Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
kory_galaktikos

#2401 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

ovo napiso neko ko vise voli barsu nego rodjenu mamu i sad vi svi vjerujete u to,u ekipi di maria,ronaldo,kaka,iguain,benzema,canales,ozil,VDV....i da igraju bunker....
cek da zovem mlaog rodjaka od 4 god mozda on povjeruje
ultima_palabra

#2402 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

E moj Židak, vrati se ti Mamiću i Dinamu :-)

Nisam neki Mourinhovac, ali davanje zaključaka na osnovu prijateljskih utakmica u augustu... zna se da su njemački klubovi u to doba godine daleko ispred španskih po pripremama, plus Bayern igra na autopilot - svi igrači su bili tu i prošle godine, a u Madridu 5-6 novih.

Teško da ekipa sa ovim igračima može igrati defanzivno, vidjelo se i prošle godine da imaju skoro sve, a Mourinho im može dati ono što im fali: organizaciju u defanzivi i vjeru da mogu dobiti velike utakmice. Naravno, može sve krenuti i nizbrdo, zato je fudbal to što jest :)
ratata

#2403 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

@Ultima svaka cast na zadnjem komentaru, kapa dole...

Nego, evo malo vizije :) posto iz nekih komentara vidim da ste zaboravili da nije njegova omiljena 442 nego 433 sa defanzivnim zadacima za svakog igraca ponaosob:

...Ronaldo.........Higuain....Di Maria
...Ozil..............Khedira........Vaart
...Drenthe...Carvalho...Pepe...Ramos
.....................Casillas

Ovo sve pod uslovom da u zadnji tren transfer perioda ne dodje jos koji gigant u klub,i naravno do januara do kad je Kaka out.
ultima_palabra

#2404 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Vidjećemo kakva je trenerova vizija za lijevog beka, Marcelo, Arbeloa, Drenthe ili neko novi. Bez Xabija naravno ne mogu ni zamisliti ekipu 8-)

Tekma prvog kola sa Mallorcom je 29.08. u 21h... prije toga ima prijateljska sa Herculesom u nedjelju i Trofeo Bernabeu u utorak protiv Penarola.

Albiol je out 4-5 sedmica, nema ni Garaya, a vjerovatno ni Pepe neće biti spreman za Mallorcu. Nema izbora nego Ramos-Carvalho na stoperu, a Arbeloa desno, ako se još ko ne povrijedi...
ek0

#2405 Re: Real Madrid C.F.

Post by ek0 »

-
Last edited by ek0 on 09/11/2016 14:23, edited 2 times in total.
ratata

#2406 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

ultima_palabra wrote:Vidjećemo kakva je trenerova vizija za lijevog beka, Marcelo, Arbeloa, Drenthe ili neko novi. Bez Xabija naravno ne mogu ni zamisliti ekipu 8-)

Tekma prvog kola sa Mallorcom je 29.08. u 21h... prije toga ima prijateljska sa Herculesom u nedjelju i Trofeo Bernabeu u utorak protiv Penarola.

Albiol je out 4-5 sedmica, nema ni Garaya, a vjerovatno ni Pepe neće biti spreman za Mallorcu. Nema izbora nego Ramos-Carvalho na stoperu, a Arbeloa desno, ako se još ko ne povrijedi...
Osjecam A.Cole-a ili Maicona u zadnjoj sekundi prelaznog roka, jer kao sto rece Ozil: Its a privilege to work with Mou :)
ultima_palabra

#2407 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Granero mora ostati zbog onih Uefinih folova o domaćim igračima, ali terena teško da će vidjeti.
Maicon je završena priča, a Ashley bi morao sam napraviti neki ispad da bi ga Chelsea pustio :D
Richard Peti

Post by Richard Peti »

.
Last edited by Richard Peti on 13/05/2015 06:40, edited 2 times in total.
Madrid

#2409 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

ratata wrote: ...Ronaldo.........Higuain....Di Maria
Nema sanse da u prvih 11 ne bude Xavi Alonsa, a tesko da i za Drenthe-a ima mjesta, znaci nesto ovako :-D

...................Higuain...................
Ronaldo............Ozil............Di Maria
..........Khedira.........Alonso
...???...Carvalho...Pepe...Ramos
......................Casillas..................
madFlava

#2410 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

Madrid wrote:
ratata wrote: ...Ronaldo.........Higuain....Di Maria
Nema sanse da u prvih 11 ne bude Xavi Alonsa, a tesko da i za Drenthe-a ima mjesta, znaci nesto ovako :-D

Ronaldo............Ozil............Di Maria
...???...Carvalho...Pepe...Ramos
......................Casillas..................

Ronaldo............Ozil............Di Maria ili canales
...marcelo...Carvalho...Pepe...Ramos
......................Casillas.............

da li ko zna hoce li tv hayat prenosit ovu sezonu spanske lige ?
Astrix

#2411 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

Cisto sumnjam da ce Mou dati Drentheu priliku da zaigra na lijevom boku, Marcelo odlican na lijevoj strani al se vidi da je bolji u ofanzivi nego u defanzivi, a trenutno u ofanzivi na lijevoj strani imamo DM.....pretpostavljam da ce ga sad forsirati nazad, naravno bez Xabia nema price, al definitivno 3 vezna igraca moraju ici iz Reala. Sad je i Khedira tu mali Canales a sve se bojim da ce imati jako malu minutazu.
Gago, Momo Dirra, Dretnhe najvjerovatnije ali zasad nema nikakvih spekulacija.
Samo mi nije jasno za onog Pedro Leona, zasto su njega doveli.....
Astrix

#2412 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

Sto se tice prenosa, sve se nesto bojim da nece biti. Nema nikavih najava nicega, al se iskreno nadam da ce biti.....koliko znam od ostalih TV stanica niko ne prenosi spance :(
fixer

#2413 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Astrix wrote:Sto se tice prenosa, sve se nesto bojim da nece biti. Nema nikavih najava nicega, al se iskreno nadam da ce biti.....koliko znam od ostalih TV stanica niko ne prenosi spance :(
Ja mislim da je Arena sport to otkupila. Nema nam druge, spasku ligu zaboravimo.
U Realu mislim da ima najvise DM na svijetu. Pustite nekog da ide, sta ce svi tu? Gago, Alonso, Diarre, Khedira. Haman previse.
Astrix

#2414 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

fixer wrote:
Astrix wrote:Sto se tice prenosa, sve se nesto bojim da nece biti. Nema nikavih najava nicega, al se iskreno nadam da ce biti.....koliko znam od ostalih TV stanica niko ne prenosi spance :(
Ja mislim da je Arena sport to otkupila. Nema nam druge, spasku ligu zaboravimo.
U Realu mislim da ima najvise DM na svijetu. Pustite nekog da ide, sta ce svi tu? Gago, Alonso, Diarre, Khedira. Haman previse.

fak izgleda da cu Real ove god gledat samo na BHT u LP, ova moja fakinska kablovska nema programa da valja.....sto jes jes previse je veznih igraca trenutno, neko mora ici, iskreno se nadam Gago ne podnosim ga a ostalo kako god...
fixer

#2415 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Astrix wrote:
fixer wrote:

fak izgleda da cu Real ove god gledat samo na BHT u LP, ova moja fakinska kablovska nema programa da valja.....sto jes jes previse je veznih igraca trenutno, neko mora ici, iskreno se nadam Gago ne podnosim ga a ostalo kako god...
Mene od svih igrca nervira samo Drenthe. Veci levat nije istrcao na Satiagu.
Astrix

#2416 Re: Real Madrid C.F.

Post by Astrix »

hahaha.....neznam bas ja sam ga u pocetku gotivio, mislim da je samo malo vise prilike imao mozda bi bio dobar, a navijaci mu nikad nece oprostiti onaj promasaj protiv Barce i to je ponajvise uticalo na njega i na njegovu psihu a mlad je on jos.....mislim da se sad pogotovo nece snaci pored svih tih zijvezda i ostalih igraca, ja sam za to da ga posude na dvije sezone ako nista ne pokaze nek ide slobodno al trenutno nema mjesta za njega
kory_galaktikos

#2417 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

Astrix wrote:hahaha.....neznam bas ja sam ga u pocetku gotivio, mislim da je samo malo vise prilike imao mozda bi bio dobar, a navijaci mu nikad nece oprostiti onaj promasaj protiv Barce i to je ponajvise uticalo na njega i na njegovu psihu a mlad je on jos.....mislim da se sad pogotovo nece snaci pored svih tih zijvezda i ostalih igraca, ja sam za to da ga posude na dvije sezone ako nista ne pokaze nek ide slobodno al trenutno nema mjesta za njega
i ja sam njeg gotivio,i sad nije on los samo nikad nije dobio pravu priliku....ne bi bilo lose dat ga u neki "realov" klub na posudbu..mozda getafe,illi osasuna tak nesto nek se kali hehe
Madrid

#2418 Re: Real Madrid C.F.

Post by Madrid »

Cuj nece bit Spanske lige, pa inako su nam na kapajku davali, a sad ni to :sad:
Prvo nam ukinuse Bundesligu (aj to mogu gledat na Eurosportu), pa onda Premier ligu, a sad i Spansku...
A đabe mi sto imam "moju tv" (iskljucivo radi fleta :-D) i kablovsku, kad nijedna nema ni Sport klub ni TV arenu, vec na obe navaljali nekakve arapske, turske i slicne gluposti... Ma nabijem i one u telekomu i kablovsku i državnu televiziju vise :-D

A Drente je davno zasluzio da ide, jednostavno nije igrac za pritisak, a na tu poziciju lijevog beka moze i Arbeloa.
fixer

#2419 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Postavlja se pitanje - kako doci do Arena sporta?
Better Man

#2420 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Šta ćeš, Hayat je finanansijski totalno izgleda propao, čim nisu mogli kupiti prava na Špansku ligu.
fixer

#2421 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Better Man wrote:Šta ćeš, Hayat je finanansijski totalno izgleda propao, čim nisu mogli kupiti prava na Špansku ligu.
Ubila ih ona investicija.
Better Man

#2422 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

Evo sad pročitah u novinama da je Hayat obezbjedio prava za Špansku ligu koja će osim Hyata biti i na Mreži plus i to uglavnom utakmice Reala i Barcelone.
Tomahawk11
Globalni moderator

#2423 Re: Real Madrid C.F.

Post by Tomahawk11 »

Better Man wrote:Evo sad pročitah u novinama da je Hayat obezbjedio prava za Špansku ligu koja će osim Hyata biti i na Mreži plus i to uglavnom utakmice Reala i Barcelone.
jel' to istina?! AKo jeste :music2:
ultima_palabra

#2424 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Better Man wrote:Evo sad pročitah u novinama da je Hayat obezbjedio prava za Špansku ligu koja će osim Hyata biti i na Mreži plus i to uglavnom utakmice Reala i Barcelone.
Koje su novine u pitanju?
madFlava

#2425 Re: Real Madrid C.F.

Post by madFlava »

to je jedino sto im i donosi gledanost ;)

koje su novine u pitanju?
Post Reply