Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
a jos je veci crnjak ne prenositi juve-milan (prvi put u vise godina odlican derby) nego oni prenose turbofolk - mali slager, koji gledaju sam djeca do 16 god.
jasko_ba wrote:22:20 Elin čarobni svijet, film
00:00 NBA R.S.:New Orleans - Toronto
ovaj vilić je idiot..jel njemu cilj da što više ljudi gleda utakmicu il da je samo on prati
i što je najgore, puste ovaj snimak kao da je live prijenos i nikad kraja
zvuci dobro ovaj film ...al me vise ubijaju u pojam sa ovim torontom,vilic ima neki fetish na njih ili mu se svidja neki od igraca
The streak continues!!! 16-ta za redom, teška kao što je i bilo za očekivati. Moram priznati da sam ja osobno očekivao prekid serije, jer Hawksi jednostavno ne leže Celticsima što je i pokazanao sinoć, al' možda ih ovaj gorki poraz dotuče psihički pa od sada bude lakše ... Sve u svemu Big Three na nivou, posebno Kej Džej 5/5 iz igre kada je najviše trebalo u zadnjoj četvrtini kada se vodstvo smjenjivalo 10-ak puta u 2 minute... Sada slijede još tri utakmice do Lakersa, valjda će biti 19 za redom pa da serija pobjeda doda još jednu draž velikom okršaju... Mada ni ove tri (Bullsi, Knicksi i Sixersi) nisu mala maca... LETS GO CELTICS!!!!
Ja kolko vidim u programu pise da ce veceras reprizirat utakmicu od prosle sedmice,a sutra LAL-ORL,wtf
EDIT:izgleda da je greska bila,tek sad ispravili na netu
LSD wrote:Orlando vec promašio 11 sl.bacanja...Lakersi samo jedno
Realno samo zbog toga i vode lakersi. OK bi to bilo da je howard imao vecinu tih promasaja, ali promasivali su nelson, lee, turkoglu, a to se ne smije desavati. Nevjerovatno je da je i pored toga smo 3 razlike za lakerse. Jos ako superman zakuca koji put, cini mi se da bi mogao biti 2. vezani poraz za lakerse.
Dobro je rekao Avdic...Orlandu još samo fali jedan kvalitetan bek-šuter da bi bili legitimni kandidati za titulu,neko s kim bi Nelson mogao igrati na toj vanjskoj liniji...Pietrus i Bogans to nisu definitivno...pozicija 2 im je rak rana,to se jasno vidi.
Ostatak tima je vrlo dobar,krila (Lewis i Turkoglu) i centar Howard koji je prava zvijer pod košem.