Ista stvar neocrtano radi nesposbnosti itd
Koga ba briga ako je za otpada prodaj ga u otpad

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Kad se pojavio Senator je bio nasljednik Diplomata i sa 4,8m duzine i skoro 2,7 medjuosovinskog razmaka, luksuznom opremom i motorima od 6 cilindara Opel je ciljao na visoku klasu, Mercedesa W116 i BMW-a E23, CX, P-605, Alfa 6. Nakon Senatora B su se povukli iz te klase.drug_profi wrote:Mislim da mu ime modela sve govori.
VW je tad nudio lubenicare pasate sa 85 hp, a audi 80 tip2, sa 110 hp tonu laksi od senatora, 60 centi kraci i duplo manjeg gepeka...
ili mercedes 200 benzinac sa 94 hp, 500 kila manje, ali sličnih gabarita, uz sličnu potrošnju goriva...
Znači bio je vjerovatno konkurent najjeftinije mečke iz tog vremena.

jesil to zivota ti brojo koliko je praznih mjesta bilo ?Industrialyzer wrote:
U trenutku slikanja, na parkingu je bilo 17 praznih mjesta
I ja sam to primijetio...bitanga_sa_otesa wrote:ima besposlicara snimaĆa kolko hoces
Ramke ba je to... ljudina... deset dijelova je već snimio...Entropio wrote:Ima neki lik na Youtube koji ide od parkinga do parkinga u Sarajevu i snima ta napustena vozila. Snimio je cini mi se vec 5-6 videa... Ja nisam mogao vjerovati da ih ima onoliko.
Jesam, nije teskobeni-bu-man wrote:jesil to zivota ti brojo koliko je praznih mjesta bilo ?Industrialyzer wrote:
zamisljam scenu, lik na parkingu broji slobodna mjesta da bi mogao komentarisat na forumu, aferimIndustrialyzer wrote:Jesam, nije teskobeni-bu-man wrote:jesil to zivota ti brojo koliko je praznih mjesta bilo ?Industrialyzer wrote:

lijepa ćemerikamk ultra wrote:Ko bi platio poslije stetu, kaznu?
Debil koji je pogresno parkiran dobije samo 40KM/2 sve ostalo vatrogasac koji je upravljao vozilom.
mk ultra wrote:Ko bi platio poslije stetu, kaznu?
Debil koji je pogresno parkiran dobije samo 40KM/2 sve ostalo vatrogasac koji je upravljao vozilom.