Rukometna reprezentacija BiH
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- It_is_a_Leclerc
#2401 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Idu kući ?!
Sumnjam.
Ipak je put charterom, a ne možeš platiti charter za dvojicu. Mislim da će oni ostati u Kataru, pa makar...
Inače, Milas ?! Ajde dobrro. Nije da nam nije trebao neko njegovih tjelesnih dimenzija u odbrani. Pogotovo na krajevima utakmica.
Sumnjam.
Ipak je put charterom, a ne možeš platiti charter za dvojicu. Mislim da će oni ostati u Kataru, pa makar...
Inače, Milas ?! Ajde dobrro. Nije da nam nije trebao neko njegovih tjelesnih dimenzija u odbrani. Pogotovo na krajevima utakmica.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2402 Re: Rukometna reprezentacija BiH
pa neko mora ici kuci....Radio Sarajevo wrote:Baš mi je ovo ispalo bezveze. Ne kontam zašto im ovo nije mogao reći prije nego što dođu u Katar.thekupus wrote:Milas i Građan idu kući
- MOSALJOZE
#2403 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ja sam pričitao da će se spisak dodatno skratiti.Da pored ove dvojice još 2 igrača sele na tribine???
- thekupus
#2404 Re: Rukometna reprezentacija BiH
to je ja mislim u slucaju da se neko povrijedi, imamo pravo zamjeniti gaMOSALJOZE wrote:Ja sam pričitao da će se spisak dodatno skratiti.Da pored ove dvojice još 2 igrača sele na tribine???
dakle pricuve
- perfect_guy
#2405 Re: Rukometna reprezentacija BiH
18 ih ostaje, a 16 može u zapisnik, tako da će još dvojica na tribineMOSALJOZE wrote:Ja sam pričitao da će se spisak dodatno skratiti.Da pored ove dvojice još 2 igrača sele na tribine???
-
tanjush
#2406 Re: Rukometna reprezentacija BiH
te dvije rezerve su, pretpostavljam, srednji bek janković i golman dejanović, nema smisla da tri golmana budu, bolje nekog igrača imati. sad ne znam može li se iz utakmice u utakmicu mijenjati tih 16 ili nakon prvog, grupnog, kruga, kako je bilo, čini mi se, na nekim prošlim takmičenjima.
morao je neko ispasti, ima smisla, građan je 4. pivot (mada je u dlaku s 3. burićem), a milas takođe 4.bek. s druge strane upitno je koliko će dva rezervna krila, mikić i zulfić, dobijati prilika, tanki su mi nešto, ali moraš ih imati da malo ovčina i vražalić dahnu. mada moguće da marka zulfića u prekobrojne prebaci i tako rizikuje.
nego, šta mislite o igri bez golmana u napadu što se marki osladilo u zadnje vrijeme? ne znam šta da mislim na to - nešto mi nije bilo uvjerljivo - par pasova pasivnog napada i bježi perić odmah na klupu...mislim koji efekt od toga?
morao je neko ispasti, ima smisla, građan je 4. pivot (mada je u dlaku s 3. burićem), a milas takođe 4.bek. s druge strane upitno je koliko će dva rezervna krila, mikić i zulfić, dobijati prilika, tanki su mi nešto, ali moraš ih imati da malo ovčina i vražalić dahnu. mada moguće da marka zulfića u prekobrojne prebaci i tako rizikuje.
nego, šta mislite o igri bez golmana u napadu što se marki osladilo u zadnje vrijeme? ne znam šta da mislim na to - nešto mi nije bilo uvjerljivo - par pasova pasivnog napada i bježi perić odmah na klupu...mislim koji efekt od toga?
- SkyLimit
#2407 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Čuo sam da nam je golman Šarić u prijateljskoj protiv Katra dao 2 gola jer je naš gol bio prazan, tako da vjerujem da će Marković malo povući ručnu sa tim jako rizičnim potezom.tanjush wrote:te dvije rezerve su, pretpostavljam, srednji bek janković i golman dejanović, nema smisla da tri golmana budu, bolje nekog igrača imati. sad ne znam može li se iz utakmice u utakmicu mijenjati tih 16 ili nakon prvog, grupnog, kruga, kako je bilo, čini mi se, na nekim prošlim takmičenjima.
-
tanjush
#2408 Re: Rukometna reprezentacija BiH
da, fasovali smo tako dva gola u toj prijatlejskoj. u zvaničnim još ne, ali je rizično, pogotovo na ovakvom nivou ekipa.
- It_is_a_Leclerc
#2409 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Problem je što mi, u uslovima kad igramo sa čovjekom manje, protiv jakih, visokih odbrana kojima ne možemo parirati u visini, moramo ići na stvaranje viška za gol. U protivnom smo pasivni ili radimo tehničku grešku. To je tako sa limitiranim ekipama, nažalost. Česte su takve scene i u EHL, gdje se tako pokušava uraditi nešto protiv PSG-a npr.tanjush wrote:te dvije rezerve su, pretpostavljam, srednji bek janković i golman dejanović, nema smisla da tri golmana budu, bolje nekog igrača imati. sad ne znam može li se iz utakmice u utakmicu mijenjati tih 16 ili nakon prvog, grupnog, kruga, kako je bilo, čini mi se, na nekim prošlim takmičenjima.
Vidjet ćemo da li će Marković rizikovati toliko sad na prvenstvu. Protiv Hrvatske sigurno hoće.
I da. ona dvojica što su višak imaju pravo da uđu u roster na pola prvog kruga, u osmini finala, u polufinalu...
- MOSALJOZE
#2410 Re: Rukometna reprezentacija BiH
TamanIt_is_a_Leclerc wrote:
I da. ona dvojica što su višak imaju pravo da uđu u roster na pola prvog kruga, u osmini finala, u polufinalu...
-
Pjanic15
-
nema me tamo
#2413 Re: Rukometna reprezentacija BiH
S kim igrmao poslije Irana i u koliko sati? 
-
Pjanic15
#2414 Re: Rukometna reprezentacija BiH
nema me tamo wrote:S kim igrmao poslije Irana i u koliko sati?

- MOSALJOZE
#2415 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kako se utakmica bliži ja sve optimističniji.Bez puno euforije 
-
fukara_tz
#2416 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Mali Tuzlaci
- thekupus
#2417 Re: Rukometna reprezentacija BiH
bez euforije ali vise im se radujem nego fudbalerimaa na svjetskomMOSALJOZE wrote:Kako se utakmica bliži ja sve optimističniji.Bez puno euforije
-
Juliuscezar
#2418 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Jedino je sigurno da ce ovi momci se bacati na glavu za svaku loptu, i da ce propišati krv boreci se za dres. Gledali smo ih prije i niko ne daje vise srca od ove reprezentacije.
- fosna2014
- phillie
#2420 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Lijepa dvorana, samo steta sto ce biti skoro pa prazna...
Naprijed Zmajevi!

Naprijed Zmajevi!
- fosna2014
#2421 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ako budu oni donji redovi puni bice dobro. 2000 bi bilo ekstra.phillie wrote:Lijepa dvorana, samo steta sto ce biti skoro pa prazna...
Naprijed Zmajevi!![]()
![]()
![]()
- insaneinthebrain
#2422 Re: Rukometna reprezentacija BiH
hoce li biti fanatikosa 
- duminjo
#2423 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Kako je dobar osjećaj čekati ovo, a ne tamo neke gdje igraju amidzini
28:21 za nas
28:21 za nas
-
juventus
#2424 Re: Rukometna reprezentacija BiH
Gdje se može na netu gledati...ima li neki link?
-
vade_mecum
#2425 Re: Rukometna reprezentacija BiH
+1juventus wrote:Gdje se može na netu gledati...ima li neki link?