Ne znam sto da kazem nakon svega sto je i taj Sidran prezivio u Sarajevu kao i ostale Sarajlije i gradani BiH,ja se zapitam kakva je njega nevolja natjerala i sta se desilo u njegovim senilnim godinama da sebe ponizi tako nisko i ode u brloggrad kod Nemanje u goste,tog dvonogog ljudskog nistavila koji je sebi zauvijek zatvorio puteve ka drzavi BiH i svom gradu podrzavajuci najveceg monstruma BiH i bosnjackog naroda Slobodana Milosevica,....ritam wrote:S obzirom kakva nam je država, i kakvi su oni koji su konfrontirani sa Sidranom, ne bih ništa o Sidranovom postupku rekao.Bosnolog wrote:Evo jos jednog Radoncicevog umjetnickog supka koji je posenilio u starosti i popljuvao sve sto je uradio za svoj narod i drzavu po uzoru na svog ucenika Nemanju.
Interesanstno da se supci pokazu supcima kao ponizna stvorenja nakon svega sto supci dozive i zaborave od onih koji su podrzavali zlotvore koji su mu drzavu unistavali sve godine.Danas ovaj jad od nekada uglednog umjetnika podrzava Radoncica i njegovu stranku,On moze komotno biti ambasador u Srbiji na mokroj gori a do juce je ovaj burejadni ljigo bio eltna umjetnicka avangarda sekte SDA minderasa,....
Ljigavci i beskicmenjaci svih promijenjenih stranackih odijela i prodanih dusa ujednite se:
http://www.novosti.rs/code/navigate.php ... h%20sidran
No, treba imati strpljenja.
Jedno društvo godinama mora stvarati kvalitet, da bi na bazi toga stvorilo humanost, koja je sposobna da se izdigne iznad kvaliteta, i da mu presuđuje, onda kada je to potrebno.
Najbolji primjer je masovno uništavanje knjigâ, nobelovca i naciste, Hamsuna, priređeno mu u vlastitoj domovini nakon 2. svj. rata.
Ako je novac zasto nije nasao nacina da se nekome povjeri pa da mu se pomogne,njega su izdali njegovi iz sekte SDA minderasa,ali ovim cinom Sidran je izdao i ponizio BiH i sve one sto su stradali i patili sve godine velikosrpskog zla,...Na drugu stranu njegove velicine kao umjetnickog i filmskog stvaraoca ali ja govorim o moralnoj strani ljudi bez karaktera,....Takva ljudska nistavila su spreman kleknuti ponizno i drzavu izdati a to su potvrdili ovim cinom,.......
http://www.rts.rs/page/home/ci.html