Sarajevska zicara?
- Dope_Man
#2401 Re: Sarajevska zicara?
Ja sam vec davno rekao da necu doci do jeseni gore jer cu radije cekati da sve zavrse, a i tad cu se provozati samo reda radi. Mogu isto tako da se nikad ne provozam i ne bi zalio za bilo cim.
A ti probaj argumentovano odgovoriti na moj gornji komentar umjesto tog djetinjastog pokusaja licnog napada. To sto si rekao za mene se upravo odnosi i na sve kategorije koje sam naveo. Samo si ponovio moje rijeci, rijeci koje sam ja ispostovao, pitaj se onda zasto oni nisu mogli.
A ti probaj argumentovano odgovoriti na moj gornji komentar umjesto tog djetinjastog pokusaja licnog napada. To sto si rekao za mene se upravo odnosi i na sve kategorije koje sam naveo. Samo si ponovio moje rijeci, rijeci koje sam ja ispostovao, pitaj se onda zasto oni nisu mogli.
- man_464
#2402 Re: Sarajevska zicara?
DrugaGimnazija wrote:Posto zicara nije nesto sto se mora zavrsiti, onda ti fino sacekas par dana i dodjes na miru, kad ne bude kolona ljudi sa djecom. Sta je tu problem? Nece zicara nigdje.Dope_Man wrote:Slazem se ovdje sa unitedom i calijem. Posta, opcina i slicno su nesto gdje obicno ides je MORAS nesto zavrsiti. Zicara nije moranje, zicara je uzitak. Niko od njih dvojice nije rekao da ljudima sa malom djecom, invalidima, trudnicama i ostalim kategorijama treba uskratiti taj uzitak. Sve sto je receno, i po meni sasvim razumno, je da su mogli ti ljudi malo razmisliti prije nego dodju.
Prvi dani otvaranja, svi znaju da ce biti ogromne guzve, i po medijima su vijesti o guzvama.. i pored toga odlucis da dodjes sa malom bebom i cekas par sati? U tom slucaju si sam odabrao da sebe, i svoju bebu, izlazes toj situaciji koja ni odraslom covjeku nije ugodna a kamoli bebama ili maloj djeci. Nece zicara nigdje, sacekas par dana i dodjes na miru. Sta je tu problem?
- crveni il bijeli
#2403 Re: Sarajevska zicara?
Kakvo je stanje na zicari, je li guzva, koliko se ceka u redu?
-
shandrprcSA
#2404 Re: Sarajevska zicara?
ogromna, bar jedno 2h ces cekaticrveni il bijeli wrote:Kakvo je stanje na zicari, je li guzva, koliko se ceka u redu?
- zateznistub
#2405 Re: Sarajevska zicara?
Upravo oba tvoja posta nisu ništa drugo nego djetinjarija.Dope_Man wrote:Ja sam vec davno rekao da necu doci do jeseni gore jer cu radije cekati da sve zavrse, a i tad cu se provozati samo reda radi. Mogu isto tako da se nikad ne provozam i ne bi zalio za bilo cim.
Neću ja u žičaru do na jesen, mogu da ne odem nikako... ali zašto djeca i eventualno invalidi čekaju ili se puštaju preko reda... bas ono djetinjarija
- Dope_Man
#2406 Re: Sarajevska zicara?
Imas post gore, procitaj jos jednom sta je poenta jer poentu ocito ne kontas. Ne da mi se bespotrebno zacatavati temu objasnjavanjem banalnih stvari koje bi kognitivno neostecen pojedinac trebalo da moze shvatiti bez poteskoca.
- Radio Sarajevo
#2407 Re: Sarajevska zicara?
Zna li neko je li gornja stanica u Federaciji ili u četnitetu? Zanima me ko je zadužen za to, i hoće li se graditi neka kafana kao prije rata. Bio sam gore sto puta, uglavnom išao biciklom, ali nikad nisam znao kojoj opštini pripada.
-
BadBoy
#2408 Re: Sarajevska zicara?
Federacija BiH - Opština Stari Grad, ali evo imaš članak iznad gdje piše da su 2014. godine to područje proglasili zaštićenim pejzažom pa je kao navodno nadležnost prebačena na kanton.Radio Sarajevo wrote:Zna li neko je li gornja stanica u Federaciji ili u četnitetu? Zanima me ko je zadužen za to, i hoće li se graditi neka kafana kao prije rata. Bio sam gore sto puta, uglavnom išao biciklom, ali nikad nisam znao kojoj opštini pripada.
- _Reds_
- Thorgerson
#2410 Re: Sarajevska zicara?
Bice kafic i restoran sa terasama na dolaznoj stanici. I to ce biti ubrzo.Radio Sarajevo wrote:Zna li neko je li gornja stanica u Federaciji ili u četnitetu? Zanima me ko je zadužen za to, i hoće li se graditi neka kafana kao prije rata. Bio sam gore sto puta, uglavnom išao biciklom, ali nikad nisam znao kojoj opštini pripada.
Takodjer planiran je i hotel pored dolazne stanice, ali za to treba investitor.

- Zejnep
#2411 Re: Sarajevska zicara?
Jel ko išo ovih dana? Je li gužva još uvijek?
- muha_sa
#2412 Re: Sarajevska zicara?
nisam išo--al kolko vidim na ovom uživo cudu nigdje nikogZejnep wrote:Jel ko išo ovih dana? Je li gužva još uvijek?
http://www.ski.ba/2017/10/23/sarajevo-gonul-kahvesi/
- Zejnep
#2413 Re: Sarajevska zicara?
Vidi fakat uživomuha_sa wrote:nisam išo--al kolko vidim na ovom uživo cudu nigdje nikogZejnep wrote:Jel ko išo ovih dana? Je li gužva još uvijek?
http://www.ski.ba/2017/10/23/sarajevo-gonul-kahvesi/
Kaćemo više ić?
- muha_sa
#2414 Re: Sarajevska zicara?
nije baš nigdje nikog--al eto 
il cemo cekat da se kakve birtije gore otvori pa ondaK
jedan radni dan idemoZejnep wrote:Vidi fakat uživomuha_sa wrote:nisam išo--al kolko vidim na ovom uživo cudu nigdje nikogZejnep wrote:Jel ko išo ovih dana? Je li gužva još uvijek?
http://www.ski.ba/2017/10/23/sarajevo-gonul-kahvesi/![]()
Kaćemo više ić?
il cemo cekat da se kakve birtije gore otvori pa ondaK
- So What!
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#2416 Re: Sarajevska zicara?
Jos jedan dokaz da je zicara pustena u rad bez plana, samo da se pusti
Gdje je grupna karta za ovakve slucajeve?
Al' eto, hajmo mi disktovati da li je invalidima potrebno dati prednost prvi dan. Apsrud je da nisu ni obezbijedili neometan pristup invalidima.
Sad ce uvrede da ne volim Sarajevo ili BIH. Jbga, do mene je sto sam bio u prilici da vidim bolje, da znam da mozemo bolje i da trazim/kritikujem bolje!
Al' eto, hajmo mi disktovati da li je invalidima potrebno dati prednost prvi dan. Apsrud je da nisu ni obezbijedili neometan pristup invalidima.
Sad ce uvrede da ne volim Sarajevo ili BIH. Jbga, do mene je sto sam bio u prilici da vidim bolje, da znam da mozemo bolje i da trazim/kritikujem bolje!
- spree
#2417 Re: Sarajevska zicara?
Treba biti grupna karta, isto tako treba da postoji mogućnost da se kupi karta na silaznoj stanici. Postoji jos nedostataka sigurno, ali sta sad. Tek je otvorena zicara, bice u buducnosti. Mozda su mogli to rijesiti prije, jbg nisu, ali sigurno hoce. Bez obzira na sve ovakve slike su mi skroz sumnjive. Prvo uopste ne znamo jel' ovo tacno, jer sam i ja mogao slikati guzvu za vikend i reci evo svi se ovi ljudi vratili jer im je skupo. Sve i da je istina niko dobronamjeran ne bi letio da ovo objavi. Mi smo stoka generalno i to je valjda jednostavno tako. Na kraju krajeva kome je nesto skupo to i ne uzme i vozdra.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#2418 Re: Sarajevska zicara?
A i Nikšić nas je zadužio u PM......
- Hajvan
#2419 Re: Sarajevska zicara?
Pitar sa Kariba wrote:A i Nikšić nas je zadužio u PM......
- Nisrin
#2420 Re: Sarajevska zicara?
Ma i trebaju napraviti grupne karte s popustima, posebni popusti za djecu...itd Gdje ocekivati od grupe djece da placaju kartu 10 KM...
U dubrovniku je zicara gore-dole 140kuna, koliko skontah za sve...pa hoces-neces..idi pjeske
U dubrovniku je zicara gore-dole 140kuna, koliko skontah za sve...pa hoces-neces..idi pjeske
-
Labirint
#2421 Re: Sarajevska zicara?
Pitar sa Kariba wrote:A i Nikšić nas je zadužio u PM......
-
dozadnjekapi
#2422 Re: Sarajevska zicara?
ako bude gore restoran jel ro u RSu hočel bit krmetine, ko če kontrolisat da se krmetina ne unosi u gondole jel srbi drže taj restoran ?
- Radio Sarajevo
#2423 Re: Sarajevska zicara?
Ja sam već pit'o, Vidikovac je u Federaciji. Dakle, nema paščetine.dozadnjekapi wrote:ako bude gore restoran jel ro u RSu hočel bit krmetine, ko če kontrolisat da se krmetina ne unosi u gondole jel srbi drže taj restoran ?
-
dozadnjekapi
#2424 Re: Sarajevska zicara?
ja la mogu na brusu kupit krmetine pa unjet u gondolu, ko če to kontrolisat?
-
made_in_sarajevo
#2425 Re: Sarajevska zicara?
more i zivo pa ga nahranis i nakvasa na nadmorskoj visini pa je bolje za jestidozadnjekapi wrote:ja la mogu na brusu kupit krmetine pa unjet u gondolu, ko če to kontrolisat?