Next match
Competition: Champions League
Home team: FC Barcelona FC Barcelona
Visiting team: VfB Stuttgart VfB Stuttgart
Date: 17-03-10 Time: 20:45
Stadium: Camp Nou
Sada jedan potop onog pishe golmana
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Mislim da ima razlike i izmedju Abidala i Maxwella po boku. Francuz je bolji igrac po mom skromnom misljenju.sumirprimus wrote:znas sta,po onom sto sam onako nestrucno i subjektivno odokativnom metodom i sam mogao upratit,najvise su im falili alves kad je bio povrijedjen i sad keita...Plavih_11 wrote:Kad se u potpinosti oporave Abidal, Keita i Toure ekipa ce biti jaca za jos 30% i nece biti patnja kao sad ..
keita je zmaj.
naravno to u slucaju kada su messi,xavi i iniesta pravi
jes jes,i on fakat...Plavih_11 wrote:Mislim da ima razlike i izmedju Abidala i Maxwella po boku. Francuz je bolji igrac po mom skromnom misljenju.sumirprimus wrote:znas sta,po onom sto sam onako nestrucno i subjektivno odokativnom metodom i sam mogao upratit,najvise su im falili alves kad je bio povrijedjen i sad keita...Plavih_11 wrote:Kad se u potpinosti oporave Abidal, Keita i Toure ekipa ce biti jaca za jos 30% i nece biti patnja kao sad ..
keita je zmaj.
naravno to u slucaju kada su messi,xavi i iniesta pravi
Dobar je bio ali opet ja vise vjerujem Abidalu ..sumirprimus wrote:@Plavi,odigra Maxvel sinoc solidno,sta ti velis?
On je adut za naredne teske,ko i keita,al bitno je da je i yaya onaj pravi opet...Plavih_11 wrote:Dobar je bio ali opet ja vise vjerujem Abidalu ..sumirprimus wrote:@Plavi,odigra Maxvel sinoc solidno,sta ti velis?
Sa potpuno oporavljenim Keitom, Abidalom i Xaviem te ulaskom u formu Zlatana i Henrya ova ekipa ce biti jaca, ne za 30% kako sam juce rekao nego za 50%. Nadam se da ce se to desiti kad krenu odlucujujce utakmice. Prva je na Bernabeu u prvenstvu ..sumirprimus wrote:On je adut za naredne teske,ko i keita,al bitno je da je i yaya onaj pravi opet...Plavih_11 wrote:Dobar je bio ali opet ja vise vjerujem Abidalu ..sumirprimus wrote:@Plavi,odigra Maxvel sinoc solidno,sta ti velis?
jos samo ibro i henry i zime nema...
Nije to pitanje, nego koji im je igrac (protivnicki) ukupno zabio najvise? Forlan, Raul?sumirprimus wrote:Iiiiii....
Kad je Messi pravi,krize za Barcu nema..![]()
![]()
Jedina zamjerka,u 2 poluvremenu,mogo je bar dvaput proturit do Henrya,KOJI MORA PROCEPIT...
@Plavi,odigra Maxvel sinoc solidno,sta ti velis?
PAULINO ALCANTARA - 357 golova u 357 utakmica.... i ne iskusavaj nas vise
sumirprimus wrote:Kraljevski luzereal...to i mozete sjecat se dobrih starih vremena....
Ako vi dobijete,obrijacu brkove,a oni mi mnogo znace...pomazu kod zenaultima_palabra wrote:sumirprimus wrote:Kraljevski luzereal...to i mozete sjecat se dobrih starih vremena....El Bernabeu va a tener la ultima palabra
Nema još puno do 11tog
Postaj sliku, before-aftersumirprimus wrote:Ako vi dobijete,obrijacu brkove,a oni mi mnogo znace...pomazu kod zenaultima_palabra wrote:sumirprimus wrote:Kraljevski luzereal...to i mozete sjecat se dobrih starih vremena....El Bernabeu va a tener la ultima palabra
Nema još puno do 11tog
![]()
![]()
Al nema teoretske,minimalac x...
a fazon sto im ga je barca prepustila nakon sudskog spora... i onda ih uvali tolikoultima_palabra wrote:Don Alfredo, 19 komada