Emir Spahic - ALL ABOUT

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
zlajapravaraja

#2401 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by zlajapravaraja »

SSemir wrote:i znaci vama je normalno i logicno razmisljat da neki igrac na svjetskom prvenstvu namjerno grijesi i nece da se trudi jer se eto posvadjao sa selektorom. znaci, na svjetskom prvenstvu, na mjestu gdje se svako zeli dokazati, kako bi sebi obezbijedio bolji ugovor sa nekim klubom, na mjestu ga su svi svjetski menadzeri, gdje te glavni ljudi svih svjetskih klubova gledaju, i toga su igraci svjesni, i vi smatrate da to oni ignorisu sve zbog tamo neke ljutnje i svadje zbog nepozivanja nekog igraca..

jarane, pa kod vas je pticji mozak

U pravu si, ali to se odnosi na mlade, ambiciozne i karakterne igrace kojima je sport sve...za razliku od onih kojima novi ugovori vise nisu bitni, barem ne bitniji od licnih konekcija i talova :run:
Reisova

#2402 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Reisova »

Joj ovih Spahinih navijaca alu budite realni nije vise za repke radi sporosti ali i hinji okolo i stvara losu atmosferu i previse se petlja gdje mu nije mjesto i tacka.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Reisova

#2403 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Reisova »

Ali ako bi se spustio na zemlju jer nije jebeni Bekenbauer onda ga treba ostaviti u repki kao konsultanta ali ne kao igraca....

Sent from my iPhone using Tapatalk
kakotakonikako

#2404 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

Igrac ........BIH-ARG .......BIH- NIG .......BIH- IRAN..........UKUPNO
1 Spahic 90 90 90 270
2 Pjanic 90 90 90 270
3 Dzeko 90 90 85 265
4 Kolasinac 90 0 90 180
5 Misimovic 74 90 0 164
6 Mujdza 69 90 0 159
7 Lulic 90 58 0 148
8 Ibisevic 21 33 90 144
9 Hajrovic 71 57 0 128
10 Susic 0 26 79 105
11 Vrsajevic 0 0 90 90
12 Bicakcic 90 0 0 90
13 Sunjic 0 0 90 90
14 Medunjanin 16 64 0 80
15 Salihovic 0 32 11 43
16 Ibricic 0 0 0 0

SPAHA KAPITEN !!!!
Infaze Studio

#2405 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

Sta su ovo...neke ocjene od 0 do 90?? :D
smack

#2406 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by smack »

Infaze Studio wrote:Sta su ovo...neke ocjene od 0 do 90?? :D
Ono za misice one proporcije valjda..
kakotakonikako

#2407 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by kakotakonikako »

Vrijeme provedeno na terenu. Nije tesko skontati.
Infaze Studio

#2408 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Infaze Studio »

kakotakonikako wrote:
Vrijeme provedeno na terenu. Nije tesko skontati.
:lol: :lol: :lol: nemoj yebat' A lika u PM.
edo_79

#2409 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by edo_79 »

kakotakonikako wrote:Igrac ........BIH-ARG .......BIH- NIG .......BIH- IRAN..........UKUPNO
1 Spahic 90 90 90 270
SPAHA KAPITEN !!!!
U drugih 90 dodavao lopte Nigerijskim napadačima i pokušavao uvalit lakat Kunta Kinteu umjesto da napuca loptu u 10 red tribina i naravno dobio po pičci ....

U trećih 90 odjednom se ''lafo'' povredio i iznijeli ga napolje samo da bi se opet nakon par minuta vratio i namignuo kao sve je OK!!

Ako ti valja vodi ga kući a što se mene tiče Spaha na klupu a traka pravom kapitenu BEGI!!!! :bih:
Havatar

#2410 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Havatar »

Obim grudi , struka i kuka :mrgreen:
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2411 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Slo Burner »

Omrzo mi Spaha nakon svega
Tito_i_Partija

#2412 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

I posle svega ovoga, opet smo izgleda najebali. Jer, ako je istina da je Papetu ponudjeno produzenje ugovora (a on je navodno zainteresovan da ga produzi), onda to znaci da mozemo ocekivati najmanje dvije godine (do kraja evropskog) isto sranje koje smo dosad vidjeli, t.j. njegovo takticko neznanje, pozivanje rodbine u repku (u kojoj ce Tino sad imati jos vise vremena da igra), Spahini ispadi i preseravanja, itd.

Dakle, nece se nista promijeniti. Ama bas nista.
Slo Burner
Grijem se na: Pelet
Vozim: Bembaru

#2413 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Slo Burner »

Pa vjerovatno ce se nesto desiti ankon debakla protiv Izraela recimo
Ridjobrki

#2414 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Ridjobrki »

Ja sam veliki Papetov zagovornik i mislim da je on najbolje rješenje koje si možemo trenutno priuštiti. Dobro je on radio neke stvari ali mislim da su ga sustigli propusti i da je pogubio konce. Ibričićev nenastup ima jako velik značaj, pravi igrač od sramote više ne bi došao na okupljanje ali pitanje je koliko je Pape sposoban za nastavak utjerivanja ove ergele u suru. :) Dobri su to dečki ali valja ih malo postrojiti a za to se uvijek dovodi friška kandžija.

Ne treba biti nepravedan prema Papetu, može on napraviti dobar posao ako ispravi greške. Možda je njegov ostanak bolje rješenje ako će on napraviti 3-4 mudra poteza koji nam trebaju i nastaviti na onom dobrom kursu koji je bio utrefio. Meni je bolje da on ostane i uradi te stvari nego da neko drugi sad dođe i pokvari i ono što je valjalo jer se to prečesto u nogometu dešava.

I još nešto, prevelika se hampa diže oko onog malog Sventina - dečko ništa nije loše uradio.
OldMayor

#2415 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by OldMayor »

Iskreno ako bih morao birati, vise bih volio da Begovic dobije kapitensku, pa makar Susic i ostao.

Spaha nije za kapitena, nije bio, niti ce bit. Lik koji bi trebao da bude olicenje vodje, pravi kikseve, samara igrace i dobija crvene kartone svako drugu tekmu. Naravno nije sve tako crno, imao je i dobrih utakmica, ali ne znam uopste mi njegov lik se ne uklapa u nekog vodju - kapitena ekipe.
Tito_i_Partija

#2416 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Ridjobrki wrote: Ja sam veliki Papetov zagovornik i mislim da je on najbolje rješenje koje si možemo trenutno priuštiti. Dobro je on radio neke stvari ali mislim da su ga sustigli propusti i da je pogubio konce. Ibričićev nenastup ima jako velik značaj, pravi igrač od sramote više ne bi došao na okupljanje ali pitanje je koliko je Pape sposoban za nastavak utjerivanja ove ergele u suru. :) Dobri su to dečki ali valja ih malo postrojiti a za to se uvijek dovodi friška kandžija.
Pape nit' je vise frisak, nit' je kandzija. Ocekivati da ce on naglo promijeniti mentalitet i utjerati ergele u suru u stilu Fabia Capella ili bilo kojeg trenera koji ima muda je nazalost lijepa zamisao i nista vise. Poslije tolikog vremena provedenog sa igracima je to sada nemoguce.

Ridjobrki wrote:I još nešto, prevelika se hampa diže oko onog malog Sventina - dečko ništa nije loše uradio.
Niti dobro. Sasvim prosjecan igrac koji ne bi nikad vidio reprezentacije da mu amidza nije selektor. Njegovo ukljucenje u repku ide na stetu talentovanijih i zasluznijih igraca.

Ali, idemo daleko od teme. Stvar je u tome da, ako se dosad nije suprostavio Spahi i etablirao autoritet, Pape to vise nikad nece. Sto ce dozvoliti Spahi da vedri i oblaci naredne dvije godine.
limeni

#2417 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by limeni »

Ridjobrki wrote:Ja sam veliki Papetov zagovornik i mislim da je on najbolje rješenje koje si možemo trenutno priuštiti. Dobro je on radio neke stvari ali mislim da su ga sustigli propusti i da je pogubio konce. Ibričićev nenastup ima jako velik značaj, pravi igrač od sramote više ne bi došao na okupljanje ali pitanje je koliko je Pape sposoban za nastavak utjerivanja ove ergele u suru. :) Dobri su to dečki ali valja ih malo postrojiti a za to se uvijek dovodi friška kandžija.

Ne treba biti nepravedan prema Papetu, može on napraviti dobar posao ako ispravi greške. Možda je njegov ostanak bolje rješenje ako će on napraviti 3-4 mudra poteza koji nam trebaju i nastaviti na onom dobrom kursu koji je bio utrefio. Meni je bolje da on ostane i uradi te stvari nego da neko drugi sad dođe i pokvari i ono što je valjalo jer se to prečesto u nogometu dešava.

I još nešto, prevelika se hampa diže oko onog malog Sventina - dečko ništa nije loše uradio.
kod nas bi i copperfield izgubio konce. emir spahic i klan su vec kod cire sastavljali ekipu, ja sam mislio da ciro na silu gura ibricica a ne nekakav klan. oni su papeta dva sata "ubjedjivali" da keno hasagic brani ispred asmira begovica( prijetili mu da on mora braniti). potom se begovic naljuti i svi napadaju papeta.
citava bosna bruji o pozivu tinu koji sa 20 godina igra standardno u hajduku dok se niko ne pita sta radi jebeni ibricic (i on je slicno kao spaha prijetio i napadao novinare, poznat policiji i u vezi drugih stvari).
dabogda nam pape bio jedini problem. zasto se spahic druzi sa keljemendijem? ko moze sigurno reci da nas spaha nije prodao protiv nigerije za grdne pare?
kako vrijeme odmice sve vise sam siguran da ce emir spahic, senijad ibricic a mozda i edin dzeko igrati protiv reprezentacije da bi otjerali susica i pokazali savezu "ko je gazda".
hitno odstraniti i u zatvor poslati emira spahica, senijada ibricica a i edinu dzeki reci da ako on ne zeli igrati ne mora.
dosta mi je vise jalijaskog mentaliteta, zelim profesionalce kao sto su asmir begovic, miralem pjanic, seo kolasinac i vedad ibisevic!
OldMayor

#2418 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by OldMayor »

Uglavnom neko mora otici ili Spahic ili Pape.

Ako Pape ostane, ja sam siguran da ce oduzeti traku Spahicu. Jer ne vidim svrhu da imas kapitena sa kojim ne komuniciras.

Ako Pape ode, nek je bog na pomoci novom selektoru.
5 0 5

#2419 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by 5 0 5 »

OldMayor wrote:Uglavnom neko mora otici ili Spahic ili Pape.

Ako Pape ostane, ja sam siguran da ce oduzeti traku Spahicu. Jer ne vidim svrhu da imas kapitena sa kojim ne komuniciras.

Ako Pape ode, nek je bog na pomoci novom selektoru.
treba stisnuti guzicu pa oduzeti spahicu traku. ili ga izbaciti iz reprezentacije. to bi mogao jedino neko bez oraha u dzepu. pa s tim zakljucujem, da je i spahicu u interesu da safet ostane.
todd_smith

#2420 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Nema Pape muda, vidjelo se to jos prije 2-3 godine
Tito_i_Partija

#2421 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

todd_smith wrote:Nema Pape muda, vidjelo se to jos prije 2-3 godine
Ni on niti savez, tako da ce sve fino ostat' kako je i bilo.
Last edited by Tito_i_Partija on 04/07/2014 15:57, edited 1 time in total.
todd_smith

#2422 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by todd_smith »

Ma boli Savez k za napretkom. Pa pogledaj komisiju kojoj Pape "polaze" racune za ove 4 godine, sve ti kaze. 10-15 clanova, jedina osoba koja ima fud. iskustvo lik koji je tamo neki zlj tim trenirao, ostalo se preko guzova uvuklo za lahku platu.

Ako Pape ostane kao selektor i Spahic nastavi igrati, propali smo. To nema nikakve veze sa njim kao selektorom ili Spahicem kao igracem nego ti to odmah govori da su u Savezu kao bubreg u loju, uzimaju lovu dok traje ova "era" i onda raspad sistema kao prije
edo_79

#2423 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by edo_79 »

Image

Spaha nema MUDA da uradi ovo što je Bega uradio ..... zato i nije materijal za kapitena, Begi traku pa ćeš vidjet kako zadnji red fercera, kad se svakom pojedinačno na :izet: matere za svaki izlet kao u gore navedenom primjeru....

BEGA ZA KAPITENA !!!!! :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:
OldMayor

#2424 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by OldMayor »

Ne treba se jebat mater, ja sumnjam da je to Bega ovdje radio, samo je ruzio i tjerao igrace da igraju. Asmir je skroz drugi tip igraca i ja bih njemu dao traku samo jer je stalozen, a plus golman je tako da imas kapitena za narednih 10 godina minimalno.
Tito_i_Partija

#2425 Re: Emir Spahic - ALL ABOUT

Post by Tito_i_Partija »

Bega je profesionalan do bola. To se vidi u njegovoj igri, u intervjuima, i generalnom ponasanju. Covjek je hladan k'o spricer i ne jebe kabadahije kao Spaha ni 1%. Ne tolerise nigerijske supke koji se valjaju po terenu, pa ih sam iznosi van. Ne tolerise iranske supke koji se "slucajno" guraju, pa ih i on jos jace odgurne.

Covjek je jednostavno idealan za kapitena.
Post Reply