ladyada wrote:jel ovo stvarno auto ledom pokriveno nemogu da vjerujem ..........Jack Be Nimble wrote:
Kako vidim jeste, i to Audi A3 sportback
Moderators: _BataZiv_0809, anex
ladyada wrote:jel ovo stvarno auto ledom pokriveno nemogu da vjerujem ..........Jack Be Nimble wrote:

analiticar007 wrote:ladyada wrote:jel ovo stvarno auto ledom pokriveno nemogu da vjerujem ..........Jack Be Nimble wrote:
Kako vidim jeste, i to Audi A3 sportback
Stvarno pravi bezobrazluk gdje je parkirao lola. A da ne govorimo koliko ovo utice na bezbjednost saobracaja, jer ga maltene u raskrsnici parkirao, predstavljajuci rizik i za pjesake i za ostala vozila. Ja bih ovakvo parkiranje kaznjavao oduzimanjem vozacke na mjesec dana. Jedino pozitivno sto ga je dobro namotao, da se ne pokrene.smak wrote:
Ovako je svaki dan ispred medicinskog faxa. A kad student završi medicinu neće se više vozati škodilak, jocksmak wrote:

Blobi wrote:Hajd sve, ali sta policiju imate slikati? Pa odakle znate razloge zasto su bas tu parkirali? Da mozda nisu trebali traziti parking naokolo dok mozda pljackasi obijaju stan, tudje auto, itd? E kompleksa svakakvih, majko...
Veliki problem ove drzave je sto se ne postuje policija kao glavna sigurnosna karika. I hajde mi reci otkud ti znas zasto su se oni onako parkirali? Taman i da su izasli da kupe cevape, to se ti nikad nisi zaustavio na slican nacin? Joj sto ne mogu na rende kora, fkt...Tranquilizer wrote:Pa za mene su i oni "majstori" ako za tebe nisu onda je to tvoj problem
Nakon trećeg čitanja sam odustao od pokušaja da shvatim šta si htio da kažeš, i šta se zapravo desilo...respo wrote:penje se djevojka neka sa nekim suzukijem a la rav4 i ostavlja zadnji tocak na cesti
bukvalno auto iza se provlaci da prodje
i govorim joj evo ima ispred znaci 4 metra ispred jednog auta mjesto da se fino parkira (doduse jeste trotoar al eto bar sad nije kaznjivo i ne smeta bar autima)
a ona odgovara ma minuticu
pa nije u pitanju minutica ili 5 sati problem je sto smetas
al jok ona ne konta
takodje sada bio u interexu na pofalicima
i ide naravno "kruzno" kretanje ispred jyska ide prema azelu a ispred interexa ide se prema koreji
al jok kretena u suprotnoj traci ko u prici posebno ova ispred jyska
da se ganja kako treba mogu glavu dati ako bar 50% vozaca vise ne bi imalo vozacke ili bi im bila oduzeta zbog kazni
Tranquilizer wrote:Najveci "majstori" ubjedljivo![]()
![]()
![]()
sta je tu neshvatljivobordo_boy wrote:Nakon trećeg čitanja sam odustao od pokušaja da shvatim šta si htio da kažeš, i šta se zapravo desilo...respo wrote:penje se djevojka neka sa nekim suzukijem a la rav4 i ostavlja zadnji tocak na cesti
bukvalno auto iza se provlaci da prodje
i govorim joj evo ima ispred znaci 4 metra ispred jednog auta mjesto da se fino parkira (doduse jeste trotoar al eto bar sad nije kaznjivo i ne smeta bar autima)
a ona odgovara ma minuticu
pa nije u pitanju minutica ili 5 sati problem je sto smetas
al jok ona ne konta
takodje sada bio u interexu na pofalicima
i ide naravno "kruzno" kretanje ispred jyska ide prema azelu a ispred interexa ide se prema koreji
al jok kretena u suprotnoj traci ko u prici posebno ova ispred jyska
da se ganja kako treba mogu glavu dati ako bar 50% vozaca vise ne bi imalo vozacke ili bi im bila oduzeta zbog kazni
http://www.youtube.com/watch?v=7b8b0LaM ... re=relatedAdy88 wrote:Nazalost nisam slikao ali neki dan gledam lik sa skodom zagradio clia, fabia ga nekako ukoso zagradila i plus levat se popeo preko trotoara na zelenu povrsinu. Svirao mu ovaj clio najmanje 20 minuta, kad je vidio da niko ne dolazi covjek se naljutio i umjesto da zove pauka on da gas i rikvercom se "progura", malo je ostetio i svoje auto a i skoduna kraju izasao iz auta i sve cetiri gume mu ispuhao
![]()
![]()
Zanime me sta bi vi uradili, tad mi je bilo smijesno ali opet mislim da je ovaj sa cliom pretjerao, ima teskih levata i ne znaju parkirati ali ipak ostetiti svoje auto, tude i jos gume ispuhati, ko zna kako je covjek otisao na posao![]()
I sta se uopste radi u tim situacijama kad te zagrade da ne mozes izaci, zoves policiju, pauka?
respo wrote:sta je tu neshvatljivo
znas li sta je kruzni tok? valjda znas
e dosta pacijenata ide suprotno u smjeru kazaljke na satu
jeli sad jasnije?
Napisao je "ide suprotno u smjeru kazaljke na satu" a ne suprotno OD smjera kazaljke. Dobro je napisao, samo mu fali zarez, za razliku od gornjeg posta, gdje mu fali svega pomalo...Blizanac wrote:respo wrote:sta je tu neshvatljivo
znas li sta je kruzni tok? valjda znas
e dosta pacijenata ide suprotno u smjeru kazaljke na satu
jeli sad jasnije?![]()
![]()
![]()
ne kontam....
pa valjda se u kružnom toku i vozi u smjeru suprotnom od kazaljke na satu?
Nisam još dotle dogurao da "pratim tvoje postove". A do navikavanja na tebe i tvoj stil pisanja, to bi već bilo bolesno.respo wrote:dobro je lektor
to mi ne treba da pratis moje postove vidio bi da nikad ne stavljam zareze tacke itd
i navikni se na to