Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
trebao bi znati da je to E1 rec i znaci da ne moze, na njemu mozes koristiti drtic za prikaz titlova i jos neki plugin za skidanje mada je baza titlova za e1 losa, a moze se ubacivati i preko kompa sa cini mi se jdrtic koliko se sjecam, imas sve na novisf u sekciji e1
Imam jedan problem.
Radi se o DM800HD pvr.
Zbog problema sa Enigmom 2 morao sam vratiti fabricke postavke ali se pojavio problem kada sam htio da skinem listu kanala za motor od D@ne. Izlazi mi poruka da nemam dovoljno slobodnog prostora (svega 1.3 MB a treba mi 1.8 ili vise).
Sta mi je zauzelo memoriju?
Sta trebam i kako izbrisati da dobijem vise memorije?
Izbriši neki plugin koji ti ne treba ili skin koji nekoristiš. Imaš opciju u pluginsima crvena tipka na daljincu. Ako si spojen sa nekim ftp možeš i manuelno, mislim da je za pluginse sljedeća putanja: user/lib/enigma 2/python/plugins/extensions a za skinove: user/share/enigma 2 .
Pitao bih ovdje cijenjeno pučanstvo koje ima cs da li im radi paket canalsat france ili ti ga C+ francuski paket na astri , meni rade sve paketi standardno super samo c+ francuski nikako ne radi nijedan kanal iz tog paketa .... hvala unaprijed na odogvoru ...
brazzo19 wrote:Pitao bih ovdje cijenjeno pučanstvo koje ima cs da li im radi paket canalsat france ili ti ga C+ francuski paket na astri , meni rade sve paketi standardno super samo c+ francuski nikako ne radi nijedan kanal iz tog paketa .... hvala unaprijed na odogvoru ...
brazzo19 wrote:Pitao bih ovdje cijenjeno pučanstvo koje ima cs da li im radi paket canalsat france ili ti ga C+ francuski paket na astri , meni rade sve paketi standardno super samo c+ francuski nikako ne radi nijedan kanal iz tog paketa .... hvala unaprijed na odogvoru ...
Radi bez problema. Vidi sa onim kome plaćaš CS zašto nemaš francuze
Skopcas dreambox na wifi adsl ruter i normala se kopcas wirelessom sa kompa na dreambox ko da su kablom vezani, kucas u vlc ili koji vec player hoces http://192.168.1.x:31344/ < adresa od dreama na lanu.
Chuckie wrote:Skopcas dreambox na wifi adsl ruter i normala se kopcas wirelessom sa kompa na dreambox ko da su kablom vezani, kucas u vlc ili koji vec player hoces http://192.168.1.x:31344/ < adresa od dreama na lanu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hvala ti.
Sve sam to povezao ali kako da nadjem sadrzaje (muzika, filmovi, slike...) sa PC u Dreamboxu?
Znas da ima laika pa mi ne zamjeri.
Eh moraš sherat neki direktorij na PCu. Pa onda na dreamu mountat to preko CIFSa. Potraži na guglu tutoriale, ne mogu ti objasniti kroz rečenicu dvije.
Chuckie wrote:Eh moraš sherat neki direktorij na PCu. Pa onda na dreamu mountat to preko CIFSa. Potraži na guglu tutoriale, ne mogu ti objasniti kroz rečenicu dvije.
haha, nisu oni presli u Total jer su vec bili u Total Tv paketu, na 16 E smo ih gledali sto se tice CS u Tring paketu iz kojeg su na zalost otisli, djelili su istu frekvenciju sa Total tv pa smo ih mogli gledati sa srb i hr titlovina, u zadnjih godinu dana smo ih iskljucivo gledali preko albanskog paketa Tring, moze se i danas gledati na istoj frekvenciji preko albanskog paketa Digitalb ali to rijetki imaju da im radi
Rade li kod vas 3d kanali.Imam 3d tv imeni rade samo na 23 ali nema filmova samo neke reklame.Vidim da ima Skay 3d onda Penthuise 3d ali nerade.Ako ko zna nek sarne kako bi se to moglo gledat ili gdje nabavit karticu.
Imam bas taj 500 HD DVBS2 mislim Skay 3d radi kad su neke tekme i tako ali kad film pocne u 24 sata nema slike vise.Onaj Penthouse ne otvara nikako.Probo sam i na drugim satelitima ali nista.Ako znas sta treba uradit javi castim.