Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mostarac_x wrote:Trio Grande Family jel još u nekoga kodiran CBS drama kanal 59 upratio sam još neke al ne mogu se sjetit?
Zdravo Mostarac_x,
kanali se nalaze u Proširenom paketu i u Vašem slučaju nisu kodirani. Molimo Vas da pozovete naš kontakt centar na broj 1360 ili nam broj Ugovora i korisničke podatke pošaljite u inbox, kako bismo provjerili sve što je potrebno.
golfiista wrote:Od Eloba do Telemacha, godinama koristim kablovsku, internet i telefoniju ( dva fixna priključka ) ali fakat ako uskoro ne ponude Arene, poselamit ću se sa Telemachom. Fakat ne razumijem da nisu u stanju obezbijediti taj paket, dok, recimo nude HBO, što je, s obzirom na današnju dostupnost svih serija i filmova na torentima ili netu, ubleha.
Pozdrav golfiista,
zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Za sada nemamo precizne informacije kako bismo odgovorili na vaš post. U slučaju da naša ponuda u narednom periodu bude obogaćena novim kanalima, svakako da ćemo vas informisati, kao što znate učesnici na forumu su među prvima koji dobiju sve informacije vezane za kompaniju Telemach
golfiista wrote:Od Eloba do Telemacha, godinama koristim kablovsku, internet i telefoniju ( dva fixna priključka ) ali fakat ako uskoro ne ponude Arene, poselamit ću se sa Telemachom. Fakat ne razumijem da nisu u stanju obezbijediti taj paket, dok, recimo nude HBO, što je, s obzirom na današnju dostupnost svih serija i filmova na torentima ili netu, ubleha.
Pozdrav golfiista,
zahvaljujemo na ukazanom povjerenju. Za sada nemamo precizne informacije kako bismo odgovorili na vaš post. U slučaju da naša ponuda u narednom periodu bude obogaćena novim kanalima, svakako da ćemo vas informisati, kao što znate učesnici na forumu su među prvima koji dobiju sve informacije vezane za kompaniju Telemach
Kad smo medju prvim koji dobiju informacije recite mi
Jel ivana s call centra ima decka i jel pristaje na kafu?
Recite joj da ce imati podrsku foruma od strane respo kafe operatera
Mostarac_x wrote:extreme sport takođe, CBS Reality i topsop su kodirani
Jeste li radili reset recievera?
Poslana vam je privatna poruka sa dodatnim objašnjenjima u pitanju je CI Modul a ne resiver.
@Telemach
Do jutros sam imao problema sa slikom kako sam presao na cl pogotovo sa hd kanalima a znalo je da i ne rado oko 50 % kanala. Danas je sve ok da li ste sta rdili ok cl modula?
Kad smo medju prvim koji dobiju informacije recite mi
Jel ivana s call centra ima decka i jel pristaje na kafu?
Recite joj da ce imati podrsku foruma od strane respo kafe operatera
Mostarac_x wrote:Usput pohvala za @Telemach i ekipu, nisam ni posalo PP telefon zazvoni, služba za podršku iz centrale, samo tako nastavite support je odličan.
Sta se desava u Mostaru? Podrucje Velneta - trenutno nemam ni jedan jedini kanal? Do juce je sve radilo doduse na staroj listi kanala. Na sajtu nema nikakvo obavjestenje o eventualnom pustanju signala na mom podrucju?
Hocu da predjem sa starog trio paketa na trio grande, treba potpisati ugovor, sad me zanima je li mogu to ja zavrsiti s maminom licnom jer zena ne moze da stigne od obaveza da ode do bbi centra
Reglan wrote:Hocu da predjem sa starog trio paketa na trio grande, treba potpisati ugovor, sad me zanima je li mogu to ja zavrsiti s maminom licnom jer zena ne moze da stigne od obaveza da ode do bbi centra
Mostarac_x wrote:Usput pohvala za @Telemach i ekipu, nisam ni posalo PP telefon zazvoni, služba za podršku iz centrale, samo tako nastavite support je odličan.
Koliko bi koštalo priključiti još jedan telefonski broj na onaj najjeftiniji trio grande paket?
Je li moguće da je još jedan telefon mjesečno po 8 KM i da nema besplatnih poziva prema fixnim u BiH ako se zove s njega.
Odgovor je potvrdan, možete priključiti dodatno uslugu telefonije po cijeni od 8 KM (Standarad telefonija). Pogodnosti koje dobivate na drugoj liniji su besplatno pozivi unutar Telemach mreže i 100 besplatnih minuta prema inostranstvu.
Priključna taksa za drugi uređaj iznosi 1 KM.