BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- BarbaDue
#24001 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Još večeras da Edina neko čvakne (jezik pregrizo)
to bi bilo šlag na ... 
- Logovan
#24002 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Haris Duljević izabran za najboljeg igrača od strane navijača u mjesecu septembru!
Hajde valjda šta bude od njega.
Hajde valjda šta bude od njega.
- leškarenje
#24003 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sace njega Mesa vratiti u formuljevoruki wrote:Vec druga, ili treca, utakmica Evertona a Mumeta ni na klupi.povreda ili tribine?
-
Dead Man Walking
#24004 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
A jesi se natovario na Besica hebote.
Igrace Cimirot ba, al kakav je god Besic je za njega doktor fudbala. To sto je standardan u Grckoj slabo pije vode, i Vranjes je standardan u jacoj ekipi. Uostalom, pogledaj reprezentaciju Grcke, imaju haman vise igraca iz raznoraznih drugih liga i lijevih ekipa nego iz njihove prve lige, a iz PAOK-a niko - valjda i to govori o kvalitetu te ekipe.
- leškarenje
#24005 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Što je jaci Aek Boga ti.....ma Mumeta staviti drito iz svlačionice EvertonaDead Man Walking wrote:A jesi se natovario na Besica hebote.Igrace Cimirot ba, al kakav je god Besic je za njega doktor fudbala. To sto je standardan u Grckoj slabo pije vode, i Vranjes je standardan u jacoj ekipi. Uostalom, pogledaj reprezentaciju Grcke, imaju haman vise igraca iz raznoraznih drugih liga i lijevih ekipa nego iz njihove prve lige, a iz PAOK-a niko - valjda i to govori o kvalitetu te ekipe.
-
Dead Man Walking
#24006 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Prvi su na tabeli, igrali su kvalifikacije za LP, al nejse, eto nek nije jaci, nek su tu negdje, njihovog standardnog igraca se ismijava, dok je Cimirotu argument kako je standardan u strasnom PAOKu. Da se razumijemo, i ja sam bio za to da mu se dadne sansa, i dala se, pa nek se dadne opet, ali argument kako je standardan u veoma prosjecnoj ligi Evrope sto pokazuje i spisak njihove reprezentacije je nidje veze. Standardan je i Zahirovic u Mladosti DK ako je to najbitnije. Besic drito iz svlacionce je doktor za Cimija i to je to, a ovaj kad (ako ikad) dobaci do neke svlacionice iz liga petice moze uci u komparaciju...
- leškarenje
#24007 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Ko koga ismijavaDead Man Walking wrote:Prvi su na tabeli, igrali su kvalifikacije za LP, al nejse, eto nek nije jaci, nek su tu negdje, njihovog standardnog igraca se ismijava, dok je Cimirotu argument kako je standardan u strasnom PAOKu. Da se razumijemo, i ja sam bio za to da mu se dadne sansa, i dala se, pa nek se dadne opet, ali argument kako je standardan u veoma prosjecnoj ligi Evrope sto pokazuje i spisak njihove reprezentacije je nidje veze. Standardan je i Zahirovic u Mladosti DK ako je to najbitnije. Besic drito iz svlacionce je doktor za Cimija i to je to, a ovaj kad (ako ikad) dobaci do neke svlacionice iz liga petice moze uci u komparaciju...
- AmiĐa_Idriz
#24008 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Rade li naši uhljupi išta oko Dženisa Burnića ?
- Bosanski_kralj
#24009 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bešić mnogo znači ovoj reprezentaciji, sinoć se to najbolje pokazalo. Treba moliti Boga da se dohaviza i da ga povrede zaobiđu, tako da češće možemo računati na njega.
- AmiĐa_Idriz
#24010 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Treba moliti Boga da on ide sto prije iz onog potonulog kluba. A ni u takvom nema mjesta za njega cak ni u rezervama.
- leškarenje
#24011 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Tacno se vidjelo onih 50% jacine njegovim igranjem 
-
Bazinga1234
#24012 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Izvjesno je da se Vedo oprašta od reprezentacije. Mislim da je izabrao pravo vrijeme, ima 33 godine, iduće godine kad bude Liga Nacija imat će 34 a do tada će se neki novi igrači nametnuti u reprezentaciji.
Naravno, Dzeko je i dalje nezamjenjiv na toj poziciji i tako ce biti jos minimalno 2-3 godine.
Tu je i Milan Đurić , koji i pored relativno slabe klupske karijere u reprezentaciji redovno trpa golove a neki su bili ključni. Njega je super imati u timu kao Jokera, je moze dobijati zračne duele i nositi na ledjima nekoliko igraca. Za nadati se da nakon oporavka ponovo izbori mjesto u prvih 11 Bristola, liga nije uopste losa.
Kenan kodro , tek je ubilježio nekolika nastupa za reprezentaciju a već mi je jedan od dražih igrača. Ovaj Španski Hercegovac
je na ljeto prešao u Mainz 05, i za nadati se da će uspjeti u Bundesligi. Prethodno je u Primeri u dresu Osasune postigao 7 golova u 28 nastupa.
Na oko veoma skroman učinak ali valja napomenuti da je u dosta utakmica ulazio s klupe tako da ima 1465 odigranih minuta. U ovih par nastupa za A tim se pokazao u dobrom svijetlu, asistencija u prijateljskom susretu te gol protiv Gibraltara. I protiv Grčke na krilu je odigrao sasvim dobro...
Riad Bajić , iza sebe ima poprilično uspješnu sezonu. Zabio je 17 golova za svoj Konyaspor u Turskoj ligi te tako završio kao 4. strijelac. Međutim, nijedan od golova nije postigao iz penala. Ostvario je transfer u Udinese i zasada dobija priliku sa klupe, valjda je iskoristi na najbolji način...
... biće još
Naravno, Dzeko je i dalje nezamjenjiv na toj poziciji i tako ce biti jos minimalno 2-3 godine.
Tu je i Milan Đurić , koji i pored relativno slabe klupske karijere u reprezentaciji redovno trpa golove a neki su bili ključni. Njega je super imati u timu kao Jokera, je moze dobijati zračne duele i nositi na ledjima nekoliko igraca. Za nadati se da nakon oporavka ponovo izbori mjesto u prvih 11 Bristola, liga nije uopste losa.
Kenan kodro , tek je ubilježio nekolika nastupa za reprezentaciju a već mi je jedan od dražih igrača. Ovaj Španski Hercegovac
Na oko veoma skroman učinak ali valja napomenuti da je u dosta utakmica ulazio s klupe tako da ima 1465 odigranih minuta. U ovih par nastupa za A tim se pokazao u dobrom svijetlu, asistencija u prijateljskom susretu te gol protiv Gibraltara. I protiv Grčke na krilu je odigrao sasvim dobro...
Riad Bajić , iza sebe ima poprilično uspješnu sezonu. Zabio je 17 golova za svoj Konyaspor u Turskoj ligi te tako završio kao 4. strijelac. Međutim, nijedan od golova nije postigao iz penala. Ostvario je transfer u Udinese i zasada dobija priliku sa klupe, valjda je iskoristi na najbolji način...
... biće još
- Logovan
#24013 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Evo još neki naš rešeta.
Luksemburg - Francuska (U-21) 2:3. Dva gola za domaćine zabio je Edvin Muratović, igra u Belgijskom niželigašu Virton, pozicija napad.
Odmah momka pozvati na razgovor, uputiti mu pozive za neke utakmice. Možda se ubode sa njim.
Luksemburg - Francuska (U-21) 2:3. Dva gola za domaćine zabio je Edvin Muratović, igra u Belgijskom niželigašu Virton, pozicija napad.
Odmah momka pozvati na razgovor, uputiti mu pozive za neke utakmice. Možda se ubode sa njim.
- MOSALJOZE
#24014 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Nemoj kopirat kipranina,nemoj!!!
-
Bazinga1234
#24015 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jeko KipraninMOSALJOZE wrote:Nemoj kopirat kipranina,nemoj!!!
-
Bazinga1234
#24016 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
I arnel jakupovic strijelac za u -21 Austriju a igra za EmpoliLogovan wrote:Evo još neki naš rešeta.![]()
- jeza u ledja
#24017 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Sto se tice Duljevica...meni je inace ta prica "dobili smo kvalitetnog igraca" na osnovu jedne ili par dobrih partija u dresu reprezentacije nekako floskula. Jednostavno ne mislim da se tako dokazuje da se moze racunati na odredjenog igraca.
Dobar igrac je dobar igrac i to pokazuje u svom klubu. U reprezentaciji se samo moze izvuci njegov potencijal ili ne.
Mene uopste ne cudi sto je Duljevic pokazao odredjeni kvalitet. To sam govorio davno. Medjutim, njegov problem je i dalje ostao isti - nema dobar pregled igre i kad predje igraca (u cemu je odlican) ne zna sta ce s loptom.
U poredjenju sa driblingom, first touch i brzinom, sut i kljucno dodavanje su mu daleko daleko ispod kvaliteta. Na ovoj zadnjoj utakmici nisam vidio nikakav napredak. Otprilike trecerazredna verzija Muhameda Salaha.
S druge strane Visca susta suprotnost od njega. Ne zna driblat, nije ni nesto brz, ali zato ima strasan osjecaj za gol za jedno krilo.
U svakom slucaju Dulja ima mjesta u reprezentaciji, ali volio bih vidjeti napredak u nekim osnovnim elementima igre. Nadam se da ce ostvariti kakav transfer u prvu ligu.
Inace mi strasno smeta nase standardno - odjednom igrac moze biti otkrovenje utakmice reprezentacije, ali samo zato sto ne nosi vise dres tima iz domace lige. Da je i dalje u PLBiH, ma garantujem da ne bi dobio onakve pohvale. (U Njemackoj je od ovog ljeta. Nije mogao za par mjeseci postati igracina da ga jebes.)
Dobar igrac je dobar igrac i to pokazuje u svom klubu. U reprezentaciji se samo moze izvuci njegov potencijal ili ne.
Mene uopste ne cudi sto je Duljevic pokazao odredjeni kvalitet. To sam govorio davno. Medjutim, njegov problem je i dalje ostao isti - nema dobar pregled igre i kad predje igraca (u cemu je odlican) ne zna sta ce s loptom.
U poredjenju sa driblingom, first touch i brzinom, sut i kljucno dodavanje su mu daleko daleko ispod kvaliteta. Na ovoj zadnjoj utakmici nisam vidio nikakav napredak. Otprilike trecerazredna verzija Muhameda Salaha.
S druge strane Visca susta suprotnost od njega. Ne zna driblat, nije ni nesto brz, ali zato ima strasan osjecaj za gol za jedno krilo.
U svakom slucaju Dulja ima mjesta u reprezentaciji, ali volio bih vidjeti napredak u nekim osnovnim elementima igre. Nadam se da ce ostvariti kakav transfer u prvu ligu.
Inace mi strasno smeta nase standardno - odjednom igrac moze biti otkrovenje utakmice reprezentacije, ali samo zato sto ne nosi vise dres tima iz domace lige. Da je i dalje u PLBiH, ma garantujem da ne bi dobio onakve pohvale. (U Njemackoj je od ovog ljeta. Nije mogao za par mjeseci postati igracina da ga jebes.)
- shake69
#24018 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gojak danas pokazao da je vakat da bude dio A tima. Valjda Mehmedov nasljednik tako i uradi.
- jeza u ledja
#24019 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jednom davno sam postavio pitanje sta mislite ko bi od nasih igraca mogao postati trener u buducnosti, vidim da se vodi prica o Dzeki iz zajebancije (po meni nije on taj fah).
Iz nekog razloga pocinjem da tipujem na Lulica.
- cyprus
#24020 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Bazinga1234 wrote:Jeko KipraninMOSALJOZE wrote:Nemoj kopirat kipranina,nemoj!!!i kako ga kopiram?
-
Bazinga1234
#24021 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
+1jeza u ledja wrote:Jednom davno sam postavio pitanje sta mislite ko bi od nasih igraca mogao postati trener u buducnosti, vidim da se vodi prica o Dzeki iz zajebancije (po meni nije on taj fah).
-
Bazinga1234
#24022 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Valjda je do 3 tačke koje sam stavljao na kraju rečenica, drugog objašnjenja nemam.cyprus wrote:Bazinga1234 wrote:Jeko KipraninMOSALJOZE wrote:Nemoj kopirat kipranina,nemoj!!!i kako ga kopiram?
-
Bazinga1234
#24023 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Jajalo na klupi Palerma 
Sunjic i Dulja u prvih 11
Edit: i Kodro na klupi
, Vrancic i Višća starteri...
Sunjic i Dulja u prvih 11
Edit: i Kodro na klupi
- shake69
#24024 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Gledam Asmira, i fakat je grohno. Kako los kod istrcavanja, pa onda u peterac pusti loptu koju on mora boksati, pa svasta nesto u pola sata. 
-
Bazinga1234
#24025 Re: BH reprezentativci i potencijalni reprezentativci - vol.3
Simunovic nije u protokolu za Celtic, za sve one koji misle da je izmislio povredu.