džindas, rano je za voltaren. I kasnije ga treba davati baš kad prigusti - pristupi paracetamolu i svim alternativnim načinima. Senf, bjelance, krompir i masiranje mlakim oblogama - i to ekstremiteta, bitno je temperaturu izvući iz glave u šake i noge, zato ne masiraj čelo, samo šaku i stopala, možeš i komplet ruke i noge. I nemoj po grudima masirati i stavljati obloge.
otherside wrote:
@lietome - drago mi je sto uzivas s bebom, vidjeces, svakim danom je sve ljepse

Neko je hakovo profil otherside
Što se tiče D3 kapi i da uzima doilja, nema potrebe ako uzima vitamine za trudnice i doilje. Ne misli se da će D3 kapi preći u mlijeko i doći do bebe - pa onda ne bi davali bebi, već da ona u mjesecima dojenja ima povećanu potrebu za D vitaminom. U suštini ga cjeli život treba uzimati u hladnim mjesecima, ali nije neophodno kao D3 kapi, već preko ribljeg ulja, preko veće konzumacije ribe i sl.
Ja sam široki povoj stavljala 8 i po mjeseci

, tako mi rekla doktorica. Prvih mjesec i po stalno, a do 9. mjeseca preko noći, dok je preko dana treba nositi u gipsy položaju. Jadno moje djete još uvijek spava sa raširenim i savijenim nogama
Nema veze, valjda ću i ja biti dupla mama i imati priliku za popravni (mada, koja sam mazga, ako kaže doktorica ja ću je opet poslušati

).