ti si najbolji
vjerujem da si se registrovao u ono vrijeme kad nas je Hari napustio
ostaje nada da je samo promijenio nick
Evo dokaz da je Šmit zapravo dobio po prstima od Amerikanaca i Velike Britanije, a EU je ostala podjeljena cak i nakon sto su nam dali saglasnost da postanemo dio iste.https://www.klix.ba/vijesti/bih/eu-uput ... 240326194
EU uputila žestoku kritiku Schmidtu zbog nametanja izmjena izbornog zakona
Ko bi reko da če nam Brexit dobro doći.DonieBrasco wrote: ↑26/03/2024 21:50Evo dokaz da je Šmit zapravo dobio po prstima od Amerikanaca i Velike Britanije, a EU je ostala podjeljena cak i nakon sto su nam dali saglasnost da postanemo dio iste.https://www.klix.ba/vijesti/bih/eu-uput ... 240326194
EU uputila žestoku kritiku Schmidtu zbog nametanja izmjena izbornog zakona
Nije ova borba gotova sve dok izvana Dodik i Covic imaju ociglednu podrsku da se nastave ideje 90-ih samo drugim sredstvima.
Ne samo forumski nego i vanforumski mudraci poput Vildane Selimbegović, Bakinci, Bakinci, Bakinci, jebo te Bakinci, đe si sad?Chmoljo wrote: ↑26/03/2024 22:15 vidi, zgodno je ovako hraknnuti i po EU.
umanjiš ono od neki dan. zaboraviš npr. i sve što je izasrano po ovom forumu o "prodaji zbog nebitnih eu integracija", unazađivanju države, kompromisima na štetu Bošnjaka...
a na kraju dobiješ nekakva navlačenja po pitanju kadrovskih rješenja, zgradu UIO, helikoptere i slične stvari koje nikakvog suštinskog značaja nemaju.
dobijeno bez truhlih kompromisa i ono što je po meni najveće dostignuće trojke: dobijeno je BEZ izluđivanja naroda.
dok su forumski mudraci raspredali kome se ide na noge, jer im je to najbitnije bilo, neke stvari su se ipak i završile.
Slovak, ili ti ga rođo Lajčaka.
EU je općenito protiv nametanja, bili su i protiv one odluke u korist HDZ-a BiH.Benjo34 wrote: ↑26/03/2024 22:35 Meni je zanimljivije ovo neslaganje Amera I Britsa na jednoj strani naspram EU. EU reklo bi se otvoreno navodi vodu na mlin separatista sa druge strane Ameri I Britsi vise naginju tom "građanskom" principu rekao bi..
Mislio sam sa je svim zapadnim stranama cilj izbaciti ruski faktor trenutno to je RS I realno HDZ..
Kako god, mislim da je odluka oko CIKa najbolje sto se moglo desit.
Dodik se može skloniti samo ako ova "umjerena" opozicija mladočetnika Draško-Jelena-Vukan pobijedi na izborima. Neće ga niko sklanjati na silu.
Pa o tome i govorimo.