GRAS - karte
- dinoo1898
#2401 Re: GRAS - karte
Imam ja jedno pitanje - kupujete li vi (studenti) kupone?? posto vecina koju znam ne kupuje al sam cuo da ce gras sada kao nesto opet postroziti revu da nece biti zafrkancije kao u zadnje vrijeme... Ovdje mislim na voznju zramvajem u nekoj uzoj gradskoj jezgri...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
- neo7
#2402 Re: GRAS - karte
Ja cu da kupim sada za februar, ali kako sam cuo od raje vecina ce tek od marta da pocne uzimati kupone.
- Glas
#2403 Re: GRAS - karte
Manic Psycho wrote:jarane ti mozes s tim kuponom grasovim autobusom u njemacku, svedsku francusku. cim uvedu te linijeGlas wrote:Mr. Brightside wrote:s centrotransom do tih
Pa zašto mi onda na kuponu piše da važi za sve zone ? Neću se valjda Centrotransom voziti do zone D pa kad dođem tamo onda se voziti GRAS-ovim vozilima samo unutar zone D a ne od zone A do zone D i obrnuto, ako me shvataš ?!
nego da ja pitam od kad pocinje prodaja kupona za februar. jel odmah od prvog
OK, hvala svima na informacijama. Priznajem, možda nisam dobro "pročitao" kartu, dešava se, ali kao što reče ova iznad mene Kiseljak se nalazi u zoni C, pa bi shodno onome što je napisano na kuponu bilo logično da se mogu voziti do Kiseljaka.... ili Ilijaša, baš kao što se vozim i do Vogošče npr.
Januarski kuponi važe do 5-og pa bi tih dana trebalo da počne i prodaja kupona za februar.
Student sam i kupujem tj. kupovat ću (ako Bog da) kupone. Ne vozim se tramvajem.dinoo1898 wrote:Imam ja jedno pitanje - kupujete li vi (studenti) kupone?? posto vecina koju znam ne kupuje al sam cuo da ce gras sada kao nesto opet postroziti revu da nece biti zafrkancije kao u zadnje vrijeme... Ovdje mislim na voznju zramvajem u nekoj uzoj gradskoj jezgri...
- dharma
#2404 Re: GRAS - karte
Glas wrote:Pa zašto mi onda na kuponu piše da važi za sve zone ? Neću se valjda Centrotransom voziti do zone D pa kad dođem tamo onda se voziti GRAS-ovim vozilima samo unutar zone D a ne od zone A do zone D i obrnuto, ako me shvataš ?!
Glas wrote:OK, hvala svima na informacijama. Priznajem, možda nisam dobro "pročitao" kartu, dešava se, ali kao što reče ova iznad mene Kiseljak se nalazi u zoni C, pa bi shodno onome što je napisano na kuponu bilo logično da se mogu voziti do Kiseljaka.... ili Ilijaša, baš kao što se vozim i do Vogošče npr.
Na karti je nacrtan Kiseljak, ali GRAS ide samo do Mokrina (skretanje prije Kiseljaka) i nema nijedan bus da ide direktno do Kiseljaka. Da ima bus ili minibus koji produzi mogao bi komotno. Znaci citaj samo ove "tackice" na karti. Ako hoces u Pazaric ili Tarcin i sl. mozes sa tom kartom bez problema.
Znaci da zakljucimo, ovaj studentski kupone na kojem pise E =A+B+C+D
- Glas
#2405 Re: GRAS - karte
dharma wrote:Glas wrote:Pa zašto mi onda na kuponu piše da važi za sve zone ? Neću se valjda Centrotransom voziti do zone D pa kad dođem tamo onda se voziti GRAS-ovim vozilima samo unutar zone D a ne od zone A do zone D i obrnuto, ako me shvataš ?!Glas wrote:OK, hvala svima na informacijama. Priznajem, možda nisam dobro "pročitao" kartu, dešava se, ali kao što reče ova iznad mene Kiseljak se nalazi u zoni C, pa bi shodno onome što je napisano na kuponu bilo logično da se mogu voziti do Kiseljaka.... ili Ilijaša, baš kao što se vozim i do Vogošče npr.
Na karti je nacrtan Kiseljak, ali GRAS ide samo do Mokrina (skretanje prije Kiseljaka) i nema nijedan bus da ide direktno do Kiseljaka. Da ima bus ili minibus koji produzi mogao bi komotno. Znaci citaj samo ove "tackice" na karti. Ako hoces u Pazaric ili Tarcin i sl. mozes sa tom kartom bez problema.
Znaci da zakljucimo, ovaj studentski kupone na kojem pise E =A+B+C+D![]()
Onda su oni (GRAS) trebali posebno napisati do kojih tačno relacija se može ići sa ovim studentskim kuponom i kartom. Hvala na informacijama.
- dinoo1898
#2406 Re: GRAS - karte
eno krajem sedmice gras navodno prestaje sa voznjom svojih autobusnih linija jer nemaju za goriva... 
- opa22
- Glas
#2408 Re: GRAS - karte
FreeSol2 wrote:Sad cu im ja poslati mail da nam svima na kuponima iscrtaju i detaljno objasne sta i kako, ovo je vise nepodnosljivo, ne znam kako smo do sad uopste koristili njihov prevoz kad su ovako neodgovorni.
Ti to lafo ironičan/a, je li ?!
To što si ti predložio/la, GRAS je, marketinški, i trebao uraditi ali ne na kuponima nego na plakatima i uz pomoć sredstava informisanja predviđenih za takve stvari.
Oslobodi se konformizma !
-
amko76
#2409 Re: GRAS - karte
Direktor prezimena Kadić, odmah i glasnogovornica istog prezimena 
- perfect_guy
#2410 Re: GRAS - karte
ona je tu bila i prije njegaamko76 wrote:Direktor prezimena Kadić, odmah i glasnogovornica istog prezimena
-
amko76
#2411 Re: GRAS - karte
Ahaaa, u redu je onda, ona je putem javnog konkursa na kojem je ostvarila najbolji rezultat, primljena u radni odnos.
P.S. Ja plaćam za posao tu, razbio sam si iluziju da se može išta pošteno kod nas, pa ako neko zna, please contact me
P.S. Ja plaćam za posao tu, razbio sam si iluziju da se može išta pošteno kod nas, pa ako neko zna, please contact me
- neo7
#2412 Re: GRAS - karte
KOji debili...ma i narod nije nista bolji...danas otisao da izvadim iskaznicu na Otoci kad red oko citavog prodajnog mjesta. Pa ne znam ko je lud da se mrzne radi jebene iskaznice i Grasa. Ja sigurno nisam 
-
Mr. Brightside
#2413 Re: GRAS - karte
ni ja, evo svercam vec mjesec dananeo7 wrote:KOji debili...ma i narod nije nista bolji...danas otisao da izvadim iskaznicu na Otoci kad red oko citavog prodajnog mjesta. Pa ne znam ko je lud da se mrzne radi jebene iskaznice i Grasa. Ja sigurno nisam
i za cudo jos nisam sreo revu
ne isplati se mrznuti
valjda ce nekad u martu biti manja guzva
- Manic Psycho
#2414 Re: GRAS - karte
odes na cumuriju i zavrsis posao za 2 minuteneo7 wrote:KOji debili...ma i narod nije nista bolji...danas otisao da izvadim iskaznicu na Otoci kad red oko citavog prodajnog mjesta. Pa ne znam ko je lud da se mrzne radi jebene iskaznice i Grasa. Ja sigurno nisam
- moonlight7
#2415 Re: GRAS - karte
Valja gore doći bez karte.Manic Psycho wrote:odes na cumuriju i zavrsis posao za 2 minuteneo7 wrote:KOji debili...ma i narod nije nista bolji...danas otisao da izvadim iskaznicu na Otoci kad red oko citavog prodajnog mjesta. Pa ne znam ko je lud da se mrzne radi jebene iskaznice i Grasa. Ja sigurno nisam
-
shambho
#2416 Re: GRAS - karte
Prije pola mjeseca je na Cumuriji bila guzva, znaci sad je na Otoci.. A ja ostavih za februar kontam svi ce do tad izvadit
..
- Manic Psycho
#2417 Re: GRAS - karte
a odakele to ti dolazis.moonlight7 wrote:Valja gore doći bez karte.Manic Psycho wrote:odes na cumuriju i zavrsis posao za 2 minuteneo7 wrote:KOji debili...ma i narod nije nista bolji...danas otisao da izvadim iskaznicu na Otoci kad red oko citavog prodajnog mjesta. Pa ne znam ko je lud da se mrzne radi jebene iskaznice i Grasa. Ja sigurno nisam
pa svercas se malo. rizikujes jedan dan. malo zezancije sa revizorima nije na odmet
-
aristofan
#2418 Re: GRAS - karte
Do kad se trebaju zamijeniti one besplatne đačke karte što su važile za prvo polugodište i da li važe i na početku drugog dok se na zamijene?
- Glas
#2419 Re: GRAS - karte
@Manic Psycho
Možda mu/joj to podiže adrenalin.
Možda mu/joj to podiže adrenalin.
- moonlight7
#2420 Re: GRAS - karte
@Manic Psycho Na kraju sam se ipak na Ćumuriju uputila i istina, relativno brže završe.
Da se čovjek ne smrzava po Otoci ili Ilidži, pametnije je gore otići.
@Glas Da, adrenalin do te mjere da kad ih vidim ne znam gdje sam pošla.

@Glas Da, adrenalin do te mjere da kad ih vidim ne znam gdje sam pošla.
- Manic Psycho
#2421 Re: GRAS - karte
rekoh ti ja odmah, samo sto mene nece niko da slusa. i bas lijepo sto se nisi mrznula. a da te pitam. jel mozda znas jel pocela prodaja kupona za februar.moonlight7 wrote:@Manic Psycho Na kraju sam se ipak na Ćumuriju uputila i istina, relativno brže završe.
@Glas Da, adrenalin do te mjere da kad ih vidim ne znam gdje sam pošla.![]()
- moonlight7
#2422 Re: GRAS - karte
JesteManic Psycho wrote:rekoh ti ja odmah, samo sto mene nece niko da slusa. i bas lijepo sto se nisi mrznula. a da te pitam. jel mozda znas jel pocela prodaja kupona za februar.
- perfect_guy
#2424 Re: GRAS - karte
idioti. kad je bilo normalno vrijeme na otoci radila dva šaltera. danas jedan.
- Industrialyzer
#2425 Re: GRAS - karte
hoce li sutra raditi bar taj jedan ?