Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#24051 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
cuj sa hajrovicem smo druga ekipa. i dan danas stojim pri onoj svojoj da je hajrovic najveca ubleha u historiji nase reprezentacije.
neka njega u werderu i neka susi klupu. samo ne znam kako se povrijedi kada je 90% prethodne sezone presjedio.
bjezi ba...
neka njega u werderu i neka susi klupu. samo ne znam kako se povrijedi kada je 90% prethodne sezone presjedio.
bjezi ba...
- Kinaski
#24052 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
izo nas je izvadio protiv slovacke, jako bitan gol. Vjerovatno da ne bi vidjeli svjetskog prvenstva da nije one njegove bombemalakh wrote:cuj sa hajrovicem smo druga ekipa. i dan danas stojim pri onoj svojoj da je hajrovic najveca ubleha u historiji nase reprezentacije.
bjezi ba...
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#24053 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
izvadio nas je i bicakcic koji zabi prvi go slovackoj. vjerovatno da ne bi vidjeli svjetskog da se nije nasao na pravom mjestu i da nije zabio iz kornera. ima i ta jel tako.Kinaski wrote:izo nas je izvadio protiv slovacke, jako bitan gol. Vjerovatno da ne bi vidjeli svjetskog prvenstva da nije one njegove bombemalakh wrote:cuj sa hajrovicem smo druga ekipa. i dan danas stojim pri onoj svojoj da je hajrovic najveca ubleha u historiji nase reprezentacije.
bjezi ba...
hajrovic zabio tada i ne znam da je nesto jos uradio da mu budemo zahvalni ili da ga kujemo u zvijezde. ubleha ostaje ubleha, pa da ga je slovackoj zabio sa 56 metara.
- drug_profi
#24054 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Al jest ga zabio momacki. Ja mislim da je to najatraktivniji gol reprezentacije, a uz to i jedan od najvaznijih.
- luckylaka
#24055 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dakle za sad imamo po tzv.forum strucnjacima jeno 13 kloceva u reprezentaciji.Koliko me sjecanje sluzi Medunjanin,Ibisevic,Lulic,Besic,Bicakcic,Sunjic,Vranjes,Dzeko,Vrsajevic,Hajrovic///Pa po tzv.forum strucnjacima nama je bod protiv gibraltara puna kapa a baraz misaona imenica.Misli da ce oni naci jos kojeg kloca.
- arzuhal
#24056 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Konačno pročitah jedan sasvim realan i solidan naslov koji me nije iznervir'o:
Uz senzacionalnih šest bodova BiH je skoro sigurno u baražu
Kurziv je na ovom senzacionalnih...Tačno bi takve to dvije pobjede bile u ovom trenutku, čak i da se ne plasiramo u baraž...A kada bismo dobili Belegiju u Dolini ćupova i Estoniju dok je još Rusija nije počela granatirat zbog NATO-a: što se i mi ne bismo provukli kroz baraž k'o Portugal onomad
, otišli u Rusiju i tamo na guzove prošli knock-out fazu preko nekog nepostojećeg offside k'o Nigerija, pa se, po prvi put, plasiramo u osminu finala u kojoj ćemo..i tako dalje...
Neka ba...
Uz senzacionalnih šest bodova BiH je skoro sigurno u baražu
Kurziv je na ovom senzacionalnih...Tačno bi takve to dvije pobjede bile u ovom trenutku, čak i da se ne plasiramo u baraž...A kada bismo dobili Belegiju u Dolini ćupova i Estoniju dok je još Rusija nije počela granatirat zbog NATO-a: što se i mi ne bismo provukli kroz baraž k'o Portugal onomad
Neka ba...
-
zlajapravaraja
#24057 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Nemaš ti pojma jarane...malakh wrote:cuj sa hajrovicem smo druga ekipa. i dan danas stojim pri onoj svojoj da je hajrovic najveca ubleha u historiji nase reprezentacije.
bjezi ba...
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... -mehr.html
Sjećeš li se gola Kelnu prije povrede? Onaj sa 40 metara?
Idi beri kupine.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24058 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Čim su krenule kalkulacije ako ovaj izgubi, oni odigraju neriješeno i Sjeverna Koreja ispali nuklearku, a mi dobijemo (što se podrazumjeva, jel), piši propalo.
- Grean
#24059 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
– U trci smo bili dobri, tražio sam od Višće, Džeke i Ibiševića da loptu drže što više u nogama, ali je problem bio što su je olako gubili. Kiprani su to iskoristili, razletili se i postigli tri gola.
Ljudi je li moguce da nam je ovo selektor?
Pa ova tri igraca ne bi mogli drzati loptu kad bi im je u ruke dao.
Ne volim vrijedjati ljude, nisu oni krivi ako ne znaju ali zar je moguce da je ovo fudbalski trener. Zar je moguce da je nas zapao.
- phillie
#24060 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jel stvarno ovo izjavio..."Momak ti si ovdje zalut'o" sto bi rekao njegov prethodnik.Grean wrote:– U trci smo bili dobri, tražio sam od Višće, Džeke i Ibiševića da loptu drže što više u nogama, ali je problem bio što su je olako gubili. Kiprani su to iskoristili, razletili se i postigli tri gola.![]()
![]()
![]()
Ljudi je li moguce da nam je ovo selektor?
Pa ova tri igraca ne bi mogli drzati loptu kad bi im je u ruke dao.
Ne volim vrijedjati ljude, nisu oni krivi ako ne znaju ali zar je moguce da je ovo fudbalski trener. Zar je moguce da je nas zapao.
Zamisljam Viscu s loptom, kako ide do njihove korner linije, pa brze bolje s loptom do nase gol-aut linije, i tako deset minuta, onda je prebaci do Dzeke, koji isto tako desetak minuta (bar) vrti loptu na vrhu 16-erca, a oko njega pet Kiprana, ne mogu mu nista. Prebaci je onda do Vede, koji drzi loptu...hahahahahahaha ne mogu od smjeha.
- spree
#24061 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mesa gluplji nego sto je iko mislio. Umjesto da se posipa pepelom, da daje neke umjerene i umirujuce izjave on lupa ko maksim po diviziji. I on kao da je ispao iz stripa alan forda. Uzmite im loptu, zadrzite loptu, da vam je lako ne uzimaju itd.
. Ako zadrzite loptu oni nece imati loptu
. Ja mislim da ibisevic nikada nije imao loptu u nogama vise od 2 sec, a pod kontrolom da ne govorim.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24062 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma jok, sve je to đeko kriv. Meša dvaput bio izabran za najboljeg trenera, svakom se desi loš dan.
Dobro, u reprezentaciji je to svaki put bio slučaj, ali vidjeli smo s Gibraltarom da nam idu bolji dani.
Dobro, u reprezentaciji je to svaki put bio slučaj, ali vidjeli smo s Gibraltarom da nam idu bolji dani.
- Logovan
#24063 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
spree wrote:Mesa gluplji nego sto je iko mislio. Umjesto da se posipa pepelom, da daje neke umjerene i umirujuce izjave on lupa ko maksim po diviziji. I on kao da je ispao iz stripa alan forda. Uzmite im loptu, zadrzite loptu, da vam je lako ne uzimaju itd.. Ako zadrzite loptu oni nece imati loptu
. Ja mislim da ibisevic nikada nije imao loptu u nogama vise od 2 sec, a pod kontrolom da ne govorim.
Podsjeća me na Fazlinovića iz one epizode LZN, baklava taktika, itd.
-
bosanska senzacija
#24064 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Mesa je izgubio povjerenje navijaca a mislim da ga ni igraci ne shvataju najozbiljnije. Jos samo uhljupi iz saveza misle drugacije pa bi red bio da mu javno daju podrsku te u slucaju neuspjeha odjebu zajedno sa njim.
-
bosanska senzacija
#24065 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Dalje od ove izjave ne treba ici da bi se vidjelo kako imamo posla sa trenerskim diletantom.
- BarbaDue
#24066 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedino je spas u strendžer selektoru.
- mO k3
#24067 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
BarbaDue wrote:Jedino je spas u strendžer selektoru.
- phillie
#24068 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Jedino ako ce Pecikoza voditi pregovore sa potencijalnim selektorima
a moze i Baku zovnuti kao strucnog saradnika.
-
Mustang1
#24069 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Prije je bila prica da nemamo pare za stranca, najbolje je bilo da su one pare od svjetskog ulozili u selektora, ali jbg vjerovatno je to sad sve raskopano 
- mO k3
#24070 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
imali smo mi dobrog selektora , uradio je on dobar posao samo sto nekima nije pasalo pa ga bojkotovase i mi ne odosmo na EP ...Mustang1 wrote:Prije je bila prica da nemamo pare za stranca, najbolje je bilo da su one pare od svjetskog ulozili u selektora, ali jbg vjerovatno je to sad sve raskopano
-
Romanija
#24071 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma mi moramo razmontirati ovaj tim, naci novog selektora i krenuti od pocetka. I nadati se da ce nasa djeca mozda ponovo docekati da se plasiramo na EP ili SP. To je nasa realnost nazalost. Dzeko, Lulic, Ibisevic nemaju vise noge i pluca za klupske i reprezentativne tekme; Pjanic je problem za sebe kad je reprezentacija u pitanju; ostatak ekipe je u najbolju ruku prosjek (ako i to) izuzev Kolasinca i Besica koji mogu biti okosnica ekipe u naredna dva ciklusa kvalifikacija. Ali ako su ti okosnica ekipe lijevi bek i defanzivni srednjak koji je uvjek na korak od incidenta i crvenog, buducnost i nije perspektivna. Plus domaca liga koja koja je jedan od najnekvalitetnijih u Evropi. I zaboravih Begovica, ciji je kvalitet u slobodnom padu od trenutka kad je odlucio otici iz Stoke City-ja. Glavcu gore, bice bolje! 
- drug_profi
#24072 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Vladimir Petković bi čuda napravio sa ovom generacijom kad radi ovako sa Švicom
- AmiĐa_Idriz
#24073 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Ma sve je meni jasno bilo kad je bilo izvlacenje protivnika za baraz...izvuce onaj Irsku, prikaza kamera Curana ovaj klima glavom ko da su nam Njemacku izvukli grob te yebo 
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#24074 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Irska je bila idealan protivnik, naprijed ko ćuskija, tehnički nula, ali kakve koristi kad smo mi izgledali nikako.AmiĐa_Idriz wrote:Ma sve je meni jasno bilo kad je bilo izvlacenje protivnika za baraz...izvuce onaj Irsku, prikaza kamera Curana ovaj klima glavom ko da su nam Njemacku izvukli grob te yebo
- phillie
#24075 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine
Sjebala nas magla i nije bio penal i jbg