Bundesliga

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
veella

#2401 Re: Bundesliga

Post by veella »

Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
Partijaner

#2402 Re: Bundesliga

Post by Partijaner »

veella wrote:Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
De nam jos reci ko ce golove dati ? :roll:
Basler

#2403 Re: Bundesliga

Post by Basler »

Partijaner wrote:
veella wrote:Prognoza FC cirkus (bayern) - Real M. 0:11
De nam jos reci ko ce golove dati ? :roll:
ma pusti to, njega zulja ovaj rezultat. birvaktile ih cirkuzanti namlatili ovim rezultatom. :lol:
nema sta fan bvb prigovoriti bayernu niti bilo kojoj ekipi u bundesligi sto se tice evropskih nastupa. naime, oni se brukaju vec drugu godinu zaredom. da ne isticem da su pravili malo duzu pauzici do dolaska kloppa. :D
groove

#2404 Re: Bundesliga

Post by groove »

Basler wrote:-
svaka cast za nick :thumbup: valjda ga uskoro kao trenera vidimo i u bundesligi :thumbup:

Image
Basler

#2405 Re: Bundesliga

Post by Basler »

groove wrote: svaka cast za nick
samo je jedan super mario, ostalo su blijede kopije. :-D

mah, gura to mario po malo, vidjet cemo kako ce ici dalje. sada su se i effe i scholli dokopali diploma, vrijeme je i da oni zamijene mikrofon za trenersku stolicu. dobro, mogu oni istovremeno i to raditi (kao sto je kloppo cinio). :-D
pirmin

#2406 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

groove wrote:
svaka cast za nick :thumbup: valjda ga uskoro kao trenera vidimo i u bundesligi :thumbup:
Mozda ga uzme neki ocajnik iz regionalne lige ali cisto sumnjam da ce taj cirkusant
zalutati u drugu a kamoli prvu ligu. :-)

Zavrsit ce kao Maradona npr., negdje u nekom AbuJarabiju. :D
groove

#2407 Re: Bundesliga

Post by groove »

pirmin wrote:
groove wrote:
Mozda ga uzme neki ocajnik iz regionalne lige ali cisto sumnjam da ce taj cirkusant
zalutati u drugu a kamoli prvu ligu. :-)

Zavrsit ce kao Maradona npr., negdje u nekom AbuJarabiju. :D
cuj mozda neko ga uzme :-) trenutno je je trener u 3. ligi - oberhausen :thumbup:
basler je legenda i originalan lik, volio je vazda pivu i cigaru 8-)
groove

#2408 Re: Bundesliga

Post by groove »

Basler wrote:
groove wrote: svaka cast za nick
samo je jedan super mario, ostalo su blijede kopije. :-D
kakav ba balotelli i slicni, sta je ovaj sve radio... :lol:
pirmin

#2409 Re: Bundesliga

Post by pirmin »

groove wrote: cuj mozda neko ga uzme :-) trenutno je je trener u 3. ligi - oberhausen :thumbup:
Pa kao sto rekoh, uzece ga neki ocajnici.
RWO 18. na tabeli, bore se za opstanak. :mrgreen:
groove

#2410 Re: Bundesliga

Post by groove »

pirmin wrote:
groove wrote: cuj mozda neko ga uzme :-) trenutno je je trener u 3. ligi - oberhausen :thumbup:
Pa kao sto rekoh, uzece ga neki ocajnici.
RWO 18. na tabeli, bore se za opstanak. :mrgreen:
pa nakon ispadanja iz 2. lige klub je u teskoj situaciji i bio je cilj da ostanu u 3. ligi. a mario je preuzeo tek u novembru a jos nisu ispali ;-)
a sta ti ocekujes, da mora preuzeti vec na pocetku svoje trenerske karijere neki top-klub :-)
Baudelaire

#2411 Re: Bundesliga

Post by Baudelaire »

Mario je meni antipatičan ostao radi Misketa, kad je rekao da je debeo ko krme i da je mislio da će moći samo torbe nosati, nešto tako :D
fosil

#2413 Re: Bundesliga

Post by fosil »

Po igri protiv Bremena i Kelna moze se reci da se Gladbach vraca u onu svoju staru formu. Protiv Dortmunda bi trebala biti pravo dobra tekma.
Obskurni

#2414 Re: Bundesliga

Post by Obskurni »

Mislim da je još veci uspjeh BVB-a što su potpisali Reusa nego titula koju ce osvojiti.
Da je Reus prešao u Bayern hegemonija bi se nastavila i bavarci bi opet uzimali najbolje igrace ostalih timova sebi. Isto tako prolaze kroz ogromnu krizu na krilima i na poziciji desetke. BVB je odradio ogroman posao ovdje za sljedecu sezonu i teško ce Bayern moci naci nekoga slicnog Reusu.
Basler

#2415 Re: Bundesliga

Post by Basler »

Baudelaire wrote:Mario je meni antipatičan ostao radi Misketa, kad je rekao da je debeo ko krme i da je mislio da će moći samo torbe nosati, nešto tako :D
Cuj to? :P Vjerovatno je bio u pravu i zato Miske i dan-danas nosi popularan nadimak (Zwetschge).
Salim se ja, volim ja Misketa ali haman da mu je ta lijenost/debljina jedna od vecih mahana.
Basler je pricao ono sto misli, diplomatija mu je bila strana. Nije bio "ljubica" ali je fakat dobro ganjao balun.

Gladbach otresao Jarceve i time im pokazao pravac prema kojem ce ici :arrow: cvajtara. :D
fosil wrote:Po igri protiv Bremena i Kelna moze se reci da se Gladbach vraca u onu svoju staru formu. Protiv Dortmunda bi trebala biti pravo dobra tekma.
Sudar dvije Borussije i to jos kada su ovako mocne, moze biti poslastica.
Favreova ekipa je (moglo bi se reci) sigurna za kvale lige prvaka, mozda bi jos mogli napasti S04 za direktni plasman. Dortmund je ziher majsta ali motiva za nove pobjede imaju. Naime, neke rekorde su lani oborili, ove takodjer. Sada im se smijesi ono veliko, da stignu bodovni saldo Bayerna iz sezona 1972 i 1973, kada su Bavarci na kraju sezone imali 79 bodova. BvB moze doci do 81 punkt, ali samo ako pobijedi sve protivnike do kraja.
gomilego

#2416 Re: Bundesliga

Post by gomilego »

Gandalf wrote:da mi je dočekat' utakmicu Borussije bez 100 kila drame na terenu - ko ima slabo srce nek bježi od gledanja Dortmunda :D Oni da dočekaju ekipu iz naše lige bila bi frka živa od utakmice :D
e fakat svaku tekmu sam laksi za kilu dvije zivaca... Echte Liebe valjda :mrgreen:
veella wrote: 18 i 45 polazak na stadion sa puncem (ovo mu je prvi put da uzivo gleda bundesligu i to bas Borussiju)
:shock:
neko bi dao i dvije litre krvi za jedan san na westfallenu, a ovaj punac u tebe :D prvo pa musko... :thumbup:
veella

#2417 Re: Bundesliga

Post by veella »

gomilego wrote:
Gandalf wrote:da mi je dočekat' utakmicu Borussije bez 100 kila drame na terenu - ko ima slabo srce nek bježi od gledanja Dortmunda :D Oni da dočekaju ekipu iz naše lige bila bi frka živa od utakmice :D
e fakat svaku tekmu sam laksi za kilu dvije zivaca... Echte Liebe valjda :mrgreen:
veella wrote: 18 i 45 polazak na stadion sa puncem (ovo mu je prvi put da uzivo gleda bundesligu i to bas Borussiju)
:shock:
neko bi dao i dvije litre krvi za jedan san na westfallenu, a ovaj punac u tebe :D prvo pa musko... :thumbup:
punac se vratio u Bosnu u subotu i vec prepricava utiske sa utakmice, mislim da jos uvijek nije svjestan gdje je bio i sta je dozivio, kartu je sacuvao i napisao 4:4 i 80 720 gledalaca :-D :-D :-D :-D
BHF_Manijak

#2418 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga. :roll:
missko

#2419 Re: Bundesliga

Post by missko »

BHF_Manijak wrote:Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga. :roll:
Nemoj zezat svi smo mi svrsavali na tu tekmu jos smo je gledali preko tv-a ili PC-a, ne diraj covjekove pozitivne emocije, ne pise crnjake i sranja.
BHF_Manijak

#2420 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

missko wrote:
BHF_Manijak wrote:Jarane smarsa polahko, dobro ba shvatili smo, bio si na utakmici, dozivljaj ti bio, sve divno krasno, ali popusti nas ziv bio malo...Ima ovdje jos ljudi koji po utakmicama hodaju pa ne drkaju na njih dva mjeseca nakon toga. :roll:
Nemoj zezat svi smo mi svrsavali na tu tekmu jos smo je gledali preko tv-a ili PC-a, ne diraj covjekove pozitivne emocije, ne pise crnjake i sranja.
Ma onako govorim, na evo dvije tri teme koje imaju veze sa Bundesligom o tome piskara i generalno o Borussiji, ok postujem, covjek gotivi klub, ali stil pisanja je kao neki srednjoskolac koji se obraduje ekskurziji, to onako malo u oci bode.
fatality

#2421 Re: Bundesliga

Post by fatality »

BHF_Manijak wrote:
missko wrote:
Ma onako govorim, na evo dvije tri teme koje imaju veze sa Bundesligom o tome piskara i generalno o Borussiji, ok postujem, covjek gotivi klub, ali stil pisanja je kao neki srednjoskolac koji se obraduje ekskurziji, to onako malo u oci bode.
vala kenjas u vezi ovog, mnogi bi bubreg dali da su bili na onoj tekmi :-D
BHF_Manijak

#2422 Re: Bundesliga

Post by BHF_Manijak »

Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
veella

#2423 Re: Bundesliga

Post by veella »

BHF_Manijak wrote:Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
Za ove sto ih bode u oci:
ja sam svoj san ostvario, zivim pored stadiona kluba za kojeg navijam preko 20 godina...
Ne kurci se veella sto ide na skoro svaku domacu tekmu BVB, veella se kurci sto zeli svakog ko mu dodje u goste da odvede na jednu bundesligasku tekmu ida vidi kako to izgleda uzivo (volio bi da svi imate sansu pa da dodjete da idemo zajedno na bilo koju utakmicu pa i ovi sto ih nesto bode u oci)
Pozdrav od "srednjoskolca" - za par mjeseci aBd Dr.-Ing. veella :lol: :lol: :lol: :lol:
groove

#2424 Re: Bundesliga

Post by groove »

e moj zecke, pricas o stadionu kao da je to mekka :lol:
groove

#2425 Re: Bundesliga

Post by groove »

veella wrote:
BHF_Manijak wrote:Hajd procitaj vecinu postova od doticnog i samo ce ti se kazati. Meni djecija prica, nevezano sad za tu tekmu na kojoj je bio.
Za ove sto ih bode u oci:
ja sam svoj san ostvario, zivim pored stadiona kluba za kojeg navijam preko 20 godina...
Ne kurci se veella sto ide na skoro svaku domacu tekmu BVB, veella se kurci sto zeli svakog ko mu dodje u goste da odvede na jednu bundesligasku tekmu ida vidi kako to izgleda uzivo (volio bi da svi imate sansu pa da dodjete da idemo zajedno na bilo koju utakmicu pa i ovi sto ih nesto bode u oci)
Pozdrav od "srednjoskolca" - za par mjeseci aBd Dr.-Ing. veella :lol: :lol: :lol: :lol:
nego doktore, pises da putujes preko a40 da bi dosao do stadiona... :lol: de nam objasni kako onda zivis PORED stadiona :-) ili je punac bio u drugom dijelu dortmunda :)
Post Reply