kliknite čoji na kakvu reklamu ako vam se svidi tekst
što više zaradi više će pisati
Moderator: _BataZiv_0809

sizifinho wrote:ovo...ne znam kako okarakterisati ovu nebulozu hahahahaNisrin wrote:NINDJA KORNJACE Extraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Da je opalio makar jednu google pretragu ne bi se sramotio sa taglineom filma. Toliko o Lucy.BlackSteel wrote:Meni je pravo fascinantan mentalitet stada ovde kad je rjec o filmskoj kritici, mislim ok, ne svidja se lucy svima, i to je sasvim ok, ali tek tako popljuvat sasvim solidan film i ideju filma mi je malo bezveze, pogotovo ako se prica o filmu lika koji je snimio jedan od najboljih filmova svih vremena, Angel-a. Lucy nit je los koliko ga grdite, nit je klise film, sasvim solidan uradak ni sekunde dosadan. Osvjezavajuca ideja cak. Haman furka ovde, jedan kad se drekne hamelj, da se prikaci jos krdo ovcica i podrzi taj stav bez argumenata, al hajd, hiljadu ljudi hiljadu cudi

kakavdanakneiskustvu wrote:Rampage wrote:Cast Away odličan film, posebno ako si kao dijete volio Robinzon Krusoa:)
Ako je neko slučajno propustio ovo remek djelo:) Vjerovatno više puta preporučen ovdje:
The Man from Earth (2007)
http://www.imdb.com/title/tt0756683/

koji si ti film gledo da mi je znat.kandelabar wrote:Ja kreno da gledam taj Man Earth vidim falite ga prvo crno bijeli al ajde elem on udje u nekakvo auto utovari neku zenu mrtvu uze cesnjak sa vrata kaze trebam ga zamjenit ode tamo negdje odveze se s kolima i ja iskljucim reko dosta za danas
Sta je smijesno
jest taj je zato sam se i zacudio zasto toliko ga falite crno bijeli svijet cesnjak na vratima ljudi mrtvi leze po putu
Sve je to isto, ne daj se ti zbunitikandelabar wrote:jest taj je zato sam se i zacudio zasto toliko ga falite crno bijeli svijet cesnjak na vratima ljudi mrtvi leze po putu
Film nisam gledao, ali me trailer nije oduševio. Inače volim slične filmove, ali ovaj mi djeluje malo šuplje. To je razlog što ga neću gledati u kinu, nego na kompjuteru kada izađe dobar snimak.BlackSteel wrote:Meni je pravo fascinantan mentalitet stada ovde kad je rjec o filmskoj kritici, mislim ok, ne svidja se lucy svima, i to je sasvim ok, ali tek tako popljuvat sasvim solidan film i ideju filma mi je malo bezveze, pogotovo ako se prica o filmu lika koji je snimio jedan od najboljih filmova svih vremena, Angel-a. Lucy nit je los koliko ga grdite, nit je klise film, sasvim solidan uradak ni sekunde dosadan. Osvjezavajuca ideja cak. Haman furka ovde, jedan kad se drekne hamelj, da se prikaci jos krdo ovcica i podrzi taj stav bez argumenata, al hajd, hiljadu ljudi hiljadu cudi
Rampage wrote:U jeku kakvih "dešavanja"?
![]()
Iskreno preglup film, zali boze para za kino.yoda82 wrote:Film nisam gledao, ali me trailer nije oduševio. Inače volim slične filmove, ali ovaj mi djeluje malo šuplje. To je razlog što ga neću gledati u kinu, nego na kompjuteru kada izađe dobar snimak.BlackSteel wrote:Meni je pravo fascinantan mentalitet stada ovde kad je rjec o filmskoj kritici, mislim ok, ne svidja se lucy svima, i to je sasvim ok, ali tek tako popljuvat sasvim solidan film i ideju filma mi je malo bezveze, pogotovo ako se prica o filmu lika koji je snimio jedan od najboljih filmova svih vremena, Angel-a. Lucy nit je los koliko ga grdite, nit je klise film, sasvim solidan uradak ni sekunde dosadan. Osvjezavajuca ideja cak. Haman furka ovde, jedan kad se drekne hamelj, da se prikaci jos krdo ovcica i podrzi taj stav bez argumenata, al hajd, hiljadu ljudi hiljadu cudi
karanana wrote:jel pogledo ko the rover? skino sam ga, kontam ga veceras pogledat pa da cujem misljenja.
pa to me malo brine, jer skino sam ga i imam onda obicaj ono upalit ga pa onda klikat na playeru 3-4 puta po duzini filma cisto da vidim hocu li potrefit kakvu akciju, i ucinio mi se dosadan i statican.nema me tamo wrote:karanana wrote:jel pogledo ko the rover? skino sam ga, kontam ga veceras pogledat pa da cujem misljenja.
Inace dosta realan, i hocu pogledat svašta..
Al' Rover užasno dosadan film.