Bundesliga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- veella
#2401 Re: Bundesliga
Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
- Partijaner
#2402 Re: Bundesliga
De nam jos reci ko ce golove dati ?veella wrote:Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
- Basler
#2403 Re: Bundesliga
ma pusti to, njega zulja ovaj rezultat. birvaktile ih cirkuzanti namlatili ovim rezultatom.Partijaner wrote:De nam jos reci ko ce golove dati ?veella wrote:Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
nema sta fan bvb prigovoriti bayernu niti bilo kojoj ekipi u bundesligi sto se tice evropskih nastupa. naime, oni se brukaju vec drugu godinu zaredom. da ne isticem da su pravili malo duzu pauzici do dolaska kloppa.
-
groove
#2404 Re: Bundesliga
svaka cast za nickBasler wrote:-

- Basler
#2405 Re: Bundesliga
samo je jedan super mario, ostalo su blijede kopije.groove wrote: svaka cast za nick
mah, gura to mario po malo, vidjet cemo kako ce ici dalje. sada su se i effe i scholli dokopali diploma, vrijeme je i da oni zamijene mikrofon za trenersku stolicu. dobro, mogu oni istovremeno i to raditi (kao sto je kloppo cinio).
- pirmin
#2406 Re: Bundesliga
Mozda ga uzme neki ocajnik iz regionalne lige ali cisto sumnjam da ce taj cirkusantgroove wrote:svaka cast za nickBasler wrote:-valjda ga uskoro kao trenera vidimo i u bundesligi
![]()
zalutati u drugu a kamoli prvu ligu.
Zavrsit ce kao Maradona npr., negdje u nekom AbuJarabiju.
-
groove
#2407 Re: Bundesliga
cuj mozda neko ga uzmepirmin wrote:Mozda ga uzme neki ocajnik iz regionalne lige ali cisto sumnjam da ce taj cirkusantgroove wrote:svaka cast za nickBasler wrote:-valjda ga uskoro kao trenera vidimo i u bundesligi
![]()
zalutati u drugu a kamoli prvu ligu.![]()
Zavrsit ce kao Maradona npr., negdje u nekom AbuJarabiju.
basler je legenda i originalan lik, volio je vazda pivu i cigaru
-
groove
#2408 Re: Bundesliga
kakav ba balotelli i slicni, sta je ovaj sve radio...Basler wrote:samo je jedan super mario, ostalo su blijede kopije.groove wrote: svaka cast za nick![]()
- pirmin
#2409 Re: Bundesliga
Pa kao sto rekoh, uzece ga neki ocajnici.groove wrote: cuj mozda neko ga uzmetrenutno je je trener u 3. ligi - oberhausen
RWO 18. na tabeli, bore se za opstanak.
-
groove
#2410 Re: Bundesliga
pa nakon ispadanja iz 2. lige klub je u teskoj situaciji i bio je cilj da ostanu u 3. ligi. a mario je preuzeo tek u novembru a jos nisu ispalipirmin wrote:Pa kao sto rekoh, uzece ga neki ocajnici.groove wrote: cuj mozda neko ga uzmetrenutno je je trener u 3. ligi - oberhausen
RWO 18. na tabeli, bore se za opstanak.
a sta ti ocekujes, da mora preuzeti vec na pocetku svoje trenerske karijere neki top-klub
-
Baudelaire
#2411 Re: Bundesliga
Mario je meni antipatičan ostao radi Misketa, kad je rekao da je debeo ko krme i da je mislio da će moći samo torbe nosati, nešto tako 
- veella
- fosil
#2413 Re: Bundesliga
Po igri protiv Bremena i Kelna moze se reci da se Gladbach vraca u onu svoju staru formu. Protiv Dortmunda bi trebala biti pravo dobra tekma.
- Obskurni
#2414 Re: Bundesliga
Mislim da je još veci uspjeh BVB-a što su potpisali Reusa nego titula koju ce osvojiti.
Da je Reus prešao u Bayern hegemonija bi se nastavila i bavarci bi opet uzimali najbolje igrace ostalih timova sebi. Isto tako prolaze kroz ogromnu krizu na krilima i na poziciji desetke. BVB je odradio ogroman posao ovdje za sljedecu sezonu i teško ce Bayern moci naci nekoga slicnog Reusu.
Da je Reus prešao u Bayern hegemonija bi se nastavila i bavarci bi opet uzimali najbolje igrace ostalih timova sebi. Isto tako prolaze kroz ogromnu krizu na krilima i na poziciji desetke. BVB je odradio ogroman posao ovdje za sljedecu sezonu i teško ce Bayern moci naci nekoga slicnog Reusu.
- Basler
#2415 Re: Bundesliga
Cuj to?Baudelaire wrote:Mario je meni antipatičan ostao radi Misketa, kad je rekao da je debeo ko krme i da je mislio da će moći samo torbe nosati, nešto tako
Salim se ja, volim ja Misketa ali haman da mu je ta lijenost/debljina jedna od vecih mahana.
Basler je pricao ono sto misli, diplomatija mu je bila strana. Nije bio "ljubica" ali je fakat dobro ganjao balun.
Gladbach otresao Jarceve i time im pokazao pravac prema kojem ce ici
Sudar dvije Borussije i to jos kada su ovako mocne, moze biti poslastica.fosil wrote:Po igri protiv Bremena i Kelna moze se reci da se Gladbach vraca u onu svoju staru formu. Protiv Dortmunda bi trebala biti pravo dobra tekma.
Favreova ekipa je (moglo bi se reci) sigurna za kvale lige prvaka, mozda bi jos mogli napasti S04 za direktni plasman. Dortmund je ziher majsta ali motiva za nove pobjede imaju. Naime, neke rekorde su lani oborili, ove takodjer. Sada im se smijesi ono veliko, da stignu bodovni saldo Bayerna iz sezona 1972 i 1973, kada su Bavarci na kraju sezone imali 79 bodova. BvB moze doci do 81 punkt, ali samo ako pobijedi sve protivnike do kraja.
-
gomilego
#2416 Re: Bundesliga
e fakat svaku tekmu sam laksi za kilu dvije zivaca... Echte Liebe valjdaGandalf wrote:da mi je dočekat' utakmicu Borussije bez 100 kila drame na terenu - ko ima slabo srce nek bježi od gledanja DortmundaOni da dočekaju ekipu iz naše lige bila bi frka živa od utakmice
veella wrote: 18 i 45 polazak na stadion sa puncem (ovo mu je prvi put da uzivo gleda bundesligu i to bas Borussiju)
neko bi dao i dvije litre krvi za jedan san na westfallenu, a ovaj punac u tebe
- veella
#2417 Re: Bundesliga
punac se vratio u Bosnu u subotu i vec prepricava utiske sa utakmice, mislim da jos uvijek nije svjestan gdje je bio i sta je dozivio, kartu je sacuvao i napisao 4:4 i 80 720 gledalacagomilego wrote:e fakat svaku tekmu sam laksi za kilu dvije zivaca... Echte Liebe valjdaGandalf wrote:da mi je dočekat' utakmicu Borussije bez 100 kila drame na terenu - ko ima slabo srce nek bježi od gledanja DortmundaOni da dočekaju ekipu iz naše lige bila bi frka živa od utakmice
![]()
veella wrote: 18 i 45 polazak na stadion sa puncem (ovo mu je prvi put da uzivo gleda bundesligu i to bas Borussiju)![]()
neko bi dao i dvije litre krvi za jedan san na westfallenu, a ovaj punac u tebeprvo pa musko...
- BHF_Manijak
#2418 Re: Bundesliga
Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga. 
-
missko
#2419 Re: Bundesliga
Nemoj zezat svi smo mi svrsavali na tu tekmu jos smo je gledali preko tv-a ili PC-a, ne diraj covjekove pozitivne emocije, ne pise crnjake i sranja.BHF_Manijak wrote:Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga.
- BHF_Manijak
#2420 Re: Bundesliga
Ma onako govorim, na evo dvije tri teme koje imaju veze sa Bundesligom o tome piskara i generalno o Borussiji, ok postujem, covjek gotivi klub, ali stil pisanja je kao neki srednjoskolac koji se obraduje ekskurziji, to onako malo u oci bode.missko wrote:Nemoj zezat svi smo mi svrsavali na tu tekmu jos smo je gledali preko tv-a ili PC-a, ne diraj covjekove pozitivne emocije, ne pise crnjake i sranja.BHF_Manijak wrote:Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga.
- fatality
#2421 Re: Bundesliga
vala kenjas u vezi ovog, mnogi bi bubreg dali da su bili na onoj tekmiBHF_Manijak wrote:Ma onako govorim, na evo dvije tri teme koje imaju veze sa Bundesligom o tome piskara i generalno o Borussiji, ok postujem, covjek gotivi klub, ali stil pisanja je kao neki srednjoskolac koji se obraduje ekskurziji, to onako malo u oci bode.missko wrote:Nemoj zezat svi smo mi svrsavali na tu tekmu jos smo je gledali preko tv-a ili PC-a, ne diraj covjekove pozitivne emocije, ne pise crnjake i sranja.BHF_Manijak wrote:Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga.
- BHF_Manijak
#2422 Re: Bundesliga
Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
- veella
#2423 Re: Bundesliga
Za ove sto ih bode u oci:BHF_Manijak wrote:Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
ja sam svoj san ostvario, zivim pored stadiona kluba za kojeg navijam preko 20 godina...
Ne kurci se veella sto ide na skoro svaku domacu tekmu BVB, veella se kurci sto zeli svakog ko mu dodje u goste da odvede na jednu bundesligasku tekmu ida vidi kako to izgleda uzivo (volio bi da svi imate sansu pa da dodjete da idemo zajedno na bilo koju utakmicu pa i ovi sto ih nesto bode u oci)
Pozdrav od "srednjoskolca" - za par mjeseci aBd Dr.-Ing. veella
-
groove
#2424 Re: Bundesliga
e moj zecke, pricas o stadionu kao da je to mekka 
-
groove
#2425 Re: Bundesliga
nego doktore, pises da putujes preko a40 da bi dosao do stadiona...veella wrote:Za ove sto ih bode u oci:BHF_Manijak wrote:Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
ja sam svoj san ostvario, zivim pored stadiona kluba za kojeg navijam preko 20 godina...
Ne kurci se veella sto ide na skoro svaku domacu tekmu BVB, veella se kurci sto zeli svakog ko mu dodje u goste da odvede na jednu bundesligasku tekmu ida vidi kako to izgleda uzivo (volio bi da svi imate sansu pa da dodjete da idemo zajedno na bilo koju utakmicu pa i ovi sto ih nesto bode u oci)
Pozdrav od "srednjoskolca" - za par mjeseci aBd Dr.-Ing. veella![]()
![]()
![]()