I Edina se vratila
Federalna televizija
Moderator: anex
- Platformas
#2401 Re: Federalna televizija
Dobar prilog neki dan o hapanju na izgradnji VC koridora.
I Edina se vratila
I Edina se vratila
- chakany
#2402 Re: Federalna televizija
Ja FTV uopće ne gledam. Na toj televiziji je dobar samo informativni program, a mene politika iskreno ne zanima.
Filmovi prikazani po hiljadu puta, a serije nakon što završe svoje premijerno emitovanje odmah idu u repriziranom repriznom izdanju
Ma tako na pomenutoj TV, možemo da gledamo Sve će biti dobro, Našu malu kliniku, Lud zbunjen normalan, Vizu za budućnost, Zauvijek susjedi.
Jednostavno su i Fazlinovići postali iritantni kada ih gledate non stop na FTV-u.
Užas užas i samo užas.
Filmovi prikazani po hiljadu puta, a serije nakon što završe svoje premijerno emitovanje odmah idu u repriziranom repriznom izdanju
Ma tako na pomenutoj TV, možemo da gledamo Sve će biti dobro, Našu malu kliniku, Lud zbunjen normalan, Vizu za budućnost, Zauvijek susjedi.
Jednostavno su i Fazlinovići postali iritantni kada ih gledate non stop na FTV-u.
Užas užas i samo užas.
-
evo mene
#2403 Re: Federalna televizija
Dobro je više novinar! Vazda pametuješ!StupskaBitanga wrote:portal im je ok i pristojan i ipp također
Kakvi im to vjetrovi tamo pušu?
-
novosarajevo
#2404 Re: Federalna televizija
evo mene wrote:Dobro je više novinar! Vazda pametuješ!StupskaBitanga wrote:portal im je ok i pristojan i ipp također
Kakvi im to vjetrovi tamo pušu?
Portal je bezveze, o cemu pricate, bolji hayatov facebook nego njihov portal
-
StupskaBitanga
#2405 Re: Federalna televizija
Izbor vijesti i tema na portalu je sasvim ok
Nema žutila i gluposti po naslovnici
-
evo mene
#2406 Re: Federalna televizija
Ko je tebe učio novinarstvu, Bože sačuvaj. Al hajde danas je tako, sve naopako!StupskaBitanga wrote:Izbor vijesti i tema na portalu je sasvim ok
-
StupskaBitanga
#2407 Re: Federalna televizija
šta bi ti na javnom servisu da na portalu stoji gola stražnjica ili slično žutilo koje se plasira evo na klixu i ** No links **
Klix idepo tome i služe jer su komercijala a javni servis ima skroz drugu funkciju
Klix idepo tome i služe jer su komercijala a javni servis ima skroz drugu funkciju
-
evo mene
#2408 Re: Federalna televizija
Provaljen si i znamo ko si!!! Tvoje novinarsko umijeće doseže za pisanje po forumima pod lažnim imenom. Tako je svojevremeno i Skjtovski - Ognjen Blagojević. Prestani više!!!StupskaBitanga wrote:šta bi ti na javnom servisu da na portalu stoji gola stražnjica ili slično žutilo koje se plasira evo na klixu i ** No links **
-
vrbas1979
#2409 Re: Federalna televizija
Kakve ti to nebuloze pišeš?StupskaBitanga wrote:šta bi ti na javnom servisu da na portalu stoji gola stražnjica ili slično žutilo koje se plasira evo na klixu i ** No links **
Osim ako se ne zajebavaš ovo je najveća glupost koju sam pročitao u ovoj godini.
Pa Federalna TV je, uvjeren sam u to, jedini JAVNI servis na čitavom svijetu gdje upravo možeš naći guzice i sise.
Tebi je dosadno pa se zezaš s nama, ili nas praviš budalama ili nikada nisi otvorio federalna.ba

- Platformas
#2410 Re: Federalna televizija
Pa ovo je skoro pa najljepše što nam je FTV ponudila još od njenog osnivanja.

- vee-jay
#2411 Re: Federalna televizija
'bote jest im ova nova stranica sranje
kao da su u devedesetim 
- chelo
#2412 Re: Federalna televizija
Bafticu druze vidis li ovo?Platformas wrote:Pa ovo je skoro pa najljepše što nam je FTV ponudila još od njenog osnivanja.
Juce je imao emisiju o RTVFBIH - misljenja pretplatnika.
- Better Man
#2413 Re: Federalna televizija
Večeras u Pošteno kod Duške Jurišić jedan od gostiju je osvjedočeni fašista i branitelj RS-a, četničke ideologije i samoproglašeni stručnjak za terorizam Dževad Galijašević! Ovo je sramota za Dušku Jurišić i pokazatelj da je na jako niske grane spala kao novinar kad ugošćuje i daje prostor jednom ovakvom ludaku!
Last edited by Better Man on 28/01/2013 20:54, edited 1 time in total.
- karanana
#2414 Re: Federalna televizija
kad sam ga vidio zgadilo mi se. odmah sam prebacio na PTPC jer je tema i tamo ista. kad ono tamo vlajki, ali opet bolje nego onaj smrad.
hahaha, joj i ovih na PTPC-u....hahaha....kaze jedan propali obavjestajac: targetovani cilj.
hahaha, joj i ovih na PTPC-u....hahaha....kaze jedan propali obavjestajac: targetovani cilj.
- It_is_a_Leclerc
#2415 Re: Federalna televizija
Duška Jurišić je vrhunski novinar, praktički - novinar iz udžbenika. To ti mogu potvrditi svi kvalifikovani žurnalisti. Ona je dovela Galijaševića i do kraja emisije će ga izuti iz obuće. Sjećam se, prije početka harange na ovu časnu ženu, u emisiji "Pošteno" je dovela Emila Vlajkija kojeg je tako isponižavala i na suptilan način izvrijeđala da se isti dan kasnije obratio saopćenjem o tome kako je Duška Jurišić "dobropoznata igračica stranog faktora koja radi na daljnjem usložnjavanju odnosa u BiH".Better Man wrote:Večeras u Pošteno kod Duđke Jurišić jedan od gostiju je osvjedočeni fašista i branitelj RS-a, četničke ideologije i samoproglašeni stručnjak za terorizam Dževad Galijašević! Ovo je sramota za Dušku Jurišić i pokazatelj da je na jako niske grane spala kao novinar kad ugošćuje i daje prostor jednom ovakvom ludaku!
- Cielo
#2416 Re: Federalna televizija
Imaš li kakav link sinko Bog ti dao?It_is_a_Leclerc wrote:Ona je dovela Galijaševića i do kraja emisije će ga izuti iz obuće.
- vatrogasac
#2417 Re: Federalna televizija
Ode Dževdo bos kući. Mene je Duška iznenadila na prvu što jednog outsidera pozvala na temu o Dodiku i RS, ali izvrsna prilika da mu skine maske i pokaže ko još Dodika brani....istina sofisticirano.It_is_a_Leclerc wrote:Ona je dovela Galijaševića i do kraja emisije će ga izuti iz obuće.
- vee-jay
#2418 Re: Federalna televizija
Da da, definicija "slobode govora" je i te kako fleksibilna definicija u BiH. U BiH, kako je danas, i Hitler bi nasao mjesta na televiziji. Na zapadu, covjek kao Dodik, nakon intervijua datom FTVu nebi vise nigdje nasao prostora... tj. medijski pritisak bi bio toliki da bi nakon sedmice dana morao dati ostavku i nestati sa lica politicke scene citavog Balkana... al' eto, u BiH kakva drzava, takvi i mediji...
-
pianist
#2419 Re: Federalna televizija
Ne znam sta pisete za portal, ovo dobro izgleda, uglavnom bolje nego portali vecine medija u BiH 
- T-Rexx
#2420 Re: Federalna televizija
Bakir Hadziomerovic se vratio na FTV.
Sad ce utihnuti svaka kritika na racun Zlaje, Dodika, i vladajuce oligarhije.
-
sumirprimus
#2421 Re: Federalna televizija
Ništa onda,ti na igman tv..čujem ima svega...T-Rexx wrote:Bakir Hadziomerovic se vratio na FTV.![]()
- Logovan
#2422 Re: Federalna televizija
Vratila se "stara dobra vremena".T-Rexx wrote:Bakir Hadziomerovic se vratio na FTV.![]()
- T-Rexx
#2423 Re: Federalna televizija
SDP-u nema alternative

- dječak sa šibicama
#2424 Re: Federalna televizija
Zasto oni bubaju djingl "svake nedelje u 20 h nove epizode LZN" a gledam slucajno u ovu nedelju, stara epizoda 
-
VjecitiStudent
#2425 Re: Federalna televizija
Pozuri novinarcino Bakire, valja Kokija jos veceras prati.