tipa Cinestar Premiere, H2 i sl da bi oni zauzvrat uvodili razne posavine,grandove, heme, behare u nasem slucaju.
Pa da su se barem sjetili da stave hipoteticko pitanje na forumima ili uplatnicama sa racunima tipa:Koje kanale biste zeljeli gledati u ponudi D3? i to bi bio neki pomak a ne da ubacuju kanale za koje skoro pa niko nije ni cuo niti trazio. A sto se tice udruzenja nismo mi mentalno evoluirali za taj level, a niti bi na prakticnom planu to nesto promijenilo. Nije to nikakav defetizam vec cinjenicno stanje nastalo kao rezultat bolnog i dugogodisnjeg iskustva u ovoj nasoj mrtvaji za koju tvoja Hercegovka-pjevacica i novinarka veli da pocinje tamo gdje prestaje logika