Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Za grijanje u Vogosci je iskljucivo kriv direktor BAGSa koji se hvali da je SDA i koji lozi ljude na ministarstvo i vladu i filuje ih infantilnom pricom o tome da se neko sveti njima jer glasaju za SDA.
Ne znam kakvi se dobavljaci spominju kada lik naprosto nije pokrenuo postupak javne nabavke. Lako provjerljivo na stranici portalu javnih nabavki.
Za grijanje u Vogosci je iskljucivo kriv direktor BAGSa koji se hvali da je SDA i koji lozi ljude na ministarstvo i vladu i filuje ih infantilnom pricom o tome da se neko sveti njima jer glasaju za SDA.
Ne znam kakvi se dobavljaci spominju kada lik naprosto nije pokrenuo postupak javne nabavke. Lako provjerljivo na stranici portalu javnih nabavki.
Pa je li UK izasao da to objasni narodu sto protestvuje?
Nisam upucen u citavu pricu tako da ne znam, znaci BAGS nije uopste pokrenuo proceduru javne nabavke gasa ? Ne znam sta ce im onda ova prica o nacinu placanja i ne znam koji im je interes da se narod iz vogosce mrzne
Jel počeo Dino po twiteru braniti kuma, jerbo nije kum čep na flaši. Da kaže kako je to ezdea spin, da ova firma nema veze sa kumčetom i sve ostalo kako on to lijepo zna.
Nisam upucen u citavu pricu tako da ne znam, znaci BAGS nije uopste pokrenuo proceduru javne nabavke gasa ? Ne znam sta ce im onda ova prica o nacinu placanja i ne znam koji im je interes da se narod iz vogosce mrzne
Vjerovatno talovi. To je firma koja ima solidnu imovinu pa vjerovatno tu ima interesa. Lako je skontati i ko, iako je to spekulacija, al se samo namece.
Drugo, imam pouzdane info da ista firma zagrijava folksvagen, i jos su bez problema kupili kotao i to sljaka uredno.
Vizija je da 67% vlasnistva kantona treba 100% finansirati grijanje vogosce. Krivica ministarstva i vlade je sto se nije stalo na crtu ublehasu.
Pa je li UK izasao da to objasni narodu sto protestvuje?
Meni nista nije jasno to oko grijanja u Vogosci.
Kriv je neki ezdeja direktor, kojeg, eto, pored apsolutne vlasti u kantonu već 5 godina, ne mogu smijeniti.
made_in_sarajevo wrote: ↑28/11/2024 17:08
Kad uradis sto i pecanin onda si govno ko i sda. Srao po njima 24h ali su pare ipak draze, pa iste te koje je pljuvao uzeo da ih brani zivotom.
Nermin i Edin su srali po HDZ takodje 24h i evo i sada u koaliciji. Doduse Pecanin to radi zbog love a ovi para.
Vjerovatno talovi. To je firma koja ima solidnu imovinu pa vjerovatno tu ima interesa. Lako je skontati i ko, iako je to spekulacija, al se samo namece.
Drugo, imam pouzdane info da ista firma zagrijava folksvagen, i jos su bez problema kupili kotao i to sljaka uredno.
Vizija je da 67% vlasnistva kantona treba 100% finansirati grijanje vogosce. Krivica ministarstva i vlade je sto se nije stalo na crtu ublehasu.
A kome ide novac kada ljudi u vogosci plate racun, Bagsu ili kantonu ? Ili je dogovor neka subvencija od Kantona ? Zvuci mi nerealno da je Bags toliko bezobrazan da hoce da Kanton placa grijanje a da oni uzimaju pare sa plaćenih racuna
A kome ide novac kada ljudi u vogosci plate racun, Bagsu ili kantonu ? Ili je dogovor neka subvencija od Kantona ? Zvuci mi nerealno da je Bags toliko bezobrazan da hoce da Kanton placa grijanje a da oni uzimaju pare sa plaćenih racuna
Pa bagsu, naravno. Subvencija ne znam das e ikad davala, uvijek su to bile donacije i dotacije.
Da, tako je. BAGS je u zestokoj dubiozi koju ne zeli rijesiti, a Kanton je samo jedan od onih kojima ne on duzan.
Isto kao sto je i kampus imao problema sa grijanjem dok to nije prebačeno na Toplane.
Treba to sve razjebati i prebaciti Toplanama na upravljanje, pa se onda zna ko je odgovoran.
I prošle godine su ih izvukle Toplane i robne rezerve, a isto sranje bilo.
Capajebo wrote: ↑28/11/2024 20:01
Isto kao sto je i kampus imao problema sa grijanjem dok to nije prebačeno na Toplane.
Treba to sve razjebati i prebaciti Toplanama na upravljanje, pa se onda zna ko je odgovoran.
I prošle godine su ih izvukle Toplane i robne rezerve, a isto sranje bilo.
Kad ubaciš truhlu jabuku u vreću zdravih, neće truhla ozdraviti nego će zdrave da se raspadnu
Prpa.ba wrote: ↑28/11/2024 19:32
Sad ce Gajger traziti "dokaze" za sve ove sumnjive radnje, i odmah ih proglasiti supljom, a one koji pisu i citaju, idiotima.
Prpa.ba wrote: ↑28/11/2024 20:13
Ovaj NiP-ovac od aaaaaakcije, poznat forumasima po izjavi da je licno gajgerovim brojacem trazio nestranacke strucljake za javne pozicije.
made_in_sarajevo wrote: ↑28/11/2024 17:08
Kad uradis sto i pecanin onda si govno ko i sda. Srao po njima 24h ali su pare ipak draze, pa iste te koje je pljuvao uzeo da ih brani zivotom.
Nermin i Edin su srali po HDZ takodje 24h i evo i sada u koaliciji. Doduse Pecanin to radi zbog love a ovi para.
Isto kao da si juce dosao ovdje pa ne znas. S kim ces drugim biti u koaliciji nego sa hdzom? Hajde molim te ti i svi ovi sda da ovo objasnite posto znate ovo izvlaciti kao problem. U federaciji i drzavi s kim ces biti u koaliciji sa hrvatima nego sa hdzom. Moze se isto reci i ga dodika jer ko to ima umjesto njih.
Mozda jedino samo sda ima pravo na to.
@Hakiz cuo sam zahiragic cakiju izvadio i trazio ovog lika. Kmeeee idem baciti kako ce drzava postojati jer je ovaj reko da nece. Reko lik cija je stranka napravila sistem i drzavu gdje je stvarno mozes o klin okaciti bez 3 strane. Napravili kurcinu jednu veliku, a ne drzavu na veliku zalost i nije da nisu imali milion prilika i sansi