Ridjobrki wrote:Ja sam veliki Papetov zagovornik i mislim da je on najbolje rješenje koje si možemo trenutno priuštiti. Dobro je on radio neke stvari ali mislim da su ga sustigli propusti i da je pogubio konce. Ibričićev nenastup ima jako velik značaj, pravi igrač od sramote više ne bi došao na okupljanje ali pitanje je koliko je Pape sposoban za nastavak utjerivanja ove ergele u suru.

Dobri su to dečki ali valja ih malo postrojiti a za to se uvijek dovodi friška kandžija.
Ne treba biti nepravedan prema Papetu, može on napraviti dobar posao ako ispravi greške. Možda je njegov ostanak bolje rješenje ako će on napraviti 3-4 mudra poteza koji nam trebaju i nastaviti na onom dobrom kursu koji je bio utrefio. Meni je bolje da on ostane i uradi te stvari nego da neko drugi sad dođe i pokvari i ono što je valjalo jer se to prečesto u nogometu dešava.
I još nešto, prevelika se hampa diže oko onog malog Sventina - dečko ništa nije loše uradio.
kod nas bi i copperfield izgubio konce. emir spahic i klan su vec kod cire sastavljali ekipu, ja sam mislio da ciro na silu gura ibricica a ne nekakav klan. oni su papeta dva sata "ubjedjivali" da keno hasagic brani ispred asmira begovica( prijetili mu da on mora braniti). potom se begovic naljuti i svi napadaju papeta.
citava bosna bruji o pozivu tinu koji sa 20 godina igra standardno u hajduku dok se niko ne pita sta radi jebeni ibricic (i on je slicno kao spaha prijetio i napadao novinare, poznat policiji i u vezi drugih stvari).
dabogda nam pape bio jedini problem. zasto se spahic druzi sa keljemendijem? ko moze sigurno reci da nas spaha nije prodao protiv nigerije za grdne pare?
kako vrijeme odmice sve vise sam siguran da ce emir spahic, senijad ibricic a mozda i edin dzeko igrati protiv reprezentacije da bi otjerali susica i pokazali savezu "ko je gazda".
hitno odstraniti i u zatvor poslati emira spahica, senijada ibricica a i edinu dzeki reci da ako on ne zeli igrati ne mora.
dosta mi je vise jalijaskog mentaliteta, zelim profesionalce kao sto su asmir begovic, miralem pjanic, seo kolasinac i vedad ibisevic!