Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Sad naso bolji kvalitet filma i gledam get out. Ono prosli put sto sam gledo ni najvecem dusmanu ne bih dao.
Edit: na uvodnoj pjesmi sve vice ikindija
Edit1: cuj ne znaju da je lola obojen
Edit2: skoci neki hajvan 6 metara i vrati mi traume zbog retrovizora
Edit3: toliko je napet film da jedva cekam kad ce ga pocet prozivat po nadimcima svojstvenim narodu iz kojeg potice
Pregledo, ocjena 7+.
Black swan wrote:get out razara
toliko je napet da sam morao pauzirati da se smirim
kažu predvidljiv... bome nije
ako je ko mogao pogoditi o čemu je riječ mora da je vidovit
Ko kaze da je predvidio na pola filma sta ce se desit na kraju jede govna i to dobro. Radnja dodje na svoje tek na 3/4 filma, a ovo ovamo samo te navodi da donosis pogresne zakljucke.
Pogledah taj "Get out". Solidan film ali ni blizu onim hvalospjevima da je najbolji horror film desetljeća. Valjda imao previše očekivanja. Dobar twist doduše. Nema mi nekih jezivih scena, ima dosta onih uvrnutih, i plus pred kraj gorea i makljaže.
dakle na najbolji mogući način vratio je horor u mejnstim i pritom postao veći nego što žanr jeste
SMOJLERI
jedina zamjerka mi je a možda nisam ni skontao film... kako ga je onaj drugi crnac nakon blica upozorio GET aut ako mu je
kao i drugima zamijenjen mozak ili svijest šta mu je ostalo
Black swan wrote:Gej out je film veći od horora kao takvog
dakle na najbolji mogući način vratio je horor u mejnstim i pritom postao veći nego što žanr jeste
SMOJLERI
jedina zamjerka mi je a možda nisam ni skontao film... kako ga je onaj drugi crnac nakon blica upozorio GET aut ako mu je
kao i drugima zamijenjen mozak ili svijest šta mu je ostalo
Blic je kao protiotrov nakon onijeh seansi i kuckanja u kafu
Solidan je.
Ali mi nije nesto strasan i pomalo je predvidiv. Nije losa koka, mogli smo malo vise koze vidjeti.
Spoiler pitanje:
Crnac otkriva tamo u onoj sobici onaj album koke sa drugim crncima. Da li se u albumu nalazi i onaj crnac koji je dosao sa onom babom i koji mu je govorio get out get out?
I malo mi je onaj album beze da uopste postoji i da je onako ostavljen.