Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Jack Be Nimble

#2401 Re: reprezentacija

Post by Jack Be Nimble »

ganjeta wrote:
Jack Be Nimble wrote:
ganjeta wrote:@ Jack
Od kada pratiš repku?
Od prije nekih 20 minuta :-)
Ufff :shock:

Jesi li onda majoriziran ?
Ma jok, samo ne znam sta ce crnac u bosanskom dresu. Vidim da i Hrvati imaju jednog. Je li to pravilo da svaka ekipa mora imati po jednog Amerikanca ili se druga generacija diaspore vraca kuci?

Stvarno, odakle vam on, kako ste ge doveli, gdje igra klupski, koliko je placen da obuce BH dres?
El_comadante

#2402 Re: reprezentacija

Post by El_comadante »

e vala sad neka izgube 50 razlike od Makedonije samo nek su Hrvate dobili, a još kad bih ih izbacili eeeeeeee........
udrch

#2403 Re: reprezentacija

Post by udrch »

Jack Be Nimble wrote:
just principe wrote:
Image
:shock: :shock: :shock:

Odakle ste ovog izvukli??
Henry Domerkant, alias Hajro Omerović, od majke Fatime i oca Hajrudina, rođen 1980. godine u selu Lipovice kod Kalesije..kao malog su ga zapazili skauti iz NBA lige i dali na usvajanje jednoj crnačkoj familiji..živeći sa novom porodicom poprimio je i njihovu boje kože, ali se nakon završetka koledža vratio u zemlju u kojoj je rođen i svim srcem igra već godinama u nacionalnom dresu.

Ne znam šta ti nije jasno? - ti mislio da smo ga naturalizirali ko komšije što rade?
mustang

#2404 Re: reprezentacija

Post by mustang »

ja bih samo da pozdravim debila Lea Pločkinića :dance: :dance: :dance:
Zavatoni

#2405 Re: reprezentacija

Post by Zavatoni »

udrch wrote:Treba početi pripreme za doček momaka i selektora..
Ako nas nakon večerašnje pobjede ne bude makar hiljada, jebaji nas..

Što se mene tiče prvenstvo je završeno, Sabit može da povuče naše legije kući..
Od večeras on je za mene GLADIATOR..
Image

Sa nekog drugog topica ovog foruma... :D
Korisnicko ime

#2406 Re: reprezentacija

Post by Korisnicko ime »

Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno... :thumbup:

:bih:
Obuca9

#2407 Re: reprezentacija

Post by Obuca9 »

Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
Sasvim_Obican

#2408 Re: reprezentacija

Post by Sasvim_Obican »

hz__semir wrote:Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
Mog'o bih se opkladiti da je Henry igrao za Bosna Asa BHT kad su se onomad ganjali sa Širokim za prvaka... :?
mistek

#2409 Re: reprezentacija

Post by mistek »

Sasvim_Obican wrote:
hz__semir wrote:Na stranu sad zajebancija i ovo što se ovaj Jack pravi da je pao s Marsa, ali se ni ja ne mogu sjetiti kako je Henry završio baš kod nas. Nije igroa za naše klubove, ko ga je nagovorio da uzme naše državljanstvo?
Mog'o bih se opkladiti da je Henry igrao za Bosna Asa BHT kad su se onomad ganjali sa Širokim za prvaka... :?
Izgubio bi opkladu ;-)
Zavatoni

#2410 Re: reprezentacija

Post by Zavatoni »

Sasvim_Obican wrote:
Nije nikada ni prišao BiH. 2005.g. draftovan za BiH, kada je Bajramović vodio reprezentaciju i kada su spremali za posljednje EP (u Srbiji) na kojem smo bili (prije ovog). Ko ga je doveo ne znam. Čini mi se da je igrao za Olympiacos tada i da je bio hit Eurolige te godine.
mistek

#2411 Re: reprezentacija

Post by mistek »

Igrao je za Efes Pilsen, a da je bio hit - bio je.
vinnie_jones

#2412 Re: reprezentacija

Post by vinnie_jones »

Jedna od verzija je bila da ga je Mršić vrbovao dok je Hajro igrao u Turskoj
Jack Be Nimble

#2413 Re: reprezentacija

Post by Jack Be Nimble »

Ne pravim se da sam pao sa marsa, nego sam pao sa stolice kada sam vidio crnca u nasem dresu. Ne pratim evropsku kosarku tako da mi je ovo sve novo. Mozda se i ne bi trebao toliko cuditi, svaka drzava ima po nekog brazilca u svom timu kada odu na SP.
CATALONAC

#2414 Re: reprezentacija

Post by CATALONAC »

Korisnicko ime wrote:Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno... :thumbup:

ja mislim malo drugačije da imamo malo pametnijeg trenera a ne kao i hrvati,nižerazrednog,mi bi sa ovim timom bili drugi u grupi a možda i prvi,stim da bajramović bez obzira na juče nebi trebao biti dio ovog tima najloši je u bh dresu uz neke od prije koje je sabit pozivao :x
CATALONAC

#2415 Re: reprezentacija

Post by CATALONAC »

CATALONAC wrote:
Korisnicko ime wrote:Sve nas je ova reprezentacija izludjivala vise od deceniju i zbog toga, kako god zavrsilo s Makedoncima, ovom timu i selektoru treba odati priznanje. Cetrnaest godina bez pobjede na EP a sada vec dvije, i to protiv CG i HR...za mene vise nego dovoljno... :thumbup:

ja mislim malo drugačije da imamo malo pametnijeg trenera a ne kao i hrvati,nižerazrednog,mi bi sa ovim timom bili drugi u grupi a možda i prvi,stim da bajramović bez obzira na juče nebi trebao biti dio ovog tima najloši je u bh dresu uz neke od prije koje je sabit pozivao :x
mislio sam puno pametnijeg trenera,pa nezna ni minut odmora tražit a ubiše makedonci
CATALONAC

#2416 Re: reprezentacija

Post by CATALONAC »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :?:
udrch

#2417 Re: reprezentacija

Post by udrch »

Momci HVALA VAM..

Sabe dobro je, pobjedili smo Crnce, Gorce i Šokce, meni dovoljno najmanje 2 godine..
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2418 Re: reprezentacija

Post by Chmoljo »

mislim Boša Tanjević :mrgreen: Henry je tad nekad igrao u Efesu :mrgreen: možda malo Boša, možda malo Mršić (Damir) i eto ga :mrgreen:
gol-man

#2419 Re: reprezentacija

Post by gol-man »

A ovaj igrač da igra, a ne ovako pruža podršku...
Image
Sasvim_Obican

#2420 Re: reprezentacija

Post by Sasvim_Obican »

Da ti pravo kažem, ko ga jebe !!! Prodana duša. Nikakva razlika između njega i nekog ko je prebjega u Hrvatsku ili Srbiju. Sram ga bilo kao čovjeka, sportaša i patriotu !
udrch

#2421 Re: reprezentacija

Post by udrch »

Sasvim_Obican wrote:Da ti pravo kažem, ko ga jebe !!! Prodana duša. Nikakva razlika između njega i nekog ko je prebjega u Hrvatsku ili Srbiju. Sram ga bilo kao čovjeka, sportaša i patriotu !
Ove dvije riječi ne treba spominjati kad je ovo govno u pitanju..
Da sam Žepčak pokrenuo bih inicijativu da neka ulica dobije ime: ul. Izdajnika Emira Preldžića ili recimo: Trg Govneta Begića..

Da više nikad nikome ne naumpadne..
vinnie_jones

#2422 Re: reprezentacija

Post by vinnie_jones »

stvarno ovog miša nema smisla ni spominjati, sve "najbolje" i daleko mu kuća
Baudelaire

#2423 Re: reprezentacija

Post by Baudelaire »

Da ne pretjerujete slučajno, ali samo slučajno?
palermo

#2424 Re: reprezentacija

Post by palermo »

Baudelaire wrote:Da ne pretjerujete slučajno, ali samo slučajno?
Glede Preldžića ? Zašto bi to bilo pretjerivanje ?

Naravno, ako si mislio na njega
Sasvim_Obican

#2425 Re: reprezentacija

Post by Sasvim_Obican »

Zašto bi bilo pretjerivanje vrijeđati "čovjeka" koji za šaku dolara i uz mutne poslove našeg saveza, proda državnu reprezentaciju, domovinu i samog sebe ?!
Post Reply