Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- fosil
#2401 Re: Manchester United FC
Jos ako dovedu Snijdera 
- lord blackadder
#2402 Re: Manchester United FC
Slazem se za sve receno. Samo se nadam da ce se Smalling vratiti na prirodnu poziciju stopera.art vandeley wrote:Bogme kao da igra sa 30 god u nogama.BadBoy wrote:Mene onaj Jones stvarno fascinira, čovjek nije imao greške do sada. Eto urekoh ga
Svaka cast, on i Smalling su odbrana Uniteda za buducnost a vala i reprezentacije Engleske .
- ultima_palabra
#2403 Re: Manchester United FC
Svaka čast Fergusonu i igračima na izvedbi u 2.poluvremenu
Spursi su bili loši, ali onakvo surovo demontiranje se mora pohvaliti. Ovi mladići fakat koriste šansu...
- skafiskafsnjak
- Better Man
#2405 Re: Manchester United FC
Zaboravio si legendu Ryana Josepha Giggsa, on 29 novembra puni 38 godina!689908 wrote:ovo je prva najmladja postava u citavoj ligi najstariji evra sa 30god pa onda rooney sa 25romanovero wrote:engleski komentator rece druga najmladja postava junajteda u ligiRiddle wrote:Uragan u drugom poluvremenu. Ja se prepao.![]()
Ovako nizak prosjek godina u timu Uniteda nikad nisam vidio. Prva postava veceras je imala prosjek negdje oko 23. Pratio sam transfere i sva desavanja tokom ljeta, ali opet mi ovo izgleda nekako iznenada. Odusevljen sam. Zelim da kazem da su Smalling i Jones zvijeri i smatram ih cistom pljackom od strane Uniteda. Bez greske i jedan i drugi igraju. Cleverley i Anderson izgledaju sjajno, mada tu ipak ostaje sumnja oko defanzivnog dijela igre. Welbeck je vec dokazani strijelac, ali moze on jos bolje od ovog. De Gea je jos uvijek nesiguran, iako je veceras imao samo jedan los izlet. Kad se malo bolje upozna s timom, nabaci malo misica i nauci jezik, bice to puno bolje. Stara garda je konstantna i nema se sta puno reci, osim mozda da mi se ne sviđa forma Evre.
Na kraju, 21 sut u okvir gola, 60% posjeda lopte i 3 razlicita strijelca. Momenat utakmice - gol Andersona.
Ludilo!
- skafiskafsnjak
#2406 Re: Manchester United FC
Mozda su mislili na pocetnu postavu 
-
romanovero
#2407 Re: Manchester United FC
yupL00d wrote:Mozda su mislili na pocetnu postavu
- Riddle
#2408 Re: Manchester United FC

Ne bas kao Ronaldinho, ali se momak trudi.

Maldini
- lord blackadder
#2409 Re: Manchester United FC
Bolji od Terrya. Brzi i korpulentniji. A jednako agresivan i dobar u postavljanju.
Kad Smorinjo svake godine izmisli dva-tri neafirmisana igraca, te ih poslije istese...slobodan se javit kod prof.dr. SAF
Kad Smorinjo svake godine izmisli dva-tri neafirmisana igraca, te ih poslije istese...slobodan se javit kod prof.dr. SAF
-
harisaga
#2410 Re: Manchester United FC
ja andersona,vidi mu samo face,koliko se naprego da uradi ovu fintu.smijesno.henry je ovo radio "u trku".
- Riddle
#2411 Re: Manchester United FC
Strasno je kako dobru odbranu United ima. Jones i Smalling bi igrali u prvoj postavi u gotovo svakom timu lige. Arsenal place za takvim igracima.
Kakav samo val mladih igraca dolazi u englesku reprezentaciju. Ali obzirom na to kako oni rade, vjerovatno ce uprskati i ovo.
Kakav samo val mladih igraca dolazi u englesku reprezentaciju. Ali obzirom na to kako oni rade, vjerovatno ce uprskati i ovo.
-
Teufik
#2412 Re: Manchester United FC
Samo dvije rijeci:Odusevljen sam
- vaučer
#2413 Re: Manchester United FC
Nisam gledao utakmicu.
Jeli Tottenham odigrao standardnu 'prijateljsku' utakmicu na Old Traffordu ili su stvarno loši?
Jeli Tottenham odigrao standardnu 'prijateljsku' utakmicu na Old Traffordu ili su stvarno loši?
- Riddle
#2414 Re: Manchester United FC
Ni jedno ni drugo. United ih je pomeo.
- vaučer
#2415 Re: Manchester United FC
Ništa vam ne vjerujem
Znam ja Tottenhamove partije kad 'Arry složi taktiku punu poštovanja za njegovog velikog prijatelja Alexa.
Sredina vam izgleda ostaje ovakva, ništa više šopinga za ovo ljeto?
Ok je to, Cleverley je stasao na posudbi, bit će dovoljno (bolje nego Sneijder i njegova potraživanja
).
O da, zaboravih po šta sam došao, Howard Webb sudija protiv Arsenala.
12-ti igrač Uniteda
Znam ja Tottenhamove partije kad 'Arry složi taktiku punu poštovanja za njegovog velikog prijatelja Alexa.
Sredina vam izgleda ostaje ovakva, ništa više šopinga za ovo ljeto?
Ok je to, Cleverley je stasao na posudbi, bit će dovoljno (bolje nego Sneijder i njegova potraživanja
O da, zaboravih po šta sam došao, Howard Webb sudija protiv Arsenala.
12-ti igrač Uniteda
- Riddle
#2416 Re: Manchester United FC
Ah, stara prica kako se niko ne trudi protiv Uniteda, a protiv ostalih timova ginu na terenu. Je li se nekad neko zapitao da United, kao jedan od najvecih klubova na svijetu, mozda ima malo jaci tim od tih protivnika protiv kojih igra?
Da mozda imaju psiholosku prednost i da ih se neki timovi boje? Tottenham je postojao i prije 'Arrya, a nije pobijedio na OT citavu vjecnost. Sam 'Arry je dobijao utakmice na OT s drugim timovima, tako da prica o taktici punoj postovanja ne prolazi.
Mislim da mnogi smatraju kako Webb nije potreban Unitedu u nedjelju, ali nije na odmet imati neko osiguranje.
Btw, ovo je napisao fan Liverpoola.
Mislim da mnogi smatraju kako Webb nije potreban Unitedu u nedjelju, ali nije na odmet imati neko osiguranje.
Btw, ovo je napisao fan Liverpoola.
If you thought that was a North London side being walloped at the pit, wait till next sunday
Christ youve got to shudder for them
-
romanovero
#2417 Re: Manchester United FC
zadnji pobjedonosni gol za tott. dao gary lineker prije 22 godRiddle wrote:Ah, stara prica kako se niko ne trudi protiv Uniteda, a protiv ostalih timova ginu na terenu. Je li se nekad neko zapitao da United, kao jedan od najvecih klubova na svijetu, mozda ima malo jaci tim od tih protivnika protiv kojih igra?Da mozda imaju psiholosku prednost i da ih se neki timovi boje? Tottenham je postojao i prije 'Arrya, a nije pobijedio na OT citavu vjecnost. Sam 'Arry je dobijao utakmice na OT s drugim timovima, tako da prica o taktici punoj postovanja ne prolazi.
Mislim da mnogi smatraju kako Webb nije potreban Unitedu u nedjelju, ali nije na odmet imati neko osiguranje.![]()
Btw, ovo je napisao fan Liverpoola.![]()
If you thought that was a North London side being walloped at the pit, wait till next sunday
Christ youve got to shudder for them
tott
- vaučer
#2418 Re: Manchester United FC
Ne trebaš se primati na stare fore, znate da se sprdam s vama
Do taktike svakako nije ali da, dosta timova su u glavi unaprijed izgubili na Old Traffordu (činjenica koja vam je po meni osvojila prošlo prvenstvo). Taj psihološki moment ne dolazi iz ničeg, United je godinama gradio reputaciju i sad s pravom bere plodove.
Arsenal kažeš? Moglo bi biti bolno, s Webbom il' bez njega.
Mislim da će ispasti i iz Lige prvaka dotad, dakle natrčat će vam na volej skinutih gaća.
S obzirom da Liverpool gleda uzeti njihovo mjesto u Ligi prvaka ne mogu reći da će mi biti naročito žao ako tako i bude.
Do taktike svakako nije ali da, dosta timova su u glavi unaprijed izgubili na Old Traffordu (činjenica koja vam je po meni osvojila prošlo prvenstvo). Taj psihološki moment ne dolazi iz ničeg, United je godinama gradio reputaciju i sad s pravom bere plodove.
Mislim da će ispasti i iz Lige prvaka dotad, dakle natrčat će vam na volej skinutih gaća.
S obzirom da Liverpool gleda uzeti njihovo mjesto u Ligi prvaka ne mogu reći da će mi biti naročito žao ako tako i bude.
-
Teufik
#2419 Re: Manchester United FC
Ne mislim da ce utakmica protiv Arsenala biti lagana.Ranjena zvijer je najopasnija (mada trenutno Arsenal po meni ne spada u kategoriju "zvijer" ekipa) ali zasluzuju svako postovanje.Uzdrmani su,ali igrat ce bez velikog pritiska jer svi ocekuju da ih razvalimo ali mislim da nece biti tako.
Nemojmo se zanositi.
Ocekujem pobjedu ali neko rasturanje bas i ne.
Malo opreza nece nam skoditi.Al sreca je sto je Ferguson vjerovatno svjestan toga.
U toku sedmice ocekujem njegovu izjavu koja ce vjerovatno potvrditi ovo sto pisem i time mladim igracima Uniteda zvanicno dati na znanje da se ne zanose previse.
Pametno i mec po mec.
Nemojmo se zanositi.
Ocekujem pobjedu ali neko rasturanje bas i ne.
Malo opreza nece nam skoditi.Al sreca je sto je Ferguson vjerovatno svjestan toga.
U toku sedmice ocekujem njegovu izjavu koja ce vjerovatno potvrditi ovo sto pisem i time mladim igracima Uniteda zvanicno dati na znanje da se ne zanose previse.
Pametno i mec po mec.
- Riddle
#2420 Re: Manchester United FC
Vjeruj da ima masa ljudi koji vjeruju da se Unitedu pustaju utakmice.vaučer wrote:Ne trebaš se primati na stare fore, znate da se sprdam s vama![]()
Arsenal nije los tim, ali su u soku trenutno. To je veci problem. Prva postava je dobra, ali im je sirina tima nikakva. Ima jos vremena do kraja prelaznog roka. Ne vjerujem da ce ostati ovakvo stanje. Drago mi je da idu Unitedu ovako rano u sezoni.
- GandalfSivi
#2421 Re: Manchester United FC
Fino rece komentator u nedjelju. Kada pocne sezona i kada pocnu kalkulacije gdje izvuci bodove, svi timovi prvo unaprijed otpisu bodove na Old Traffordu, pa onda pocnu praviti kalkulacijeRiddle wrote:Vjeruj da ima masa ljudi koji vjeruju da se Unitedu pustaju utakmice.vaučer wrote:Ne trebaš se primati na stare fore, znate da se sprdam s vama![]()
S obzirom da Liverpool gleda uzeti njihovo mjesto u Ligi prvaka ne mogu reći da će mi biti naročito žao ako tako i bude.![]()
Arsenal nije los tim, ali su u soku trenutno. To je veci problem. Prva postava je dobra, ali im je sirina tima nikakva. Ima jos vremena do kraja prelaznog roka. Ne vjerujem da ce ostati ovakvo stanje. Drago mi je da idu Unitedu ovako rano u sezoni.
- shalla
#2422 Re: Manchester United FC
Čak i to sad postaje diskutabilnoRiddle wrote:Vjeruj da ima masa ljudi koji vjeruju da se Unitedu pustaju utakmice.vaučer wrote:Ne trebaš se primati na stare fore, znate da se sprdam s vama![]()
S obzirom da Liverpool gleda uzeti njihovo mjesto u Ligi prvaka ne mogu reći da će mi biti naročito žao ako tako i bude.![]()
Ima na stranici football365.com kao kolumna "winners and loosers" za svaku sedmicu (digresija - Džeko je bio među winnerima) i ima onako fin osvrt na Arsenalove ambicije (naravno oni su pod loosers), jbt oni su trenutno 5-a ili 6-a momčad po jačini, ja ne znam šta Wengera više drži na klupi. Al jbt ih, da se hoće svi ostali raspasti i da United svake godine uzima titulu već u decembru
- skafiskafsnjak
#2423 Re: Manchester United FC
Zamislite koliko smo dobro kada prije utakmice govore kako cemo pobjediti i vec sudiju krive , hahahahhahah

-
sarajevomd
#2424 Re: Manchester United FC
Zamisli desi se loolThe Daily Mail also suggest United are standing by to "hijack" Samir Nasri's move to City.
- art vandeley
#2425 Re: Manchester United FC
United dobi lagane protivnike.
4 ili 5 pobjeda , mozda dva remija zavisi od rasporeda .
Naravno da je Benfica jaci i ozbiljniji protivnik, stari rival koji moze namuciti .
Basel nista specijalno, mozda da kuci odigraju ut. sezone i osvije bod, Otelul je ipak outsider .
Za United odlicna grupa .
4 ili 5 pobjeda , mozda dva remija zavisi od rasporeda .
Naravno da je Benfica jaci i ozbiljniji protivnik, stari rival koji moze namuciti .
Basel nista specijalno, mozda da kuci odigraju ut. sezone i osvije bod, Otelul je ipak outsider .
Za United odlicna grupa .