Narod i Pravda (Konakovic)

Post Reply
bunk

#2401 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by bunk »

Bosanski_kralj wrote:
bunk wrote:A moze li netko upitati strane ambasadore zasto rade iskljucivo na razbijanju glasova Bosnjaka?
Zasto ne poguraju slicne stranke(ako guraju ns) u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Mislim da je spika o stranim ambasadama samo ubleha koju sestorka koristi kao babarogu..
Ona priča: Bošnjaci se trebaju ujedini, ali samo i isključivo tako što će podržati SDA. :-)

Jebem mu vraga pa što da se Bošnjaci ne ujedine tako što će podržati neku drugu političku opciju mimo SDA
Df,sdp moze..
madner

#2402 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by madner »

Nipu je najveca prednost sto nema “kadrove”, ako nastave sa 50% dobrih sa strane, to je vise meritokratije od svih ostalih.
Kikibombona

#2403 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Kikibombona »

Veceras Dino kod Senada na FACE, ima da puca iz teske artiljerije po SDA :D
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2404 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

Bosanski_kralj wrote:
bunk wrote:A moze li netko upitati strane ambasadore zasto rade iskljucivo na razbijanju glasova Bosnjaka?
Zasto ne poguraju slicne stranke(ako guraju ns) u cijeloj Bosni i Hercegovini.
Mislim da je spika o stranim ambasadama samo ubleha koju sestorka koristi kao babarogu..
Ona priča: Bošnjaci se trebaju ujedini, ali samo i isključivo tako što će podržati SDA. :-)

Jebem mu vraga pa što da se Bošnjaci ne ujedine tako što će podržati neku drugu političku opciju mimo SDA
Pedju prozivaju cetnikom a stranku svrstaju u bosnjacke. Sve kako kad zatreba :-D
A nip je stranka pogresnih muslimana. Ako si u NiP nisi pravi musliman.
Samo u sda su pravi muslimani i bosnjaci! ....moze et i df, eventualno sdp ali samo onaj dio sdp koji je za koaliciju sa sda.
tutku

#2405 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tutku »

Challenger_ wrote:
Opetja033 wrote:Da nema NiP-a ova vlada bi davno pala, a vrlo vjerovatno ne bi bila ni formirana.
Saglasan, 110 %.
Da nema NS - ova vlada bi pala ili ne bi bila ni formirana.

Isto se moze reci i za SDP.
insomnia78

#2406 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by insomnia78 »

Strane ambasade doduse uvijek podrzavaju progresivce :lol:
Hajte molim vas
madner

#2407 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by madner »

Strane ambasade imaju iskustvo sa SDA. :D
last mohicans

#2408 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by last mohicans »

Sad ce Dinček ko Senada.
tvojkomsija

#2409 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tvojkomsija »

Ambasade SDA i zemalja EU iskljucivo podrzavaju politicare koji su za EU, Nato i gradjansko drustvo

BiH ce u Nato uci isto kao Crna Gora
MaksprotivMarksa

#2410 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by MaksprotivMarksa »

Evo prica vam Dino o SDA u IZ BiH, ciko vam je govorio da Dino tu mrsi racune, sve su to suplje i gluposti, izgleda i Dino glup, e moji civili. Ciko vam je rekao da se SDA mora unistiti u IZ i u svin strujama, to samo NiP moze, zato ga i podrzavam, a onda cemo se takmiciti idejama.
MaksprotivMarksa

#2411 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Kako Laticevog zeta naruzi :lol: :lol: :lol:

Vidim i gluppst je sto sam napisao da ne moze nista bolje od raspada sestorke za NiP, izgleda ovaj Dino je nacuo iste gluposti kao i ja :lol: :D
tvojkomsija

#2412 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by tvojkomsija »

Na lokalne izbore sestorka ne idu skupa? :-?
Kaze Dino ideoloske razlike.. NS i SDP idu svojim putem?
MaksprotivMarksa

#2413 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

tvojkomsija wrote:Na lokalne izbore sestorka ne idu skupa? :-?
Podijelit ce opcine po sansama za ozbiljan rezultat, nece napadati jedni druge, on je rekao da ce vidjeti, moraju se vjerujuci zadovoljiti unutar NiP-a, tako se i sa Ljevak uradilo, bice to dobro, najvaznije bi bilo da se pipe zavrnu sada SDA nacelnicima.
Haris.ba

#2414 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Haris.ba »

tvojkomsija wrote:Na lokalne izbore sestorka ne idu skupa? :-?
Ne moraju skupa. Samo nek ne stavljaju kandidate tamo gdje su ima male šanse.
Opetja033

#2415 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Opetja033 »

MaksprotivMarksa wrote:Evo prica vam Dino o SDA u IZ BiH, ciko vam je govorio da Dino tu mrsi racune, sve su to suplje i gluposti, izgleda i Dino glup, e moji civili. Ciko vam je rekao da se SDA mora unistiti u IZ i u svin strujama, to samo NiP moze, zato ga i podrzavam, a onda cemo se takmiciti idejama.
I opet - apsolutno nijedna stvar koju si pomenuo nema veze sa onim o cemu je Konakovic sinoc pricao. Niko ovdje nije sporio da dio struktura IZ podrzava Narod i pravdu. Isto kao sto niko nije sporio da dio drugih vjerskih halki (koje su takođe formalno-pravno unutar struktura IZ) isto tako podržava Narod i pravdu. Stvar je u tome što si ti te činjenice pomnožio sa 10.000 i pretvorio u nešto sasvim drugo.

MaksprotivMarksa wrote:Kako Laticevog zeta naruzi :lol: :lol: :lol:

Vidim i gluppst je sto sam napisao da ne moze nista bolje od raspada sestorke za NiP, izgleda ovaj Dino je nacuo iste gluposti kao i ja :lol: :D
Nije naružio Latićevog zeta nego zeta Nihada Imamovića.

I opet: niko ovdje nije negirao da bi raspad šestorke itekako pomogao NiP-u na lokalnim izborima.
Last edited by Opetja033 on 29/09/2019 14:58, edited 1 time in total.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#2416 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by izvrsni direktor »

MaksprotivMarksa wrote:Evo prica vam Dino o SDA u IZ BiH, ciko vam je govorio da Dino tu mrsi racune, sve su to suplje i gluposti, izgleda i Dino glup, e moji civili. Ciko vam je rekao da se SDA mora unistiti u IZ i u svin strujama, to samo NiP moze, zato ga i podrzavam, a onda cemo se takmiciti idejama.
Je li potvrdio tvoju pricu da ga podrzavaju sve pogresni muslimani? Gulenovci iranci sije selefije....
A da sda podrzavaju samo pravi muslimani sa kojima se prosjecni bosnjo izjednacava?
finansijska kriza

#2417 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by finansijska kriza »

Opetja033 wrote:
I opet - apsolutno nijedna stvar koju si pomenuo nema veze sa onim o cemu je Konakovic sinoc pricao. Niko ovdje nije sporio da dio struktura IZ podrzava Narod i pravdu. Isto kao sto niko nije sporio da dio drugih vjerskih halki (koje su takođe formalno-pravno unutar struktura IZ) isto tako podržava Narod i pravdu. Stvar je u tome što si ti te činjenice pomnožio sa 10.000 i pretvorio u nešto sasvim drugo.

Nije naružio Latićevog zeta nego zeta Nihada Imamovića. Ne znam otkud ti Latić u svoj toj priči i ne znam kako ti je, tako informisanom, takva stvar mogla promaći.
Prozvao je Hulusića, koji je Latićev zet, direktor Zavoda za izgradnju, koji nije na vakat izdao neku saglast, a neprincipijelno je kritikovan Šteta...
Opetja033

#2418 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Opetja033 »

finansijska kriza wrote:
Opetja033 wrote:

Nije naružio Latićevog zeta nego zeta Nihada Imamovića. Ne znam otkud ti Latić u svoj toj priči i ne znam kako ti je, tako informisanom, takva stvar mogla promaći.
Prozvao je Hulusića, koji je Latićev zet, direktor Zavoda za izgradnju, koji nije na vakat izdao neku saglast, a neprincipijelno je kritikovan Šteta...
Nisam to čuo, čuo sam kad je ovoga iz BH Gasa prozvao.
MaksprotivMarksa

#2419 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Opetja033 wrote:

I opet: niko ovdje nije negirao da bi raspad šestorke itekako pomogao NiP-u na lokalnim izborima.
Mirza Hulusic zet Imamovica ? :lol:

Ovo drugo necu ni da komentarisem, znaci sve sto sam rekao je tacno, ali sam ja to razmnozio, to si ti tako dozivio.

Nije samo BANU dobio pare od Dine, dobile su i neke pominjane strukture, odnosno njihova udruzenja, dalje necu jer sam dobronamjeran.

Nadam se da ces sa Hulusicem da uvidis da su informacije tacne, ja nikada ne lazem, ali ti mislis da ja napadam NiP jer si civil.

Da si dobronamjeran i razuman rekao bi mi na upit u PM sta sam slagao, ali nosi kogao jer nista nije laz, a ne vrtio suplju od toga da je sve laz do toga da ima istine ali je pogresno poslozena. Na ciju intervenciju je Ducic zadrzan u TVSA i ko je provodio "istragu" o dokimentarcu ?

O svemu ovome nismo morali ovdje, ali ako mislite da lazem i da je ovo istina da ne bi glasali za NiP onda se vratite u SDA jer tamo i pripadate, to su ti kadrovi okolo koji su cekali sihod kongresa koje sam pominjao.

Eh da, vidi i insajderske iz Platforme, jesu li sklonjeni ljidi koje sam pominjao, o cemu sam govorio, sve i uvijek zarad istine, a nikada da nesto sebe okoristim, sve je to lako provjerljivo, kao i da sam govorio da je Dino kljicni covjek za konavnu pobjedu, da ima pameri ljevicari bi omogucili Dini da stvori privid najveceg rasta ikada, ali ako su kadrobi poput tebe popunili NiP onda ce to biti tesko, vi i ne razumijete koja se bitka vodi.

Selam.
Last edited by MaksprotivMarksa on 29/09/2019 15:35, edited 2 times in total.
MaksprotivMarksa

#2420 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

izvrsni direktor wrote:
Je li potvrdio tvoju pricu da ga podrzavaju sve pogresni muslimani? Gulenovci iranci sije selefije....
A da sda podrzavaju samo pravi muslimani sa kojima se prosjecni bosnjo izjednacava?
Ko je to rekao, ja nisam, niti mi bilo na kraj pameti, za mene su to normalni muslimani, kao i svi drugi. Ademovic je onda najgori musliman, clan je jednog sufijskog reda, kao i direktor vodovoda, ti ljudi su ponosni ma to, a i treba da budu, a u svim tim strukturama SDA ima svoje ljude, a nema ovladavanja IZ bez tih ljudi, ja ne mogu da crtam ljudima koji nista ne znaju.

Gulenovce sam negirao, o tome nemam saznanja, to sam i napisao, za Zukorlica sam rekao da su veze politicke, sve to vam je Dino sinoc rekao. Ponavljam, mene NiP ne zanima, ja samo podrzavam njihovu borbu, sa ljudima koji nisu lopovi a konzervativni su nemam nikakav problem.

Znaci vas problem je u SDA glavama i neinformiranosti, neznanju i plitkosti, vi ste pohvalu da je SDA uzdrmana na svim frontovoma reagovali kao prosjecni citaci saffa i sb, sanjate neke gulenovce i sije, nisu sve iranske veze sije koje hoce da kolju Bosnjake, jebale vas vehabijske price retardirane, Bogunic je grozan kadar i to je greska, nema nepogresivih ljudi, za ministricu se moralo znati da ce izdati.

Ako mi citiras da sam selefije i gulenovce povezao sa NiP-om ja ti dam milione, a sve su to strukture koje upravljaju IZ, a ne dede sa francuzicama, civilcino.
MaksprotivMarksa

#2421 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Jos jednom za sve, nema promjene dok neko ne udju u sve strukture unutar bosnjackog korpusa, to Dino jedini radi i kontrira SDA, morate biti prisutni u akademiji, sindikatima,udruzenjima boraca, sa saudijcima, malezijcima, irancima, turcima, amerikancima, sve to vam je i Dino na neki nacin rekao, ali vi ne slusate, ne vidite dalje od mjesnog odbora Dobrosevici.
Dr. Kuca

#2422 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by Dr. Kuca »

Ublehar.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#2423 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by malakh »

prvi obavjestajac ode da kupi diplomu i ne zna ni da kupi. fuli kad kupi.

:lol: :lol: :lol: :lol:

dino, dino

:lol: :lol:
finansijska kriza

#2424 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by finansijska kriza »

Ružio je obojicu i Salkica (Imamovicevog zeta) i Hulusica, (Laticevog zeta)...
JThomas

#2425 Re: Narod i Pravda (Konakovic)

Post by JThomas »

malakh wrote:prvi obavjestajac ode da kupi diplomu i ne zna ni da kupi. fuli kad kupi.

:lol: :lol: :lol: :lol:

dino, dino

:lol: :lol:
ali sto posto tačno...
Post Reply