vjerovatno ce postavit ogradu oko citavog trga...mO k3 wrote:sta se ono desava ??ulazi policija i narod ko da bjezi?mO k3 wrote:Policija se polako povlaci
Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- CPT
#2401 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
- mO k3
#2402 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
sta su birali to su i dobili ... rezim po mjeri
- Santic_Aleksa
#2403 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Valjda jer moraš use i u svoje kljuse.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
Ispred Zemaljskog muzeja u Sarajevu se sprema skup podrske Davoru!?.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/bih/veceras ... /181225075
O zemljo otvori se, naivnost nasih ljudi stvarno nema granicu,... pa dokle
- Henry Chinaski
#2404 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kao da je važna lokacija? Mogu se skupiti bilo gdje samo da ih ima dovoljan broj. Za sad je samo šačica.
-
hAZNADAR
#2405 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
Kako ljudi u Sarajevu jednostavno ne shvate da je slucaj Dragicevic interna stvar u RS? Ne postoji nista zajednickog osim njima nametnute drzave, nema nikakve zajednicke nevolje, nema nikakve Bih zajednicke muke obespravljenih gradjana i sl. Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente Ja
Ili oni koji su pod snajperima klicali parole o zajednistvu nadajuci se da ce oni s'brda zaplakati, baciti oruzje i pridruziti se u zajednickoj borbi protiv nacionalnih stranki.
Ova podrska iz Sarajeva ce definitivno pokopati otpor u BL, opoziciju, Davora,... i ojacati Dodika.
Koliko minuta razmisljanja o tome je potrebno da se skonta da jeste tako?
Hajde realno - ono iskreno - sta mislite da ce te skupom ispred Zemaljskog postici? Probuditi neku savjest, zajednistvo,.. u BL? Dobiti simpatije? O zemljo otvori se,...
- Henry Chinaski
#2406 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Taman kad je režim u entitetu pomislio da je gotov, dolazi spas iz Sarajeva u vidu ovog protesta.hAZNADAR wrote:Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
Kako ljudi u Sarajevu jednostavno ne shvate da je slucaj Dragicevic interna stvar u RS? Ne postoji nista zajednickog osim njima nametnute drzave, nema nikakve zajednicke nevolje, nema nikakve Bih zajednicke muke obespravljenih gradjana i sl. Sve sto dolazi iz Sarajeva, makar bili lijekovi za rak se u BL tumaci na poseban nacin.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente JaRS.
![]()
Ili oni koji su pod snajperima klicali parole o zajednistvu nadajuci se da ce oni s'brda zaplakati, baciti oruzje i pridruziti se u zajednickoj borbi protiv nacionalnih stranki.
Ova podrska iz Sarajeva ce definitivno pokopati otpor u BL, opoziciju, Davora,... i ojacati Dodika.
Hajde realno - ono iskreno - sta mislite da ce te skupom ispred Zemaljskog postici? Probuditi neku savjest, zajednistvo,.. u BL? Dobiti simpatije? O zemljo otvori se,...
-
Milenkov buraz
#2407 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Haznadar volio bih da nisi u pravu ali jesi. Jbg. bolje istina nego najljepša laž.hAZNADAR wrote:Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
Isto kao pacenici koji su zbog bajagi podrske iz BL oko licnih dokumenata nosili transparente JaRS.
![]()
-
sigurnoable
#2408 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
"Naši" kad treba da protestuju onda nigdje nikoga, kad treba izaći na nekakav protest sa kojim ništa neće postići onda se aktivira pokret. Ja apsolutno isto ne znam do kad ce glupost i naivnost biti glavna smijernica naših ovci?hAZNADAR wrote:Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
![]()
- CPT
-
Nadzorna_ploca
-
dezurni_ucenik
#2411 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Vazno je i u ovim teskim momentima naglasiti da je to "nasa" policija.Naša policija nas tuče.
- pirmin
#2412 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
To je taj pickasti mentalitet sa banjaluckog asfalta.hAZNADAR wrote:Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.Janjicar wrote:Zasto bi ja bio naivan ako odem i pruzim podrsku ?hAZNADAR wrote:Nikada se mi necemo opametiti.
![]()
Brao!
Gledajmo svoje guzice.
-
l33t
#2413 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Glasali su sami za iste
nek krive sugradjane... a i u Sarajevu je ista prica samo mi nismo na trgovima - jer opozicija ne postoji. et simple
-
4L0n3
#2414 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
-
hAZNADAR
#2415 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Treba stvarno biti ili lijen da detaljno citas ili glup pa da skontas u mom tekstu pitanje hrabrosti ili kukavicluka. Evo i boldirao sam poentu - trebal crtati mozda. Junacino sto vrijedjas nekoga ko ti nezna ni ime ni gdje zivis.pirmin wrote:To je taj pickasti mentalitet sa banjaluckog asfalta.hAZNADAR wrote:
Zato sto time samo deklasiras i Davora i sve one koji ga podrzavaju.
![]()
Brao!
Gledajmo svoje guzice.
Sta mislis da ce podrska iz Sarajeva pomoci Davoru i onima koji su uz njega? Realno?
Last edited by hAZNADAR on 25/12/2018 15:24, edited 1 time in total.
- CPT
#2416 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Da da... Obavezno... Ponesite zastavu sa Ljiljanima da prilog na RTRS bude sto bombasaticniji. Dzihadlije da ruse "RS".4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Kome se daje podrska (?!?!) nek krene za BL jer tamo fali ljudi, svi ostali pomazate Dodiku u obracunu sa opozicijom. Koja nije od njega al eto...
-
amko761
#2417 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ja bih predložio da se krene za Banjaluku i usput ista i oslobodi dok je gužva 
-
Milenkov buraz
#2418 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Draška ako ne uhapse po treći put nije niko i ništa.Ponovo uhapšen Draško Stanivuković, kordon policije na Trgu Krajine
-
hAZNADAR
#2419 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Fakat, sta mislite koji efekat cete postici u BL?
- escobar__
#2420 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ma pusti djecu nek se zajebavaju k'o i pred rat kad su organizovali miting za mir dok su komšije pripremali rovove na brdima oko bosanskih čaršija.hAZNADAR wrote:Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
-
hAZNADAR
#2421 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
escobar__ wrote:Ma pusti djecu nek se zajebavaju k'o i pred rat kad su organizovali miting za mir dok su komšije pripremali rovove na brdima oko bosanskih čaršija.hAZNADAR wrote:Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Ma covjek ima pravo da vjeruje u sta hoce,.. demokratski pravo na glupost.
Ali u ovom slucaju se pravi steta. Neki nikako da shvate da ce bilo kakva podrska iz Sarajeva samo napraviti stetu i Davoru i svima koji su uz njega.
- CPT
#2422 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Za 2h sata ljudi na trgu vise nece biti... Policija sistematki gura ogradu prema gore, a narod ga prima. Smireno i laganohAZNADAR wrote:Izadjite vi sa posebnim potrebama da promovirate sebe i kako ste cool. Nema veze sto ce te vise odmoci Davoru nego pomoci - bitno je da dokazete sebi i drugima kako vjerujete u ljubav, kako ste iznad nacionalizma,... ja ba. Jos ako neko iz BL to lajka - eto ekstaze - jos malo pa bratimljenje, Srbi i Bosnjaci zbratimljeni i pomireni zajedno ruse Dodika i Bakira,...4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
- Edin H.
#2423 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
...Ne jednom, ne dvaput, tri puta meMilenkov buraz wrote:Draška ako ne uhapse po treći put nije niko i ništa.Ponovo uhapšen Draško Stanivuković, kordon policije na Trgu Krajine
-
4L0n3
#2424 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
RTRS ... šaltam kanale, šaltam šaltam, naiđem na RTRS *pu jebem vam mater cetnicku*, šaltam šaltam..CPT wrote:Da da... Obavezno... Ponesite zastavu sa Ljiljanima da prilog na RTRS bude sto bombasaticniji. Dzihadlije da ruse "RS".4L0n3 wrote:Izadjite veceras u 19 kod zemaljskog, ko god misli da se na ovim protestima radi samo o dzenanu ili davidu ocigledno ne vidi sumu od bukve..
Kome se daje podrska (?!?!) nek krene za BL jer tamo fali ljudi, svi ostali pomazate Dodiku u obracunu sa opozicijom. Koja nije od njega al eto...
a sto je to tebi toliko stalo do tog sta ce selo (dodikov rezimski medij) pricat zivota ti ? sta imas ti gledati rtrs, prebaci na mtv igman i odmori bolan
rtrs ce svakako srat i izmisljat izlazili mi ili ne izlazili, nema nikakve razlike.
-
frngla
#2425 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Što se mene tiče nek' ih hapse, maltretiraju, j*bu, sami su sebi izglasali ovu vlast. Narod dobije vlast kakvu zaslužuje, ni bolju, ni goru...