FK Željezničar - Evropske utakmice

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Senad_Duster

#2401 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Senad_Duster »

agnostic_front wrote:
Incerum Canabea wrote: ja kako god da sastavim računicu, nama je dovljno da damo dva gola više od njih i mi prolazimo. :oops:

Opet, moglo bi se i sa jednim više, al' da oni ne daju više od jednog. Mada, to je srklet. Zato bi najbolje bilo postaviti taktiku i igru tako da mi odmah damo dva gola, a da oni ne daju ni jedan. :skoljka:
Pa valjda nam je dovolja pobjeda od jedan razlike, ako bude manje golova nego tamo? Ili ja nešto ne čitam dobro :-)

Ja sam zadovoljan i sa remijem, ako ćemo od toga dobiti šta na koeficijentu?

Od reamija mi nemamo nista, kakav koficijent i remi, bolan pobjeda i prolaz to se ganja !
anonimnaosoba

#2402 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by anonimnaosoba »

Imamo nešto malo na koeficijentu, vjerovatio je @ agnostic mislio da bar izvučemo remi ako ne dobijemo... Naravno, podrazumijeva se da trebamo dobiti ako hoćemo da prođemo, no valja postaviti ekipu koja će odigrati kako treba :D Uglavnom, ne bih bio u Amarovoj koži ovih dana...
agnostic_front

#2403 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by agnostic_front »

Dobro ba Senade, samo me interesovalo da li ćemo dobiti išta ako bude remi. :bih:
lajk

#2404 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by lajk »

Fino idu karte :thumbup:
vryzas

#2405 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by vryzas »

Clanska i godisnja danas zavrsene...nije bilo guzve. Ogromna razlika izmedju broja na clanskoj i broja na godisnjoj (sjever)...po karte za tekmu u ponedeljak...lose vijesti ne zelim da spominjem da ne sirim negativnu energiju pred utakmicu :wink:. Najbitnije je u utorak da svi budemo kao jedan...kako god zavrsilo!
electric

#2406 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by electric »

vryzas wrote:Clanska i godisnja danas zavrsene...nije bilo guzve. Ogromna razlika izmedju broja na clanskoj i broja na godisnjoj (sjever)...po karte za tekmu u ponedeljak...lose vijesti ne zelim da spominjem da ne sirim negativnu energiju pred utakmicu :wink:. Najbitnije je u utorak da svi budemo kao jedan...kako god zavrsilo!
kakve sad jos lose vijesti :/
zipoo

#2407 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by zipoo »

Hvala na dogovorima :zzzz:
Sreca pa imam godisnju i na vrijeme si obezbjedio kartu za jug :P :P
vryzas wrote:Clanska i godisnja danas zavrsene...nije bilo guzve. Ogromna razlika izmedju broja na clanskoj i broja na godisnjoj (sjever)...po karte za tekmu u ponedeljak...lose vijesti ne zelim da spominjem da ne sirim negativnu energiju pred utakmicu :wink:. Najbitnije je u utorak da svi budemo kao jedan...kako god zavrsilo!
E jbg nisi trebao ni govorit da ima losih vijesti :skoljka:
Charuga
Globalni moderator

#2408 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by Charuga »

Ma nema losih vjesti, hoce @vryzas da vas malo spusti pred utakmicu ... :)
ambition

#2409 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ambition »

Ma ta losa vijest mozda za eldara zbog one povrede prica se da bi trebao odsustvovati 2 mjeseca ili?
cvrčak_na_hedonizmu

#2410 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

ili je možda dušmanluk u pitanju, ko će ga znati :strik:
ganjeta

#2411 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by ganjeta »

Jok, nema toga ovdje :o .
MOSALJOZE

#2412 Re: FK Željezničar

Post by MOSALJOZE »

Zna li neko kad sutra počinje prodaja ili da sad odmah poslije sabaha krenem :D
Šveđanin

#2413 Re: FK Željezničar

Post by Šveđanin »

Hoće l' moći kupiti gdje kartu dijaspora koja dolazi na dan odigravanja tekme? :D :oops:
BHF_Manijak

#2414 Re: FK Željezničar

Post by BHF_Manijak »

Tesko, mozda ostane po koji istok ili zapad. Ugalvnom, sigurnija ti je varijanta da nekome ovdje kazes da ti kupi, nego da kontas hoce li biti karata ili ne. ;-)
MOSALJOZE

#2415 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by MOSALJOZE »

LunaLati

#2416 Re: FK Željezničar

Post by LunaLati »

BHF_Manijak wrote:Tesko, mozda ostane po koji istok ili zapad. Ugalvnom, sigurnija ti je varijanta da nekome ovdje kazes da ti kupi, nego da kontas hoce li biti karata ili ne. ;-)
Ma nemoj zezati, ja hoću i člansku i godišnju ( koju nudim al eto nitko neće :)) i naravno kartu za tekmu, i valjda ću do svega doći u ponedjeljak-utorak, ovisi kad stignem u Sarajevo.
Dead Man Walking

#2417 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Godisnju uvijek neko hoce a ne moze priustiti, ako si clan na tm.org to se zacas rijesi. Ako nisi ima ovdje clanova sa orga preko kojih se moze dostaviti ponuda koja ce sigurno biti prihvacena. Moze ti Plavi11 kao moderator biti posrednik, i on je orgovac. :D
LunaLati

#2418 Re: FK Željezničar

Post by LunaLati »

Dead Man Walking wrote:Godisnju uvijek neko hoce a ne moze priustiti, ako si clan na tm.org to se zacas rijesi. Ako nisi ima ovdje clanova sa orga preko kojih se moze dostaviti ponuda koja ce sigurno biti prihvacena. Moze ti Plavi11 kao moderator biti posrednik, i on je orgovac. :D
Da se član tm orga postane samo tako ne bi bilo problema :). Šalim se naravno, niti jesam a vala bilo bi i smiješno da jesam iz hiljadu nekakvim razloga i zato sam i nudila kartu ovdje na forumu al ne znam, možda je nekoga stid reći meni treba karta ili znam nekoga kome treba, ili se jednstavno nekome ne čini u redu uzeti kartu od nepoznate osobe i bilo koji da je razlog meni je to OK.
U svakom slučaju ja ću se ( barem se nadam ) do večeras riješiti ove nekakve ljetne viroze i krenuti za Sarajevo. Kupim godišnju, kažem da je ostave u koverti u Plavom salonu pa će je valjda ako netko od tm-ovaca ovo čita preuzeti i ja sam svoju dužnost obavila :)
Dead Man Walking

#2419 Re: FK Željezničar

Post by Dead Man Walking »

Ukoliko zelis, posalji mi info (email, mob, kako god) na PM, pa cu ja vidjeti da te kontaktira neko sa orga i preuzme kartu.
dzelo5

#2420 Re: FK Zeljeznicar

Post by dzelo5 »

campa_xxx wrote:Ma osvijetljenje ce oni brzo zavrsiti, trafo stanica ce vjerovatno oduzeti dosta vremena...
Trafo stanica nije problem ona postoji već duže vremena u sklopu stadiona 100 % informacija jer radim u Elektroprivredi
JThomas

#2421 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

a i da ima, odakle batko?
riko-ga

#2422 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by riko-ga »

Hajde jedan info ako moze :D .Posto nisam bas u toku (obaveze stigle ni na FB ne uletim po par dana :D ) oko karti i godisnji i ovi clanski.Mislio sam kupiti godisnju za Sjever e sada me interesuje ta clanska koja je kao za mene najbolja?Imal sta od oko 40-50 KM?Ako i to kupim koliko bi onda bila godisnja za Sjever i karta za Viktoriju?To kontam sve sutra obaviti pa da pripremim lovu na vrijeme :-D Hvala.
JThomas

#2423 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by JThomas »

kupiš člansku od 20 KM, i onda godišnju za sjever za 80 KM. i dobiješ za plzen za istok džaba.
anonimnaosoba

#2424 Re: FK Željezničar

Post by anonimnaosoba »

LunaLati wrote:
BHF_Manijak wrote:Tesko, mozda ostane po koji istok ili zapad. Ugalvnom, sigurnija ti je varijanta da nekome ovdje kazes da ti kupi, nego da kontas hoce li biti karata ili ne. ;-)
Ma nemoj zezati, ja hoću i člansku i godišnju ( koju nudim al eto nitko neće :)) i naravno kartu za tekmu, i valjda ću do svega doći u ponedjeljak-utorak, ovisi kad stignem u Sarajevo.
Doci ces, vidim da ti je jedan forumas spomenuo tu opciju preko org-a, a ako kupis clansku i godisnju, karta za Plzen ti je besplatna, pa se ne moras brinuti oko kupovine, i da ne stignes u ponedjeljak, oni moraju ostaviti dio karata za prodaju na dan utakmice...

Sent from my ST23i using Tapatalk 4 Beta
riko-ga

#2425 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice

Post by riko-ga »

JThomas wrote:kupiš člansku od 20 KM, i onda godišnju za sjever za 80 KM. i dobiješ za plzen za istok džaba.

OK.Hvala.Mislim da je to najrealnija opcija.
Post Reply