aduka11 wrote:Rijeko ja sam gradsko dijete. Čitam Oslobođenje, slušam RSG, i jedem samo pače kod Vrapca na čaršiji.vrbas1979 wrote:Ma nemaš pojma koliko mi je bilo drago kada su ostali k'o popišani. Svi iz busa ili pješke ili ih je neko dočekao ili zovu druge firme.
Niko u sarajevo taxi nije htio sjesti. A koja im je samo nervoza i ludilo nastupilo u tom momentu - neopisivo.
Od sada uvijek pored njihovog štanda zovem druge prevoznike, i to ono malo glasnije: "Halo, Dobro vecer, moze li crveni/zuti, koji već, ovdje na autobusnu stanicu.. da da, odmah tu na izlazu, pored taxi štanda".
Baš me briga ili radi kako treba ili neka pocrka pohlepna bagra.
Aduka i Spencer se mogu slomiti pisajući, ali previše je negativnih iskustava bilo od strane njihovih kolega tako da mogu komotno ostati na štandovima, čitati avaz i slušati cjelodnevno ASK radio Ilidža, pojest burek i kukati kako nema posla.
A posla hvala Bogu ima, ceker dnevno minimalno.![]()
Čuj bagra, čuj da crkne. Pa volio bi i ti paša da radiš kad hoćeš, i kol'ko hoćeš. Al' ne možemo svi biti "gospoda" k'o što vi ovdje volite reći.
Ljubomora je bolest.
Kakva ljubomora čovječe?????? Izgleda u vas u firma je uvijek mušterija kriv, a vi zlatniaduka11 wrote:Rijeko ja sam gradsko dijete. Čitam Oslobođenje, slušam RSG, i jedem samo pače kod Vrapca na čaršiji.vrbas1979 wrote:Ma nemaš pojma koliko mi je bilo drago kada su ostali k'o popišani. Svi iz busa ili pješke ili ih je neko dočekao ili zovu druge firme.
Niko u sarajevo taxi nije htio sjesti. A koja im je samo nervoza i ludilo nastupilo u tom momentu - neopisivo.
Od sada uvijek pored njihovog štanda zovem druge prevoznike, i to ono malo glasnije: "Halo, Dobro vecer, moze li crveni/zuti, koji već, ovdje na autobusnu stanicu.. da da, odmah tu na izlazu, pored taxi štanda".
Baš me briga ili radi kako treba ili neka pocrka pohlepna bagra.
Aduka i Spencer se mogu slomiti pisajući, ali previše je negativnih iskustava bilo od strane njihovih kolega tako da mogu komotno ostati na štandovima, čitati avaz i slušati cjelodnevno ASK radio Ilidža, pojest burek i kukati kako nema posla.
A posla hvala Bogu ima, ceker dnevno minimalno.![]()
Čuj bagra, čuj da crkne. Pa volio bi i ti paša da radiš kad hoćeš, i kol'ko hoćeš. Al' ne možemo svi biti "gospoda" k'o što vi ovdje volite reći.
Ljubomora je bolest.
Ja ljubomoran na taksistu kojem je jedino i isključivo posao da me pusti u vozilo, ubaci prtljag (mogu i ja ako mu je mrsko), pozdravi se, upali taksimetar, ne gnjavi svojim glupostima i životnim pizdarijama, dođemo na odredište i naplati koliko je na taksimetru.
Je li to jasno? Je li to minimum što želim za SVOJ novac? Previše ste sebi uzeli za pravo.
I nisam ti ja paša - pašaj po svom vozilu, mene nemoj tako oslovljavati.
Svojim si mi pristupom samo potvrdio - nikad sarajevo taxi!