Zašto bi se dokazivalo vremenom, ako postoje dokazi?tripple_dubble wrote:Dokazat ce se vremenom, ali ce trajati jos, da Budnjo zapravo nije bio izvan zemlje. Vratio se 8.2. u toku dana i to avionom.Roccohljup wrote:tripple_dubble wrote:
Btw. obecala sam nekome ovdje reci, kad prodje sudjenje, sta se bijeli u gori zelenoj... Evo, proslo je, Seferovici su oslobodjeni, a po mojim izvorima, bliskim vrhu drzave, vec preko dva mjeseca se spremao "plan B", po kojem bi se, najvise u slucaju da nastane haos medju narodom ili da je narod makar poput onih u BL dolazio na proteste, "upakovao" Budnjonin sin i bio bacen kerovima. Budnjonin sin nije ubica, ali ima veze sa slucajem.
Ma sta mislili o ovom slucaju ili akterima u svemu ovome, ipak Murizu treba skinut kapu za ovo sve. Covjek ne odustaje.
Mislim da to da Budnjin sin nije direktno ucestvovao znaju svi jer mislim da je on dostavio ikopiju pasoša gdje se vidi da je bio izvan zemlje taj dan. međutim, to ne znači da ne moze biti umješan.......a neko ce se morati novi poturiti da narodu pokusa zamazati oci.
I za ovak slucaj trebaju svakodnevni protest kao i u BL, i svakodnevna blokada tuzilatsva KS .....
Niko nikad - osim Tuzilastva - nije vidio tu kopiju pasosa koju je on predao kao. Nije malo cudno, sto Tuzilastvo nije dostavilo medijima fotodokumentaciju,a potrudilo se da napise dugacak tekst/alibi za njega? I to, pazi, nakon sto je neki novinar napisao negdje da je "Alijin sin ubica Dzenana Memica". Niti je porodica to tvrdila, niti je novinar decidno rekao kojeg to Alije sin ubi Dzenana.
Boji se neko objaviti da je Tužilaštvo lagalo za njegov alibi? Bojite se grande Budnjokija i Budnjoki jr.?
Ako se vi bojite, slobodno meni pošalji dokaze da objavim.