hekaton wrote:Pa drugi nemaju kapaciteta niti snage da se odluce za takvo nesto....sigurnoable wrote:Bila bi veca samarcina da su i ostali se digli i otisli iz emisije...to bi tek bio samar za SDA FTVhekaton wrote:Za ovu lekciju na FTV-u kapa dole. Odrza im predavanje ustade i ode. Samarcina.
Ovo je mac sa dvije ostrice, izgubio je svojih 20 min na televiziji sa nacionalnom frekvencijom koje su mu mozda mogle pomoci da se domogne jos ponekog glasa ili da dopre do ljudi koji ne koriste internet (ogromna vecina nasih glasaca)...sa druge strane pokazao je stav i da se ne boji i dobio dodatni prostor na internetu kojeg nije morao da plati (danas ce svi prenijeti ovu vijesti i video sa njegovih 60 sekundi, u njima je rekao dosta toga)...
Ostali kandidati koji su bili sinoc sa njim nemaju kapaciteta za takvo nesto...i ovo sinoc im je bila prilika da izvrte svoju pricu...
Volio bih da ovaj covjek pobijedi...bio bi to samar svima, prvo komsijama jer bi mi imali predstvanika koji ne dolazi iz SDA koju oni ravnaju sa HDZ-om i dodikom...a onda i EU jer bi pokazali da su opet Bosnjaci / Bosanci ti koji su izabrali ne-nacionalnog predstavnika koji ce povesti zemlju naprijed pa bi onda mozda oni sklonili ove UZP-ovce i rusitelje drzava...
Ipak zahvaljujuci stranacakom zaposljavanju, milionima koje vodece stranke uzimaju od poreza gradjana za kampanju izboriti se protiv vladajucih stranaka (SDA, SDP, SBB) je ravno nemogucoj misiji.
Na kraju ne preostaje mi nista drugo nego da kao patriota glasam za Komsica i tako bar pomognem svojim glasom (kap vode u moru) da se jedan neprijatelj ove zemlje skloni koliko je moguce.
Kad bi hrvati imali dovoljno patriotizma da izaberu Borisu ili Dianu moj glas bi isao prof. dr. Hadzikadicu.
Medjutim to su pusti snovi
Kad bi hrvati imali dovoljno patriotizma da izaberu Borisu ili Dianu moj glas bi isao prof. dr. Hadzikadicu.
hadzikadic je prvi na anketi na klizovom forumu, zar ti to ne govori nesto u kojem smjeru ide Hadzikadic...
za 4 mjeseca Hadzikadic je dobio pristalica koliko ih ima Dzaferovic na facebooku, koji je u BH politici od rata do sad...zar ti to ne govori u kojem smjeru ide hadzikadic....
objavili su mnogi i jos prilozili video)...sa druge strane pokazao je stav i da se ne boji i dobio dodatni prostor na internetu kojeg nije morao da plati (danas ce svi prenijeti ovu vijesti i video sa njegovih 60 sekundi, u njima je rekao dosta toga)...
oslobodjenje,
Kliz,
faktor
source
do sad video ima 10 305 pregleda
Pametan potez skroz, skrenuo paznju na sebe i na svoj ustranicu a plus suknuo ga FTV zbog diskrimnatorske politike, svaka cast, kapa do poda....MOJ PREDSJEDNIK