Love you, people!!!
Haram im bilo.....
- maybelline
#2401 Re: Haram im bilo.....
Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!
Love you, people!!!
Love you, people!!!
-
mIrSooo
#2403 Re: Haram im bilo.....
maybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!
-
sanasa
#2404 Re: Haram im bilo.....
maybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!
- HAVANA
#2405 Re: Haram im bilo.....
Love you, people!!!
Nemojte se zajebavat ljudi.
Kurty neće završit fakultet,ja ću propast,emir,lejla,mirci,istina živa,amrica...
- maybelline
#2406 Re: Haram im bilo.....
Ima nas jos, pomoci cemoHAVANA wrote:maybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!
Nemojte se zajebavat ljudi.![]()
Kurty neće završit fakultet,ja ću propast,emir,lejla,mirci,istina živa,amrica...
- lerdi
#2407 Re: Haram im bilo.....
Ništa onda čemo vama pomagatiHAVANA wrote:maybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!
- ružmarin-a
#2408 Re: Haram im bilo.....
Igra traženja, pa kad pronađeš, javi (mašala koji postovi)
Ali zato je tu cifra 75 440 i evo malo pomoći (ako je od koristi...)
Update:
Firme građevinske (za stalu):
1. '' Tehno '' Srebrenica
tel.: 065/ 606 - 971 gosp. Mladen
2. Momak iz Srebrenice – živi u Visokom- sutra s Havanom na muhabet
3. „Primorka“ Srebrenica (pronađena na internetu) ali se bojim da nije predizborno obećanje za onih 100 radnika, jer se nemogu pronaći podaci na internetu, a informacije Telekoma Srpske čas imaju čas nemaju br. telefona
Sekcija 2: za sjemena i alatke, i ostali materijal, također poslala zahtjev poljoprivreda.ba, pozitivne su reakcije, čekamo odgovor, tako da možda bude donacija ili neki vid pomoći...
Ali zato je tu cifra 75 440 i evo malo pomoći (ako je od koristi...)
Update:
Firme građevinske (za stalu):
1. '' Tehno '' Srebrenica
tel.: 065/ 606 - 971 gosp. Mladen
2. Momak iz Srebrenice – živi u Visokom- sutra s Havanom na muhabet
3. „Primorka“ Srebrenica (pronađena na internetu) ali se bojim da nije predizborno obećanje za onih 100 radnika, jer se nemogu pronaći podaci na internetu, a informacije Telekoma Srpske čas imaju čas nemaju br. telefona
Sekcija 2: za sjemena i alatke, i ostali materijal, također poslala zahtjev poljoprivreda.ba, pozitivne su reakcije, čekamo odgovor, tako da možda bude donacija ili neki vid pomoći...
-
istina živa
#2409 Re: Haram im bilo.....
Ma daj HAVANA zar si se prepao pored nas ovakvihHAVANA wrote:maybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!
Ni Obama nema ovakvu podršku
Dok je mene propasti nećeš
-
75440
#2411 Re: Haram im bilo.....
Ruzmarin-a, naravno da je od koristi, hvala...
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#2412 Re: Haram im bilo.....
Nisam mogao odolit da ne uslikam i postavim ovdje!
Vidim jutros plavi Škodilak i za volanom svima poznato milo lice naše heroine Munire, kako ide u nove radne pobjede!
Ova akcija je dokaz šta obični ljudi mogu učiniti kad ima dovoljno želje i pozitivne energije.

Munira...

Vidim jutros plavi Škodilak i za volanom svima poznato milo lice naše heroine Munire, kako ide u nove radne pobjede!
Ova akcija je dokaz šta obični ljudi mogu učiniti kad ima dovoljno želje i pozitivne energije.

Munira...
-
istina živa
#2413 Re: Haram im bilo.....
Ma kako me samo ugledaRomeo 80 wrote:Nisam mogao odolit da ne uslikam i postavim ovdje!![]()
Ova akcija je dokaz šta obični ljudi mogu učiniti kad ima dovoljno želje i pozitivne energije.![]()
![]()
Munira...![]()
E baš me nasmija
Danas me policajac zaustavio,ja pričam na telefon,hoće da me kazni a ja mu lijepo kažem da sam u službi naroda i da radim humane stvari
Možda nešto i uplate,nikad se nezna
Policajci su nisu političari
-
ajdin321
#2414 Re: Haram im bilo.....
Raja, da vas pozdravim samo. Nisam se jos najbolje ustelio na na ovaj forum. Drago mi je da sam dio ekipe, jer danas sam sa Lejlom podigao lovu iz Cikaga posto je na moje ime poslata. Nigdje ovakve humanosti nema kao u napacenom bosanskom covjeku. Dabogda Edis gazda postao da pomaze drugima, a ovi odozgo se dabogda poklali sami izmedju sebe, haram im bilo!!!
- maybelline
#2415 Re: Haram im bilo.....
Romeo 80 wrote:Nisam mogao odolit da ne uslikam i postavim ovdje!![]()
Ova akcija je dokaz šta obični ljudi mogu učiniti kad ima dovoljno želje i pozitivne energije.![]()
![]()
Munira...![]()
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#2416 Re: Haram im bilo.....
Ma kako da Vas Munira ne prepoznam?! Pa ja bih Vas proglasio za medijsku ličnost godine!
Ako je iko to zaslužio onda ste to Vi!
Srdačan pozdrav...
Srdačan pozdrav...
-
istina živa
#2417 Re: Haram im bilo.....
Ma dobro ti nama došaoajdin321 wrote:Raja, da vas pozdravim samo. Nisam se jos najbolje ustelio na na ovaj forum. Drago mi je da sam dio ekipe, jer danas sam sa Lejlom podigao lovu iz Cikaga posto je na moje ime poslata. Nigdje ovakve humanosti nema kao u napacenom bosanskom covjeku. Dabogda Edis gazda postao da pomaze drugima, a ovi odozgo se dabogda poklali sami izmedju sebe, haram im bilo!!!
Razmišljam da se počnem baviti politikom da dokažem da je politika ok ali ljudi koji tamo rade su
Nećemo o politici
-
istina živa
#2418 Re: Haram im bilo.....
Hvala ti dušo ali ja mislim da smo svi mi ličnostiRomeo 80 wrote:Ma kako da Vas Munira ne prepoznam?! Pa ja bih Vas proglasio za medijsku ličnost godine!Ako je iko to zaslužio onda ste to Vi!
Srdačan pozdrav...
Ja sam dio vas i tako me doživljavajte.Nisam ja tamo neka "faca" već samo obična žena - hanuma
Vakat i spavati dragi moj narode
Treba sutra opet na snimanje.
Ugodni vam i lijepi snovi najdraži moji
-
mIrSooo
#2419 Re: Haram im bilo.....
Daj ne zezaj teta Munirka, pa neces valjda sad spavati!?istina živa wrote:Hvala ti dušo ali ja mislim da smo svi mi ličnostiRomeo 80 wrote:Ma kako da Vas Munira ne prepoznam?! Pa ja bih Vas proglasio za medijsku ličnost godine!Ako je iko to zaslužio onda ste to Vi!
Srdačan pozdrav...ne godine već stoljeća
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam dio vas i tako me doživljavajte.Nisam ja tamo neka "faca" već samo obična žena - hanuma![]()
![]()
Vakat i spavati dragi moj narode![]()
![]()
![]()
Treba sutra opet na snimanje.Ljudi nas trebaju.
Ja sam predhodnica a vi ste mi podrška
![]()
![]()
![]()
Ugodni vam i lijepi snovi najdraži moji![]()
-
ANIBAS
#2420 Re: Haram im bilo.....
Za knjigu mogu ja vidijeti sa svojom profesoricom BHS jezika Hankom Vajzovic!
- macan prvi
#2421 Re: Haram im bilo.....
Bandierra Rossa wrote:istina živa wrote:Javio mi se veterinar iz ustikoline koji je i sam povratnik i rekao da će lično otići da pregleda cijeli stočni fond koji stigne edisu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Možda bi bilo korisno da ga zamolimo da pregleda i učesnike parlamentarnih rasprava.Ima ondje svakakve živine...).
- macan prvi
#2422 Re: Haram im bilo.....
Ako smatrate da bi imalo smisla postaviti ovaj video i s titlovima na njemackom jeziku, nudim svoje uslugemIrSooo wrote:
-
foreigndude
#2424 Re: Haram im bilo.....
Love you, people!!!
Daj adresu da maznem tekst za Facebook, da ne moram sam pisati
- piupiu
#2425 Re: Haram im bilo.....
OK, ljudi, samo jedno pitanje -- koja je svrha daljnjeg sirenja akcije putem FB-a (ovoga puta medju strancima)? Ne pitam ovo zato sto ne treba raditi, nego sto se ovo pretvara u stihiju, a na 'terenu' je 10-ak ljudi koji stvarno nose sve na svojim ledjima?foreigndude wrote:Daj adresu da maznem tekst za Facebook, da ne moram sam pisatimaybelline wrote:Napravljena stranica na engleskom, proslijedjena u Svedsku, Dansku, Norvesku, Svicarku, Emirate, Australiju, Njemacku...... Nadamo se da ce imati odziva!![]()
Love you, people!!!Merci unapred.
Jasno je da je ova pozitivnost zarazna,
Samo malo razmisljati da ne bi bilo problema poslije i da raja koja odradjuje stvari ne popada s nogu, a kamo li da se nadju u nekom problemu bez razloga. Znam da je 55 pominjao da ce se sva neutrosena sredstva/visak proslijediti u Dobro.ba ... ili nesto u tom smislu, pa o tim stvarima treba malo razmisliti i imati odgovor, pa onda i jasno naglasiti svuda, da poslije ne bi bilo problema, itd ...
Drugo, Kurty-jeve osobne podatke trenutno ima 10,000 ljudi na Facebooku! Vjerovatno ga treba pitati da li zeli da ih ima jos 10,000 stranaca,