Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
easy wrote:"Izete sine, dodji malo vamo!"
"Shefe trazio sam slobodno u cetvrtak."
"Evo kaze rezija ne moze slobodno u cetvrtak."
Pa onda onda nepismena voditeljica, koja veze nema sa sportom i prekida Blaza bukvalno u svakom odgovoru. A uz to se Senad javlja kao tobe jarabi visa sila od nekuda odozogo - ja se prepao, kontam lik mi iz sobe prica.
Pa onda ona dovojica likova u studiju - koja li je njihova uloga bila?
Pa onda onaj jedan lik sto je stajao u studiju, a gost stoji gleda negdje ukoso, ne mozes raspoznati osobu, a rezija nikako da prebaci kadar.
A da ne pricamo o tome kako se shef naroljo i baljezgao.
Ma jad i bijeda.
Kvalitet prenosa je fakat odlican bio i za to A sve ostalo (pocevsi od komentatora) odron!
Komentarisanje, seljakluk zivi, ono poslije tekme, jos gore.
Senco se naroljo , suti suti pa se okrenu Izetu i prodera se SUPER SI !
Slika odlicna, sve ostalo nula bodova, studio, komentatori voditelji.
Dernuli smo Slovake, Izet dao go, Edin cestitao,Pape pogodio sa izmjenama.Reprezentaciju Jedine nema argumenata za pljuvati, ali hajte malo po FACE TVu.
Bolan da su sve skinuli goli, normalan covjek im ne bi mogao zamjeriti!!
zeko071 wrote:Dernuli smo Slovake, Izet dao go, Edin cestitao,Pape pogodio sa izmjenama.Reprezentaciju Jedine nema argumenata za pljuvati, ali hajte malo po FACE TVu.
Bolan da su sve skinuli goli, normalan covjek im ne bi mogao zamjeriti!!
vise od face tv, meni smeta i strah me je da su oni oni izgleda prava mjera za vecinu u bih, da su malo i orgijali pred kamerama ko ga hebe, nema veze vazno je da smo pobijedili
Meni jedino sto je zasmetalo sto se tice prenosa :
- pri kraju tekme Marjan izvaljuje "Gori li Sarajevo"
- na kraju tekme tokom price sa igracima isto Senad govori "Nadam se da u Sarajevu puca i grmi"
mislim da su ovo zaista neumjesne opaske, milion drugih rijeci za iskazati slavlje !!!
Plus to nepotrebno baljezganje sa kraja utakmice i neprofesionalno ponasanje...
ultima_palabra wrote:Što neko reče, zamisli da tu rečenicu čuješ bez slike
pohotni Senad
al sad ozbiljno
ono poslije utakmice cirkus, ko da su radili javljanje za ekipu iz kladionice,
čovjek misli sad će čuti neku pametnu od igrača i Safeta, al' vraga, samo prekida i ulazi u kadar
samo je još falilo da Halid zapjeva u pozadini, ionako je Senad tražio muzike iz režije...
Izgleda da su duo sa OBN-a dobili ozbiljnu i zeStock-u konkurenciju
Marjan je prolupao. Djelovalo je kao da vodi kolo na tefericu, a ne prenos jedne od najvaznijih utakmica u nasoj historiji.
Onaj glas "upravo sam pretrcao teren da dodjem do mikrofona" me je pravooooooooooo nervirao, u nekoliko navrata sam ga cak morao i mutirati. Da ne spominjem onaj pokusaj imitacije naglaska, silovanje rijeci "ba"... Bio je zanimljiviji dok je svojevremeno prepricavao porodicnu historiju igraca...
stari_rastafari wrote:Meni jedino sto je zasmetalo sto se tice prenosa :
- na kraju tekme tokom price sa igracima isto Senad govori "Nadam se da u Sarajevu puca i grmi"
mislim da su ovo zaista neumjesne opaske, milion drugih rijeci za iskazati slavlje !!!
"Gori Sarajevo" !!
Ovi nisu imali vremena ni potrebe čekati "nepotrebno baljezganje sa kraja utakmice"...
Last edited by Sabirni centar on 11/09/2013 12:10, edited 1 time in total.
Inace se mi kao narod nikada ovako ne izrazavamo, nego koristimo rijecnik primjeren pozoristu.
Daj ba...
Inace se mi kao narod nikada ovako ne izrazavamo, nego koristimo rijecnik primjeren pozoristu.
Daj ba...
Pah, mozda tebi ne smeta... meni je zasmetalo... rijecnik na ulici i na tv se ne bi trebao porediti, barem sto se mene tice....
"Gori Sarajevo" !!
Ovi nisu imali vremena ni potrebe čekati "nepotrebno baljezganje sa kraja utakmice"...
Lijepo, hvala za video... i meni bi drago bilo da nisam "mor'o" gledat "nepotrebno baljezganje sa kraja utakmice" no sta je tu je
stari_rastafari wrote:Pah, mozda tebi ne smeta... meni je zasmetalo... rijecnik na ulici i na tv se ne bi trebao porediti, barem sto se mene tice....
Prenos uzivo jedne od najbitnijih utakmica u historiji BiH nije politicka emisija ni emisija o kulturi pa da citaju sa idiota sve sa interpukcijom.
Emocije rade ko lude i ne ocekujem da novinari koji su na licu mjesta i vesele se, da vagaju rijeci.
I nije nista pogrijesio, Sarajevo jeste sinoc "gorilo" i "grmilo" i pucalo se, i neka je.
Ovo su nam svakako rijetki trenuci radosti u ovoj tami.
stari_rastafari wrote:Pah, mozda tebi ne smeta... meni je zasmetalo... rijecnik na ulici i na tv se ne bi trebao porediti, barem sto se mene tice....
Prenos uzivo jedne od najbitnijih utakmica u historiji BiH nije politicka emisija ni emisija o kulturi pa da citaju sa idiota sve sa interpukcijom.
Emocije rade ko lude i ne ocekujem da novinari koji su na licu mjesta i vesele se, da vagaju rijeci.
I nije nista pogrijesio, Sarajevo jeste sinoc "gorilo" i "grmilo" i pucalo se, i neka je.
Ovo su nam svakako rijetki trenuci radosti u ovoj tami.