vs84sa wrote:Hvala Bellica na iscrpnom objasnjenju. Sto se tice upravitelja nemamo ga, predlozicu to cim vidim pred. kucnog savjeta da se to sto hitnije pronadje... ne samo radi ovog problema nego 1001 drugog da ne nabrajam, svi znamo da je to nuznost. al ne mozes ti kad u zgradi ima 10 nezaposlenih porodica, 8 penzionera itd.
sto se tice ovo oko plina, isto to sam navodio primjer da je i to preksajno djelo, mada je to na drugom dijelu haustora. ovo je izmedju mene kao predzadnjeg sprata i njega na zadnjem. ma jednostavno necu da gledam u resetke, nisam rasto u pionirskoj dolini da me neko u kavez trpa. sto je najgore on moze na zadnjem spratu isto tako postavit taj predulaz dva metra od svojih vrata, al jok on je zamislio da ogradi dole jos pola sprata, uz najistaknutiji argument stanar koji je dole nema sta trazit gore
da ne spominjem kako mi je prvo rekao da je to njegovo 1/1, da on ima u papirima od stana... pa onda kako mu treba radi osiguravajuce kuce, pa da ima saglasnost svih stanara, ja zvao ljude niko pojma nema.
kaze mi na kraju ja cu postavit pa me tuzi, pa reko ja cu skinut pa ti mene tuzi. na kraju ako on to ogradi ja cu ogradit odmah pola tog dijela, pa umjesto da bude svima lijepo bice mu pred stanom pola tone celika...
Nije moguce da nemate upravitelja
Znaci, krsite ZAKON