Safet Susic - Pape, selektor BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
korisnik101
#24026 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Meni je smjesno kad kazu da Pape nije napravio nikakvu gresku ?>
Cuj,, kako nije?
Izjavom mi smo favoriti, mi smo jaci, zabit cemo im dvatri gola, odmah je dao do znanja da nema pojma sa kim igra.
Vjerovatno nije ni pogledao jednu njihovu utakmicu, recimo protiv Grka , koje su bukvalno demolirali, ali imali losu srecu.
Srljanje naprijed bez kontrole u sredini i osiguranja pozadine, je recept za katastrofu. Cuj, ti njega ? Isto bi napravio!..
Dobro,, napravi isto. I rezulat ce ti biti isti.
Ali znaj da ti je poslije Ziline ako se vratimo sa porazom - NOGA !
Nije ovo prvi put da kiksamo. I protiv USA je amaterski ubacio igrace koji su jednostavno predali utakmicu.
Pape mora znati. Zilina mu je sudbina.
Nema druge.
A on ako nece nista mjenjati, onda cemo mi njega promjeniti.
Cuj,, kako nije?
Izjavom mi smo favoriti, mi smo jaci, zabit cemo im dvatri gola, odmah je dao do znanja da nema pojma sa kim igra.
Vjerovatno nije ni pogledao jednu njihovu utakmicu, recimo protiv Grka , koje su bukvalno demolirali, ali imali losu srecu.
Srljanje naprijed bez kontrole u sredini i osiguranja pozadine, je recept za katastrofu. Cuj, ti njega ? Isto bi napravio!..
Dobro,, napravi isto. I rezulat ce ti biti isti.
Ali znaj da ti je poslije Ziline ako se vratimo sa porazom - NOGA !
Nije ovo prvi put da kiksamo. I protiv USA je amaterski ubacio igrace koji su jednostavno predali utakmicu.
Pape mora znati. Zilina mu je sudbina.
Nema druge.
A on ako nece nista mjenjati, onda cemo mi njega promjeniti.
-
DZONPI
#24027 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Samo da se javim onima koji su omalozavali moje komentare o nasem strucnjaku papetu.Uzivajte jos malo.Apelujem na igrace da zapnu ko nikad radi nas navijaca koji nemozemo jos sebi doc od petka.Dajte molim vas radi nas zapnite menite se i Hajrovica i Dzeka nego uzet ovo pa cemo onda o papetu i vrsajevicu.
- shake69
#24028 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Safete, ili ces u utorak odbraniti doktorsku tezu iz fudbala, ili cemo izvrsiti zajedno kolektivni fudbalski harakiri.
Ponavljam, u Zilini ce sve biti drugacije. Dvaputa pobijediti u cetiri dana u utakmici poprilicno izjednacenih ekipa vrlo je tesko. Malo bosanski inat, malo navijaci i srece koje nama je uvijek manjkalo su recept za veliku bosansku pobjedu!
Bit ce dobro, ako Bog da.
Ponavljam, u Zilini ce sve biti drugacije. Dvaputa pobijediti u cetiri dana u utakmici poprilicno izjednacenih ekipa vrlo je tesko. Malo bosanski inat, malo navijaci i srece koje nama je uvijek manjkalo su recept za veliku bosansku pobjedu!
Bit ce dobro, ako Bog da.
- medo28
#24029 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
aux wrote:Sto vise pratim fudbal sve vise primjecujem da su zadnji vezni jedni od najvaznijih igraca u fudbalu.Zato mislim da bez Rahimica nema igre,mi imamo predobar napad sa odlicnom sredinom ali mislim da je vrlo bitno da se osjeti sigurnost u odbrani,bitno je sacuvati svoj gol,prekidati akcije i brzim protiv udarima ugrozavat protivnika.Mislim da je vrijeme da Miske ide iz reprezentacije,cijenim ga i drag mi je ali vrijeme je da svoje mjesto prepusti mlađem igracu i oslobodi prostor.On i Pjanic ne mogu igrati zajedno a Princ je mnogo bolja opcija od Misketa.Izeta Hajrovica bi trebalo koristiti od prve a Vrsajevica podhitno izbaciti iz Reprezentacije.
x
i meni djeluje Rahimić jako važna karika i uljeva mi sigurnost da nema propuha u odbrani gdje mora Spahić (Bičakčić) u zadnji tren reagirati gdje je uvjek veliki rizik.... i puno bolje riješenje da on započne umjesto Misimovića ili Medunjanina...mora odigrati barem prvo poluvrijeme da se ne dobije gol a ako ga i BIH ne zabije onda krenuti "ofenzivnije" u drugom
- limeni
#24030 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
slazem se sa vecinom sto si napisao, ali ovo blodirano je smijesno. pjanica svi volimo ali on ni jednu dobru tekmu nije odigrao za nas protiv jacih protivnika, on jos nemoze sam nositi igru dok je miske rijesavao utakmice protiv bjelorusije i davao bezbroj asistencija, uz to je i nas najiskusniji igrac. moze on jos odigrati pa makar po 45 minuta.aux wrote:Sto vise pratim fudbal sve vise primjecujem da su zadnji vezni jedni od najvaznijih igraca u fudbalu.Zato mislim da bez Rahimica nema igre,mi imamo predobar napad sa odlicnom sredinom ali mislim da je vrlo bitno da se osjeti sigurnost u odbrani,bitno je sacuvati svoj gol,prekidati akcije i brzim protiv udarima ugrozavat protivnika.Mislim da je vrijeme da Miske ide iz reprezentacije,cijenim ga i drag mi je ali vrijeme je da svoje mjesto prepusti mlađem igracu i oslobodi prostor.On i Pjanic ne mogu igrati zajedno a Princ je mnogo bolja opcija od Misketa.Izeta Hajrovica bi trebalo koristiti od prve a Vrsajevica podhitno izbaciti iz Reprezentacije.
stvar koja mene kod nase reprezentacije strasno iritira je da nasi igraci cesto igraju na neprirodnim pozicijama,
salihovic na beku, medunjanin defanzivni vezni, vedo na krilu, lulic desni bek, vrsajevic na zelenom terenu..
- medo28
#24031 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
Idealno bi bilo kopirati početni sastav protiv USA, 1. poluvrijeme je izgledalo odlično i to je to
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
Idealno bi bilo kopirati početni sastav protiv USA, 1. poluvrijeme je izgledalo odlično i to je to
- shake69
#24032 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ama, momak, znas li ti da je Zukanovic povrijedjen i da ovog momenta lezi na svom kaucu u Gentu!?medo28 wrote:1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
-
korisnik101
#24033 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Slovacka nije USA. Jaca je jedno dva puta.medo28 wrote:1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
I sastav ti je bezveze.
- medo28
#24034 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
shake69 wrote:Ama, momak, znas li ti da je Zukanovic povrijedjen i da ovog momenta lezi na svom kaucu u Gentu!?medo28 wrote:1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
Priznam moja greška ali ja sam jedan od onih što tvrde da Medunjanin, Misimović, Pjanić ne mogu igrati skupa...i meni je bitno da vidim generala u početnom sastavu i to sam htio naglasiti - ko je gledao utakmicu protiv USA zna da je največi raspad sistema bio upravo radi izlazka Rahimića i Spahića
- medo28
#24035 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
U čemu je jača dva puta šta je postiglakorisnik101 wrote:Slovacka nije USA. Jaca je jedno dva puta.medo28 wrote:1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
I sastav ti je bezveze.
-
missko
#24036 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nama i ne treba da nam ta 3 igraca igraju skupa (Medo,Miske,Pjana), ova prva 2 ne mogu izdrzat vise od poluvremena a Pjana je mehak, a neko nam jak treba i s klupe i bilo bi super kada bi Miske i Medo podjelili minutazu medjusobno po poluvrijeme
-
missko
#24037 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kvalifikovali se na svjetsko 2010 i tamo u grupnoj fazi prosli pobjedivsi Italiju.medo28 wrote:U čemu je jača dva puta šta je postiglakorisnik101 wrote:Slovacka nije USA. Jaca je jedno dva puta.medo28 wrote:1. Asmir Begović (GK
4. Emir Spahić (C)
3. Ermin Bičakčić
15. Sejad Salihović
21. Ervin Zukanović
16. Senad Lulić
6. Elvir Rahimić
8. Miralem Pjanić
10. Zvjezdan Misimović
9. Vedad Ibišević
11. Edin Džeko
I sastav ti je bezveze.na kojem velikom takmičenju su to oni bili da su velesila
-
korisnik101
#24038 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
missko wrote:Nama i ne treba da nam ta 3 igraca igraju skupa (Medo,Miske,Pjana), ova prva 2 ne mogu izdrzat vise od poluvremena a Pjana je mehak, a neko nam jak treba i s klupe i bilo bi super kada bi Miske i Medo podjelili minutazu medjusobno po poluvrijeme
O tome mi pricamo vec zadnja tri dana.
Ali nadju se pametnjakovici , pa ih opet stave zajedno
- medo28
#24039 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Kvalifikovali se na svjetsko 2010 i tamo u grupnoj fazi prosli pobjedivsi Italiju.[/quote]
nije neki argument Amerika je na čini mi se pa na svakom svjetskom zadnjih 20 godina i te 2010 su i oni bili u top 16
nije neki argument Amerika je na čini mi se pa na svakom svjetskom zadnjih 20 godina i te 2010 su i oni bili u top 16
- swarley_s
#24040 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma Pape principijelankorisnik101 wrote:missko wrote:Nama i ne treba da nam ta 3 igraca igraju skupa (Medo,Miske,Pjana), ova prva 2 ne mogu izdrzat vise od poluvremena a Pjana je mehak, a neko nam jak treba i s klupe i bilo bi super kada bi Miske i Medo podjelili minutazu medjusobno po poluvrijeme
O tome mi pricamo vec zadnja tri dana.
Ali nadju se pametnjakovici , pa ih opet stave zajedno
Znas da je uvije istrajavao na onoj "nemoRe igrati neko, ko nije standardan u svum klubu."
Jer, kako kaze, ova trojica su standardni jel, jebo to sto svi igraju slicnu/istu poziciju
I ja sam za Generala, definitivno, ali Pape je papa
- Partijaner
#24041 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Znaci da igra u 4. ligi, da je standardan u klubu mogao bi igrati u prvom sastavu, e moj Pape.
Ima i drugih standardnih u klubu pa ni rijeci o njima, ali nema veze Steva i Visca su standardni u 2. ligi.
Ima i drugih standardnih u klubu pa ni rijeci o njima, ali nema veze Steva i Visca su standardni u 2. ligi.
- IcedMFEarth
#24042 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nakon ponovnog gledanja utakmice, imam utisak da nije bilo TOLIKO loše prema naprijed koliko je slovačka odigrala odličnu odbranu. Nazad je po bekovima bilo propuha, Bičakčić odigrao dobru utakmicu. Da smo imali Zukanovića i Mujdžu na lijevom i desnom beku, mislim da bi ova utakmica drugačije izgledala.
-
missko
#24043 Re: AW: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Drugacije se kvalifikovati iz Evrope a drugacije iz sjeverne amerike
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
Gesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk 2
- DonV
#24044 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Čamerika igra klf. protiv Paname, Havaja itd..nije neki argument Amerika je na čini mi se pa na svakom svjetskom zadnjih 20 godina i te 2010 su i oni bili u top 16
- DonV
#24045 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Code: Select all
Sušić: Mujdža umjesto Vršajevića [b]jedina[/b] promjenaNaš vrli selektor otkriva karte tri dana pred utakmicu, prijateljska
Selektor je istakao da nije gledao snimak utakmice protiv Slovačke jer je poprilično siguran da je upratio sve detalje na utakmici.
- Partijaner
- Artest
#24047 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Napisah pa izbrisah poduzi komentar. Ne, stvarno se ne zelim nervirat.
Safet Susic - najbolji bh trener

Safet Susic - najbolji bh trener
-
FreakyStyley
#24048 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
mushkile chibira wrote:Helem ne znam odakle da pocnem.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.
Drug moj, vidi se da si iz srca ovo napis'o. Jebo i Papeta i suskavac mu i one cvike sto nosi, odi u Brazil, ako nista radi brazilki, pa makar i za Trinidad i Tobago navij'o!
Last edited by FreakyStyley on 08/09/2013 12:45, edited 1 time in total.
- mO k3
#24049 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Nije čovjek jedini , ima ih podosta razocarnih ....FreakyStyley wrote:mushkile chibira wrote:Helem ne znam odakle da pocnem.
Prvo mi je na umu bilo da napisem h...m ti Safete sve, a takodje i slovacima i grcima.
Evo me hiljadama kilometara daleko od kuce jer sam se zaputio u bijeli svijet ne bih li zaradio dovoljno para da sebi priustim odlazak u Brazil a da mi ni djeca ni zena ne ispastaju zbog te moje zelje. Naravno posao u nasoj dragoj BiH mi nije omogucavao nikakvo "stekanje" pa rekoh sebi idi brate, zgrni neku lovu i bices rahat duze vremena pa kad se vratis iz Brazila naci ces nakav posao vec opet kod kuce.
Kontam ja da sam fakat vec u godinama (43) i da mi je ovo jedina prilika da odem na SP i da mi se takvo nesto garant nece vise ponuditi u zivotu.
Kontam ja i o brazilkama jer jbg. nisam kamen a sto draga ne zna nece je i boljeti, rekoh sebi normalno da ces ocejfiti jer ti se i za takvo nesto pruza prilika samo jednom u zivotu.
Kako traju kvalifikacije tako i ja svoju dragu "obradjujem" i uvjeravam da sigurno nasa reprezentacija ide u Brazil i da ja to moram ispratiti u samom Brazilu. Ona meni trezveno naglasava da nema para za tako nesto i ja se bacaj u potragu za vecim primanjima jer imam pozitivan feedback s njene strane da bih i mogao ici ako bi se nasla lova za to.
I fakat dodje prilika, ja kontam smilovao mi se Dragi Allah i sacuvace ce me i ispuniti zelju i tako se ja prije par mjeseci zaputim u nepoznato.
Evo me sad sjedim k'o posran i kontam sto se meni sve ovo desava i generalno sto meni ovo treba u zivotu.
Poceo sam vjerovati da papak zna sta radi napokon i da se nesto kako meni tako i mom narodu mora konacno vratiti kroz zivot. A onda se sjetim utakmice sa Albanijom u gostima i Sajinog "umijeca" da prospe pamet i da odigramo nerijeseno i samo zbog te utakmice opet ne odemo kao prvi u grupi na veliko takmicenje.
Mislim, zaista, ne mogu da vjerujem.......prica se ponavlja......
Ne znam Safete sta da ti velim, meni si uspio zahebati zivot i nadam se da ce i tebe neko nekad zahebati k'o sto si ti mene.![]()
![]()
![]()
Drugo moj, vidi se da si iz srca ovo napis'o. Jebo i Papeta i suskavac mu i one cvike sto nosi, odi u Brazil, ako nista radi brazilki, pa makar i za Trinidad i Tobago navij'o!
-
FreakyStyley
#24050 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH
Ma, naravno da nas ima. Nikad nisam Papeta gotivio, ali reko ako zna covjek pos'o, sto da ne. Samo ovo inacenje i njegove gledanje na ovo sve me najvise zivcira. Mada, mene puno vise iz takta ovi kosarkasi izbace, al' Boze moj.