ekupon.ba
- azurna_obala
#2401 Re: ekupon.ba
ma nema veze,nisi prva 
- butterfly_01
#2402 Re: ekupon.ba
danas bili na bazenu sauni i ostalom u radon plazi. i bilo super. kad ce opet biti radon plaza na ponudi?
generalno, ni s jednim kuponom se nisam izradila..
generalno, ni s jednim kuponom se nisam izradila..
-
akcija007
#2403 Re: ekupon.ba
Danas sam bio na cevapima, guzva krljanac uglavnom kupomdzije, cekali smo unutra u petici jedno 10-15 min da se oslobodni mjesta, tete super ljubazne iako je guzvaa ...sve u svemu superrrr
- adda_sa
#2404 Re: ekupon.ba
jel neko kupio ovaj kupon :
78% popusta na usluge u frizerskom studiju Miss Earth - platite 19 KM umjesto 85 KM za klasični manikir sa geliranjem noktiju, pilinga vlasišta sa feniranjem, dijagnostiku vlasišta, analizu i testiranje dlake i regeneraciju sa Harologi sredstvima
ja sam ga kupila, i na ovoj adresi, i okolini, nema ovog salona...il ga makar ne mogu da nadjem...
jel moguce da je prevara? da je nepostojeci salon??
78% popusta na usluge u frizerskom studiju Miss Earth - platite 19 KM umjesto 85 KM za klasični manikir sa geliranjem noktiju, pilinga vlasišta sa feniranjem, dijagnostiku vlasišta, analizu i testiranje dlake i regeneraciju sa Harologi sredstvima
ja sam ga kupila, i na ovoj adresi, i okolini, nema ovog salona...il ga makar ne mogu da nadjem...
-
nera18
#2405 Re: ekupon.ba
nemoguce, dobila bi pare nazad u svakom slucaju 
ponavljam se, imam dvije joge viska kao i unu ciscenje lica...pa ako nekom treba, jeftinije nudim
ponavljam se, imam dvije joge viska kao i unu ciscenje lica...pa ako nekom treba, jeftinije nudim
- Cholina_Lokica
#2406 Re: ekupon.ba
Pa jesi li zvala na telefon?adda_sa wrote:jel neko kupio ovaj kupon :
- Irm@
#2407 Re: ekupon.ba
a probaj i ovako https://www.facebook.com/pages/Studio-M ... &filter=12Cholina_Lokica wrote:Pa jesi li zvala na telefon?adda_sa wrote:jel neko kupio ovaj kupon :
- hadzinicasa
#2408 Re: ekupon.ba
jučer pala druga torta iz Bristola - ona od maline.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmljac.
odlična!
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmljac.
odlična!
- holowey
#2409 Re: ekupon.ba
kod mene je pala i cheescake... ni do koljena cokoladnoj... da nije imala fantasticnu podlogu (cini mi se suhe smokve), rekao bih da je totalna fula... ovako, u poredjenju sa 5+ za cokoladnu, ova cheescake ima tanku dvojku od mene...hadzinicasa wrote:jučer pala druga torta iz Bristola - ona od maline.
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmljac.
odlična!
- sary
#2410 Re: ekupon.ba
Ostadoh duzna odgovorbabyline wrote:ima li neko ko je isao i zadovoljan uslugom??babyline wrote:sta ti uradi za tih sat vremena?sary wrote:Ista stvar sa kozmetickim salonom Una.
Navlakusa prava, tretman traje sat, a pise dva.
Ono tretmana nije vidjelo, nesto ti malo poceprka po licu, dekolte i ne dotakne.
Zavrsilo je prije nego je pocelo.
Katastrofaaa![]()
Mislim da bi ekupon trebao malo poraditi na tim stvarima, tj da dobijemo ono sto pise u ponudi,
inace ce skroz izgubiti kredibilitet.
Ja licno nijedan kupon ovog tipa vise necu kupiti.
Elem otprilike sve je u mini izdanju.
Najduze stoji maska nekih petnaestak minuta
Oblikovanje obrva i depilaciju nausnice mi nisu ni ponudili, pa sam bila i zaboravila na to dok nisam ponovo pogledala ponudu.Vise mi je prckala po licu"onako" nego sto je ista konkretno uradila
Nije mi jasno kako ljudi ne kontaju, da od tih 400 prodatih kupona, ako je kvalitetno uradjeno mogu dobiti najmanje petnaestak redovnih musterija.Nadam se da ce nesto izmjeniti jer vjerovatno ima jos puno kupona koje trebaju "odraditi"
-
baja
#2412 Re: ekupon.ba
malinasta 5++
trebam na masazu u edge (znam da su OK), a imam i kupon za importane.je li iko isao u importane, dao sam kupon na poklon, pa da ne izradim!
trebam na masazu u edge (znam da su OK), a imam i kupon za importane.je li iko isao u importane, dao sam kupon na poklon, pa da ne izradim!
-
nera18
#2413 Re: ekupon.ba
ja sam u uni bila na tretmanu ciscenja lica... ne preko ovog kupona al svejedno. uglavnom, dva sata jeste trajalo... sat i pol eto preciznje, no ja idem redovno na ciscenje lice i znam sta je to tako da nisam odusevljena. jeste, bavio se neko mojim licem taj period al ja sam ocekivala jednostavno vise... 
meni licno ne pase, nekom sa manje zahtjeva ce i odgovarati
meni licno ne pase, nekom sa manje zahtjeva ce i odgovarati
-
Emi_Nevermind
#2414 Re: ekupon.ba
Ja imala analizu krvi na C.Vili, fakat se cinilo jeftino, ali sam imala osjecaj da sam dosla kod nekog ko se igra doktora. Izvadila krv, i jos sam doplatila za neke pretrage, i mimo kupona me izadje nekih 90 KM, ali nebitno, vec kad sam dosla, zena dovela prijatelja koji sjedi u i gleda kako mi vadi krv. Kad sam pitala da li ce gospodin prisustvovati vadjenju krvi, odgovorila je da hoce jer je to "samo njen prijatelj". Kasnije se pokazalo da ti nalazi nisu dovoljni za uspostavljanje dijagnoze jer ti hormoni nisu dovoljni.. Elem, ova druga teta sto radi je bila jako ljubazna, pa je cak pristala da nam donese nalaz na putu kuci.. Ali sve u svemu- prilicno neuspjelo jer sam morala skoro sve da vadim ispocetka. Kako god, da nisam te ekstra stvari morala provjeravati, bila bi to prilicno ok analiza krvi, iako smatram da je pretjerana cifra od 90 KM regularna cijena, mislim da niko ne bi tesirao 5 vrsta zeljeza i slicno.. Ali eto,ko nema specificne potrebe mimo ovog,ok je. Kompanor, ona elektronska analiza je bila za 10
Eto, cisto da se zna ako kome padne na pamet jedno ili drugo.
Ovaj novi kupon zdrva hrana ovo ono,vidim da u ponudi ima puno soje. Nefermentirana soja se pokazala kao jako stetna i jedino organska, fermentirana soja u obliku npr. soja sosa nije stetna. Soja iz SADa je npr GMO obicno, i uz to nije fermentirana. http://articles.mercola.com/sites/artic ... ealth.aspx
Soja je nova nafta, trpaju je u sve, ko se bavi dionicama zna da kao sto mozete kupovati i prodavati strane valute, zlato, srebro, naftu, tako mozete da zaradite pare na dionicama soje, jer je stavljaju u sve, i masovno je proizvode. Eto, kad sam vidjela koliko je imaju u ponudi me malo panika uhvatila, pomislim kako ljudi jadni polete kako bi bili zdraviji (bila sam jedna od njih, pa mi je od silnog sojinog mlijeka otisla stitnjaca..zato sam i isla na gore navedene pretrage..takodjer su mi se i hormoni poremetili, jer estradiol raste od soje, a progesteron pada.) Eto, molim bez zajedljivih komentara, samo zelim da uputim na nesto sto mnogi ljudi ne znaju, a ja sam nazalost na tezak nacin saznala..
Eh, sad mene zanima central kupon, nismo jos bili pa me zanimaju utisci..
Ovaj novi kupon zdrva hrana ovo ono,vidim da u ponudi ima puno soje. Nefermentirana soja se pokazala kao jako stetna i jedino organska, fermentirana soja u obliku npr. soja sosa nije stetna. Soja iz SADa je npr GMO obicno, i uz to nije fermentirana. http://articles.mercola.com/sites/artic ... ealth.aspx
Soja je nova nafta, trpaju je u sve, ko se bavi dionicama zna da kao sto mozete kupovati i prodavati strane valute, zlato, srebro, naftu, tako mozete da zaradite pare na dionicama soje, jer je stavljaju u sve, i masovno je proizvode. Eto, kad sam vidjela koliko je imaju u ponudi me malo panika uhvatila, pomislim kako ljudi jadni polete kako bi bili zdraviji (bila sam jedna od njih, pa mi je od silnog sojinog mlijeka otisla stitnjaca..zato sam i isla na gore navedene pretrage..takodjer su mi se i hormoni poremetili, jer estradiol raste od soje, a progesteron pada.) Eto, molim bez zajedljivih komentara, samo zelim da uputim na nesto sto mnogi ljudi ne znaju, a ja sam nazalost na tezak nacin saznala..
Eh, sad mene zanima central kupon, nismo jos bili pa me zanimaju utisci..
-
soraja27
#2415 Re: ekupon.ba
Pozdrav
ja sam vegeterijanac već 12 godina i super mi je "zdravstveni status". Soju pucam povremeno i kao i sve u životu ne treba pretjerivati sa njom pogotovo ako je obrađena. Sojino zrno je najbolji oblik soje a i soja sos. Moj muž je isto vegeterijanac i nsam primjetila da je postao išta ženstveniji od konzumiranja soje
)). A da je trpaju svuda - trpaju je. Najviše je ima u paštetama i hrenovkama i u mesarama - vjreovali ili ne.
ja sam vegeterijanac već 12 godina i super mi je "zdravstveni status". Soju pucam povremeno i kao i sve u životu ne treba pretjerivati sa njom pogotovo ako je obrađena. Sojino zrno je najbolji oblik soje a i soja sos. Moj muž je isto vegeterijanac i nsam primjetila da je postao išta ženstveniji od konzumiranja soje
- Cholina_Lokica
#2416 Re: ekupon.ba
soraja27 wrote:Pozdrav
ja sam vegeterijanac već 12 godina i super mi je "zdravstveni status". Soju pucam povremeno i kao i sve u životu ne treba pretjerivati sa njom pogotovo ako je obrađena. Sojino zrno je najbolji oblik soje a i soja sos. Moj muž je isto vegeterijanac i nsam primjetila da je postao išta ženstveniji od konzumiranja soje)). A da je trpaju svuda - trpaju je. Najviše je ima u paštetama i hrenovkama i u mesarama - vjreovali ili ne.
I ja je konzumiram u normalnim kolicinama 4 godine. Sa svim cim se pretjera treba ocekivati neku negativnu reakciju...
edit: I jako puno je pored sode bikarbone ima u cevapima
Last edited by Cholina_Lokica on 15/03/2012 11:17, edited 1 time in total.
- Pitarrr82
#2417 Re: ekupon.ba
Hajde onda Vi koji je konzumirate ima li preporuka sta probati iz ove ponude
?
-
soraja27
#2418 Re: ekupon.ba
Pa kikiriki puter je super, njega sam probala i soja sos također i to je nekako univerzalno i svuda prolazi. Ostalo je više za ljubitelje pahuljica i žitarica i za one koji to znaju da pripreme i vole (soja i ostalo). Ne znam koja si kategorija

- Pitarrr82
#2419 Re: ekupon.ba
soraja27 wrote:Pa kikiriki puter je super, njega sam probala i soja sos također i to je nekako univerzalno i svuda prolazi. Ostalo je više za ljubitelje pahuljica i žitarica i za one koji to znaju da pripreme i vole (soja i ostalo). Ne znam koja si kategorija
Kako sam bio na dijeti nekoliko mjeseci prije bih rekao ova kategorija s zitaricama iako i puter izgleda privlacno
-
soraja27
#2420 Re: ekupon.ba
Neeeee kikiriki puter ako si bio na dijeti, nećeš moći stati, ozbiljno.Pitarrr82 wrote:soraja27 wrote:Pa kikiriki puter je super, njega sam probala i soja sos također i to je nekako univerzalno i svuda prolazi. Ostalo je više za ljubitelje pahuljica i žitarica i za one koji to znaju da pripreme i vole (soja i ostalo). Ne znam koja si kategorija
Kako sam bio na dijeti nekoliko mjeseci prije bih rekao ova kategorija s zitaricama iako i puter izgleda privlacno![]()
- Pitarrr82
#2421 Re: ekupon.ba
soraja27 wrote:Neeeee kikiriki puter ako si bio na dijeti, nećeš moći stati, ozbiljno.Pitarrr82 wrote:soraja27 wrote:Pa kikiriki puter je super, njega sam probala i soja sos također i to je nekako univerzalno i svuda prolazi. Ostalo je više za ljubitelje pahuljica i žitarica i za one koji to znaju da pripreme i vole (soja i ostalo). Ne znam koja si kategorija
Kako sam bio na dijeti nekoliko mjeseci prije bih rekao ova kategorija s zitaricama iako i puter izgleda privlacno![]()
Ma ne kazu dzaba sve se moze kad se hoce, hajde probam nesto nasumicno pa vidimo u svakom slucaju hvala
- drndalo
#2422 Re: ekupon.ba
Hm, jucer dobijem izvod iz banke (prvi nakon pazara nekoliko kupona), i neprijatno se iznenadim, jer mi je na sve transakcije naplaceno jos i po 2% konverzije EUR->BAM, ocito uzrokovane procesuiranjem kartice u Eurima u Podgorici, umjesto u BAM u BiH...akcija007 wrote:kad se na e kuponu placa kreditnim karticama pise mi da sam u podgorici platio, imam visa kreditnu turkish ziraat banke i kaze mi izvod da sam u podgorici placao i oni cevapi od 20 KM su me dosli 20,80 KM zbog kursnih razlika
Nije u redu da na nije nigdje spomenuto (a to sam im i napisao licno u e-mailu) da ce kartica biti procesuirana u inostranstvu, u drugoj valuti... To bi mi u startu dalo do znanja da cu placati i konverziju, pa bih na to pristao ili ne, ali bih to znao ranije... A ne tek kada stigne izvod...
By the way, sinoc sam potrosio prvi kupon kod Ferhatovica, i nikakvih problema, nije bilo, cak i ljubaznije od ocekivanja...
-
Saka
#2423 Re: ekupon.ba
Kako nije pisalo, koliko se sjećam pri checkoutu piše da se naplaćuje u Crnoj Gori i u Eurima.
A to što banke naplaćuju proviziju to je smiješno, trebalo bi tužiti. Bar tu ne smije biti nikakva provizija kad je EUR i KM praktično ista stvar.
A to što banke naplaćuju proviziju to je smiješno, trebalo bi tužiti. Bar tu ne smije biti nikakva provizija kad je EUR i KM praktično ista stvar.
- drndalo
#2424 Re: ekupon.ba
Vala, posteno da ti kazem, sad kad ti to rece, vise nisam 100% siguran, ali takve stvari me obicno ubodu u oko, momentalno...
-
Saka
#2425 Re: ekupon.ba
Pa PikPay to naravno krije ko zmija noge, pise negdje malim slovima. Jer prethodno nisu uspjeli ni s jednom od 58 seljackih banaka u BiH postici dogovor. Sad nesto lafo dogovaraju sa Unicredit, koja vjerovatno sad reaguje na potez RBBH sa ePay-om pa mozda u buducnosti ne bude islo preko CG.