Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma jok, samo ne znam sta ce crnac u bosanskom dresu. Vidim da i Hrvati imaju jednog. Je li to pravilo da svaka ekipa mora imati po jednog Amerikanca ili se druga generacija diaspore vraca kuci?
Stvarno, odakle vam on, kako ste ge doveli, gdje igra klupski, koliko je placen da obuce BH dres?
Henry Domerkant, alias Hajro Omerović, od majke Fatime i oca Hajrudina, rođen 1980. godine u selu Lipovice kod Kalesije..kao malog su ga zapazili skauti iz NBA lige i dali na usvajanje jednoj crnačkoj familiji..živeći sa novom porodicom poprimio je i njihovu boje kože, ali se nakon završetka koledža vratio u zemlju u kojoj je rođen i svim srcem igra već godinama u nacionalnom dresu.
Ne znam šta ti nije jasno? - ti mislio da smo ga naturalizirali ko komšije što rade?
Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno...
Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
hz__semir wrote:Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
Mog'o bih se opkladiti da je Henry igrao za Bosna Asa BHT kad su se onomad ganjali sa Širokim za prvaka...
hz__semir wrote:Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
Mog'o bih se opkladiti da je Henry igrao za Bosna Asa BHT kad su se onomad ganjali sa Širokim za prvaka...
Nije nikada ni prišao BiH. 2005.g. draftovan za BiH, kada je Bajramović vodio reprezentaciju i kada su spremali za posljednje EP (u Srbiji) na kojem smo bili (prije ovog). Ko ga je doveo ne znam. Čini mi se da je igrao za Olympiacos tada i da je bio hit Eurolige te godine.
Ne pravim se da sam pao sa marsa, nego sam pao sa stolice kada sam vidio crnca u nasem dresu. Ne pratim evropsku kosarku tako da mi je ovo sve novo. Mozda se i ne bi trebao toliko cuditi, svaka drzava ima po nekog brazilca u svom timu kada odu na SP.
Korisnicko ime wrote:Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno...
ja mislim malo drugačije da imamo malo pametnijeg trenera a ne kao i hrvati,nižerazrednog,mi bi sa ovim timom bili drugi u grupi a možda i prvi,stim da bajramović bez obzira na juče nebi trebao biti dio ovog tima najloši je u bh dresu uz neke od prije koje je sabit pozivao
Korisnicko ime wrote:Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno...
ja mislim malo drugačije da imamo malo pametnijeg trenera a ne kao i hrvati,nižerazrednog,mi bi sa ovim timom bili drugi u grupi a možda i prvi,stim da bajramović bez obzira na juče nebi trebao biti dio ovog tima najloši je u bh dresu uz neke od prije koje je sabit pozivao
mislio sam puno pametnijeg trenera,pa nezna ni minut odmora tražit a ubiše makedonci
mislim Boša Tanjević Henry je tad nekad igrao u Efesu možda malo Boša, možda malo Mršić (Damir) i eto ga
Da ti pravo kažem, ko ga jebe !!! Prodana duša. Nikakva razlika između njega i nekog ko je prebjega u Hrvatsku ili Srbiju. Sram ga bilo kao čovjeka, sportaša i patriotu !
Sasvim_Obican wrote:Da ti pravo kažem, ko ga jebe !!! Prodana duša. Nikakva razlika između njega i nekog ko je prebjega u Hrvatsku ili Srbiju. Sram ga bilo kao čovjeka, sportaša i patriotu !
Ove dvije riječi ne treba spominjati kad je ovo govno u pitanju..
Da sam Žepčak pokrenuo bih inicijativu da neka ulica dobije ime: ul. Izdajnika Emira Preldžića ili recimo: Trg Govneta Begića..
Zašto bi bilo pretjerivanje vrijeđati "čovjeka" koji za šaku dolara i uz mutne poslove našeg saveza, proda državnu reprezentaciju, domovinu i samog sebe ?!