FC Barcelona
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#24001 Re: FC Barcelona
Gazzetta.it U slucaju da ne postignu dogovor sa Jacksonom Martinezom, Napoli ce pokusati sa dovede Alexisa Sancheza.
- skenderija04
#24002 Re: FC Barcelona
@LSD
I to stoji, samo sam htio da kazem je da nije glupa ova prica. To sto iz Barcelone kazu da nije na prodaju moze da znaci
A. Nije na prodaju
B. Podebljajte ponudu drugovi.
Sljedece sedmice cemo znati, ima razloga i za ostanak kao i za odlazak. Ako se dodje na 50 u Barceloni ce dobro razmisliti.
I to stoji, samo sam htio da kazem je da nije glupa ova prica. To sto iz Barcelone kazu da nije na prodaju moze da znaci
A. Nije na prodaju
Sljedece sedmice cemo znati, ima razloga i za ostanak kao i za odlazak. Ako se dodje na 50 u Barceloni ce dobro razmisliti.
-
LSD
#24003 Re: FC Barcelona
Sami bi sebi zabili autogol ili ono što se kaže " sebi skocili u stomak", ako bi cifra bila presudna za njegov odlazak.skenderija04 wrote:@LSD
A. Nije na prodaju
Jer su sami izjavili kad su Villu prodavali za siću, kako im cifra nije bila bitna(tacnije nije bila presudna), kako su ispoštovali volju Ville da ostane u španiji, kako su mu izašli u susret (iako su navodno imali i bolje ponude za Villu), kako su željeli korektan razlaz, kako žele da ostave utisak gospode bla bla bla.
E sad kad bi pustiliu Cesca za petobanku i ako bi to presudilo transfer - ispali bi lažovi i pokenjali na sve ono su rekli za transfer Ville.
- Zmijuga loma
#24004 Re: FC Barcelona
1. - U dvije godine je direktno učestvovao (gol/asistencija) u preko 60 golova, samo argentinski polubog Leo Messi ima više. Sumnjam da je toliko labilan da ga zvižduci na par utakmica mogu emotivno razvaliti.skenderija04 wrote:Jeste Zmijuga,, ali za dvije godine se promijenilo dosta toga
1. Cesc nije ispunio ocekivanja navijaca ( Brojevi pristojni a utisak nikakav. Izvizdan vise puta)
2. Stalno setanje sa pozicije na poziciju. Uvijek osjecaj zakrpe ili da se zbog njega sve pretumba
3. Treca godina treci trener
4. U Engleskoj ga vise cijene
5. Porodicno stanje utice da razmislja o Engleskoj
6. U Unitedu ce biti broj 1
7. Ekonomski aspekt
8. Marketinski aspekt
9. Mundijal 2014
10. NECE GA POREDITI SVO VRIJEME SA XAVIJEM I INIESTOM
To su razlozi koji bi mogli biti u korist odlaska. Ja mislim da ce ostati ali..........
4. i 6. - Ako mu reputacija nije bila bitna prije dvije godine kada je odlučio da dođe u Barcu zašto bi se to sad promijenilo? Fabregas ne daje utisak igrača kojem je do toga stalo, nešto ko Scholes. Donio je odluku da pređe u tim gdje u najboljim mogućim okolnostima možeš biti broj 5 u ekipi, zna on vrlo dobro gdje je došao i nema problem s tim.
7. i 8. Te aspekte prije 2 godine ne da je zanemario, nego je išao kontra njih. Zašto sad vjerovati da mu je odjednom stalo do para?
9. Meni se čini da se on ustabilio u reprezentaciji tek kad je prešao u Barcu.
10. Znao je gdje dolazi i ko igra u vezi, zašto bi mu to sad pravilo problem? Posebno sad kad je pokazao da može igrati zapaženu ulogu pored njih.
Vilanova je ovo rekao sredinom ovog mjeseca:
"I know he has received offers from other teams," said Vilanova. "But Cesc has told me he wants to stay here. He has told me it is his dream to stay with Barcelona."
Vilanova added: "He doesn't want to go to other teams for money reasons or playing time. He knows there is competition for places here, but his decision is to stay. I am relaxed about the situation."
Fabregas je ovo rekao sredinom prošlog mjeseca:
"I've always said that I'm happy at Barca. Whoever says that I'm leaving doesn't know me and has never spoken with me," the Spain international said. "If someone says I don't want to play at Barca, it's completely absurd."
"My agent knows that I don't want him to talk with other people about me."
Eksplicitno da ne može eksplicitnije.
-
missko
#24005 Re: FC Barcelona
A sta ako Brca zeli da mu izadje u susret jednostavno.?LSD wrote:Sami bi sebi zabili autogol ili ono što se kaže " sebi skocili u stomak", ako bi cifra bila presudna za njegov odlazak.skenderija04 wrote:@LSD
A. Nije na prodaju
Jer su sami izjavili kad su Villu prodavali za siću, kako im cifra nije bila bitna(tacnije nije bila presudna), kako su ispoštovali volju Ville da ostane u španiji, kako su mu izašli u susret (iako su navodno imali i bolje ponude za Villu), kako su željeli korektan razlaz, kako žele da ostave utisak gospode bla bla bla.
E sad kad bi pustiliu Cesca za petobanku i ako bi to presudilo transfer - ispali bi lažovi i pokenjali na sve ono su rekli za transfer Ville.
- skenderija04
#24006 Re: FC Barcelona
ne zaradjuje 11 godisnje da bi se izlazilo u susret. Zavisi od Fabregasa, ako hoce da ide neka kaze i zdravo
- skenderija04
#24007 Re: FC Barcelona
Ja kontam da ako prodaju Fabregasa za 50 i Alexisa za 25 imali bi 100 miliona za tri igraca + Vergini koji bi dosao dzaba
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#24008 Re: FC Barcelona
A koga to mogu dovesti za te pare da je na nivou te dvojice?skenderija04 wrote:Ja kontam da ako prodaju Fabregasa za 50 i Alexisa za 25 imali bi 100 miliona za tri igraca + Vergini koji bi dosao dzaba
Nema ništa od prodaje ni jednog ni drugog.
- skenderija04
#24009 Re: FC Barcelona
Mene ova dvojica za dvije godine nisu ubijedila. Ko? Zavisi od Tate ali ja bi nazbvao Josea da napravi predracun za Matu,Davida Luiza i Torresa. Manje od 100 sigurno a pojacao si se.Entropio wrote:A koga to mogu dovesti za te pare da je na nivou te dvojice?skenderija04 wrote:Ja kontam da ako prodaju Fabregasa za 50 i Alexisa za 25 imali bi 100 miliona za tri igraca + Vergini koji bi dosao dzaba
Znam da je tesko da odu ali Barcelona propusta sansu da napokon napravi kvalitetnu trgovinu.
- skenderija04
#24011 Re: FC Barcelona
Nemoguce505sCrtom wrote:i ramosa
Ako tata kaze da se prodaje onda se prodaje. Ja hocu nove ljude, gladne pobjeda i dokazivanja. Malo svjeze krvi ne bi skodilo.
- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#24012 Re: FC Barcelona
Ma nema ništa od toga. Fabregas će završiti karijeru u Barceloni, a ni Alexis ne ide nigdje. Kako je igrao u ovim pripremnim utakmicama, izgleda da će ove sezone konačno pokazati šta zna.skenderija04 wrote:Mene ova dvojica za dvije godine nisu ubijedila. Ko? Zavisi od Tate ali ja bi nazbvao Josea da napravi predracun za Matu,Davida Luiza i Torresa. Manje od 100 sigurno a pojacao si se.Entropio wrote:A koga to mogu dovesti za te pare da je na nivou te dvojice?skenderija04 wrote:Ja kontam da ako prodaju Fabregasa za 50 i Alexisa za 25 imali bi 100 miliona za tri igraca + Vergini koji bi dosao dzaba
Znam da je tesko da odu ali Barcelona propusta sansu da napokon napravi kvalitetnu trgovinu.
- skenderija04
#24013 Re: FC Barcelona
Ok ako tako mislite. Meni vec ide malo na qrac ova dogma oko FCB i fudbalski incest koji se praktikuje zadnje dvije godine. Zbog toga mi je i drago sto je dosao Martino. Daj boze da dodje novih igraca neopterecenih Masijom i stilom. Da se probude malo likovi kao Pique i Fabregas. Zato bravo za Martina i bravo za Neymara.
- Zmijuga loma
#24014 Re: FC Barcelona
Što bi prodavali Fabregasa i pravili sebi problem? Ne mogu iznijeti sezonu sa 2 centralna vezna + S. Robertom za kojeg je pitanje jel dorastao ovom nivou.
Pusti to, šta je sa Afellayem?
-
5 0 5
#24015 Re: FC Barcelona
ima puno promoviranih iz b tima. ne znam sta bi mata doprijeo timu. barcelona ima takvih na bacanje. mislim da fabregas u odnosu na njega ima prednost i u reprezentaciji. gledao sam neki dan video od onog tatinog argentinca. cini mi se bolja opcija od d.luiza. za manje od €5m vrijedi pokusati.
za torresa se slazem. on je meni jako drag igrac. samo sto je on uzasno skup. po pitanju plate.
za torresa se slazem. on je meni jako drag igrac. samo sto je on uzasno skup. po pitanju plate.
- skenderija04
#24016 Re: FC Barcelona
Ja bi ga sutra prodao.....za 50 milionaZmijuga loma wrote:Što bi prodavali Fabregasa i pravili sebi problem? Ne mogu iznijeti sezonu sa 2 centralna vezna + S. Robertom za kojeg je pitanje jel dorastao ovom nivou.
Ibi kako stvari stoje u Malagu na pozajmicu
-
5 0 5
#24017 Re: FC Barcelona
afellay moze u malagu na posudbu jedino ako barcelona plati dio njegovih primanja.
- skenderija04
#24018 Re: FC Barcelona
Sad lupamo bez veze jer ne znamo sta misli Tata Ja pokusavam da skontam gdje ce ga uglaviti? Ako je prosle godine zbog njega Iniesta morao skoro pa na krilo, sta ce sada kad ce Ney uzurpirati prakticno kompletnu lijevu stranu?505sCrtom wrote:ima puno promoviranih iz b tima. ne znam sta bi mata doprijeo timu. barcelona ima takvih na bacanje. mislim da fabregas u odnosu na njega ima prednost i u reprezentaciji. gledao sam neki dan video od onog tatinog argentinca. cini mi se bolja opcija od d.luiza. za manje od €5m vrijedi pokusati.
,
- skenderija04
#24019 Re: FC Barcelona
To su prosla vremena. Imaju oni da plate Alellayja. Prodali su igraca ko pljeve. Furaju taj fukaraski fol ali nema nista od toga da mu Barca placa dio plate505sCrtom wrote:afellay moze u malagu na posudbu jedino ako barcelona plati dio njegovih primanja.
-
5 0 5
#24020 Re: FC Barcelona
ne znam stvarno. ima toliko puno opcija. neymar, messi, tello, pedro, alexis, cesc, s.roberto. u teoriji, svi mogu igrati sa svima.
ono za afellaya sam danas procitao. cini mi se u marca-i.
ono za afellaya sam danas procitao. cini mi se u marca-i.
- ascari
#24021 Re: FC Barcelona
Tata <3
SPORT
Anyone who believes that Tata Martino comes to Barcelona without knowing what you are going to find, is very wrong. Argentina coach knows that the quarry Barcelona is full of great military candidates in the first team in the future. And caused surprise that Tata asked on arrival by one of those players, the Cameroon midfielder Kaptoum Wilfrid Jaures .
-
Mokes
#24022 Re: FC Barcelona
Kamo lijepe srece da se to dogodi. Sancez je dobar igrac, ali za Barcu jednostavno nije.skenderija04 wrote:Gazzetta.it U slucaju da ne postignu dogovor sa Jacksonom Martinezom, Napoli ce pokusati sa dovede Alexisa Sancheza.
- ascari
#24023 Re: FC Barcelona
Alexis me psihicki razara, al' mi je i dalje gotivan. Stokholmski sindrom jbgMokes wrote:Kamo lijepe srece da se to dogodi. Sancez je dobar igrac, ali za Barcu jednostavno nije.skenderija04 wrote:Gazzetta.it U slucaju da ne postignu dogovor sa Jacksonom Martinezom, Napoli ce pokusati sa dovede Alexisa Sancheza.
Last edited by ascari on 28/07/2013 23:26, edited 1 time in total.
- DonVito
#24024 Re: FC Barcelona
Ovaj Tata kao da je Tata od Mesija.Entropio wrote:
Pljunti su, doduse Messi je malo veci zahvaljuci hormonu rasta.
-
Mokes
#24025 Re: FC Barcelona
Ja bih umjesto njega radije Telja stavio. Odlican igrac, ima sve preduslove da postane veliki igrac.ascari wrote:Alexis me psihicki razara, al' mi je i dalje gotivan. Stokholmski sindrom jbgMokes wrote:Kamo lijepe srece da se to dogodi. Sancez je dobar igrac, ali za Barcu jednostavno nije.skenderija04 wrote:Gazzetta.it U slucaju da ne postignu dogovor sa Jacksonom Martinezom, Napoli ce pokusati sa dovede Alexisa Sancheza.