Ja sam znala popit casu dvije vode dnevno ukupno, prosto jer mi ne padne na um... Onda sam pocela drzati flasu sa vodom vazda ispred sebe, pa kad je ugledam skontam da bih mogla i piti
Sad sam se civilizovala malo, pa drzim casu vode uvijek na stolu
Moderator: anex
A ne pijem te djidje, samo voduladyblue18 wrote:Pola sata prije jela bi trebalo izbjegavati da se voda pije.
Michunko nosi sa sobom flasicu to ti je najpametnije i nek je uvijek pored tebe.
I kakvi kiseljaci i fazoni, secera ihahaj
Ne moraš samo vodu, tečnost je bitna. Iako neki ne mogu da shvate da je dobro piti čaj ljeti, predlažem čaj. I to zeleni, crni, roibos, bijeli. Svaki se može napraviti i kao ledeni čaj. Naravno bez dodavanja šećera, kud bolja hidratacijaMichun wrote:pitanje prakticno onako, ne znam gdje spada ali moze i ovdjei to je njega
kako da se natjeram da pijem vise vode?
lice mi dehidirarno kaze teta u salonu...znam da je i to jedan od razloga.
Preko noci napravi sassy vodu,procijedi i pij cijeli dan.Michun wrote:A ne pijem te djidje, samo voduladyblue18 wrote:Pola sata prije jela bi trebalo izbjegavati da se voda pije.
Michunko nosi sa sobom flasicu to ti je najpametnije i nek je uvijek pored tebe.
slobodno pisi na njihov customer service u evropi da te upute sta bi mogla koristitiMersY wrote:Hvala Michun, planiram kupiti nešto od Caudalie na feelunique i nekako mi izgledaju da su dobri proizvodi
ok, da ne budem ljankaseLoo wrote:Preko noci napravi sassy vodu,procijedi i pij cijeli dan.Michun wrote:A ne pijem te djidje, samo voduladyblue18 wrote:Pola sata prije jela bi trebalo izbjegavati da se voda pije.
Preukusno je,a nema secera!
Vidiš to ti je pametnoMichun wrote:slobodno pisi na njihov customer service u evropi da te upute sta bi mogla koristitiMersY wrote:Hvala Michun, planiram kupiti nešto od Caudalie na feelunique i nekako mi izgledaju da su dobri proizvodi
godine, vrsta kose, potrebe...
meni se uredno javili
relativno novo, tek kod nas dosloMersY wrote:Sad ugledah u DM-u da Loreal ima micelarnujel to nešto novo ili ja nisam baš u toku
...nije ni skupa oko 10 KM ako išta valja
Ma sto ljankase hhah,nisam ni ja znala do nekidan.Michun wrote:ok, da ne budem ljankaseLoo wrote: Preko noci napravi sassy vodu,procijedi i pij cijeli dan.
Preukusno je,a nema secera!sta je to
Mucho Fala - svidja mi se. Preko vikenda cu kupiti u probati.Loo wrote:Ma sto ljankase hhah,nisam ni ja znala do nekidan.Michun wrote:ok, da ne budem ljankaseLoo wrote: Preko noci napravi sassy vodu,procijedi i pij cijeli dan.
Preukusno je,a nema secera!sta je to
Drugarica mi preporucila i na google otisla da vidim o cemu ona to![]()
Doduse preporucena je u svrhu "ravnanja stomaka",ali meni odgovara zbog okusa,a nema secera ni mrve.
Limun,krastavac,djumbir i nana..potopiti,procijediti i piti tokom dana.
2 litre vode
1 žlica naribanog korjena đumbira
1 tanko narezan krastavac bez kore
1 limun narezan ili iscjeđen sok jednog limuna
12 listića mente
Sve sastojke stavite u jedan vrč i ostavite tako preko noći. Kroz idući dan probajte popiti cijeli vrč Sassy vode. Ovaj jednostavan recept sadrži sastojke koje možete kupiti na svakoj tržnici ili supermarketu, jednini uvjet je da budu svježi.
Odlična je! Dva tufera mi trebaju za cijelo lice i oči, čisto k'o suza. Ja sam uzimala neku sephorinu od koje mi je lice bilo nekako ljepljivo, ova loreal je predobra za ove novce, nema iritacije nikakve, baš lijepo prija.. oko 9 kmLilyen wrote:Skoro potrošila flašicu Loreal micelarne i mogu reći da je odlična. Skida šminku u jednom potezu. Jedina mana je što kad se umijem poslije toga imam osjećaj kao da sam neki sapun ili gel stavljala. E sad druge micelarne nisam koristila, pa ne znam je li to samo kod ove ili i kod drugih.
Ali u svakom slučaju je odlična jer ni kad se ne umijem poslije toga ne peče, ne smeta, ne iritira ni oči ni lice. A imami jedno i drugo osjetljivo.