Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jel ti shvatas da će naša carina provjeriti sve? Ne može EUR 1 za VW.
Mnogi su pravili lažne eur 1 obrasce pa kad je došlo na provjeru ide plava koverta na uvoznika.
Jel ti shvatas da će naša carina provjeriti sve? Ne može EUR 1 za VW.
Mnogi su pravili lažne eur 1 obrasce pa kad je došlo na provjeru ide plava koverta na uvoznika.
Ovako prijatelju,malo sale nije na odmet ali ja vidim da si se ti ozbiljno primio za ovo.
Nikakvi papiri nisu lazni,vozilo jeste zaista toliko placeno koliko je faktura napisana,strana drzava i strana spedicija stoji iza svih dokumenata koje sam dobio prilikom izvoza(Eur 1,faktura vozila)
Carina BiH uvazila sve i cica mica-gotova je prica...
RagibUzoriti wrote:
Ovako prijatelju,malo sale nije na odmet ali ja vidim da si se ti ozbiljno primio za ovo.
Nikakvi papiri nisu lazni,vozilo jeste zaista toliko placeno koliko je faktura napisana,strana drzava i strana spedicija stoji iza svih dokumenata koje sam dobio prilikom izvoza(Eur 1,faktura vozila)
Uzivaj
Takve papire nude preko oglasa sto znaci da prodaju a nije ih briga za poslije.
Ne moze niko dobiti eur1 pa ni strana spedicija. Da si rekao da si uz racun dobio izjavu, to je logicnije a eur1 je nevjerovatan i nemoguc.
Nasa carina u prvoj fazi prihvata sve ali poslije idu provjere. Manje bi bio upadljiv da si dobio izjavu na fakturi nego eur1 za koji i carina zna da ga ne izdaju vise.
Sretno.
p.s. nasao sam super povoljno i dobrog BMW X1 i odmah mi sa (strane)carine rekli da za to auto ne moze eur1. Zovem jednog stranog speditera koji mi nudi eur1 ali 350€. Raspitam se i shvatim da je ovima samo bitno da ti uzme lovu a sto ces poslije imati probleme, njih ne interesuje. Odustanem i kupim drugo auto za koje sam bez problema dobio eur1.
RagibUzoriti wrote:
Uzivaj
Ne moze niko dobiti eur1 pa ni strana spedicija. Da si rekao da si uz racun dobio izjavu, to je logicnije a eur1 je nevjerovatan i nemoguc.
Nasa carina u prvoj fazi prihvata sve ali poslije idu provjere. Manje bi bio upadljiv da si dobio izjavu na fakturi nego eur1 za koji i carina zna da ga ne izdaju vise.
Sretno.
p.s. nasao sam super povoljno i dobrog BMW X1 i odmah mi sa (strane)carine rekli da za to auto ne moze eur1. Zovem jednog stranog speditera koji mi nudi eur1 ali 350€. Raspitam se i shvatim da je ovima samo bitno da ti uzme lovu a sto ces poslije imati probleme, njih ne interesuje. Odustanem i kupim drugo auto za koje sam bez problema dobio eur1.
Bravo !!! Samo tako nastavi
Dobit ces glupost za medalju
Haj pogledaj link ispod. Vjerovatno ne razumijes jezik,ali ako ti se da,pokusaj koristiti google translate...
RagibUzoriti wrote:
Uzivaj
Sretno.
Naravno da se može dobiti EUR1, samo to ne odgovara ovim sitnim preprodavcima, zato oni ubjeđuju ljude da nema i ne može. Neki čak tvrde da su kod njih auti skuplji od konkurencije jer oni nemaju EUR1, kao oni pošteni.
A sve go lopov i kokošar.
vauvau wrote:Naravno da se može dobiti EUR1, samo to ne odgovara ovim sitnim preprodavcima, zato oni ubjeđuju ljude da nema i ne može. Neki čak tvrde da su kod njih auti skuplji od konkurencije jer oni nemaju EUR1, kao oni pošteni.
A sve go lopov i kokošar.